• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek de tutmazsa...

Kızlar o kadar çok benziyoruz ki birbirimize duygularımız hislerimiz herşey aynı...
Inşallah bu topikde hamileligimizi de konuşuruz.. allahım şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine rabbim emek veren herkesi sevindirsin inşallah 🤲
Amiinnnn hepimiz muradimiza varalım inşallah

öerhaba Kızlar biz de tüp bebek tedavisine başlıyoruz sorunumuz erkek faktörü ve bu sefer de olmazsa tedaviye kadar değerler daha da kötüleşirse diye içim içimi yiyor hamileleri kıskanmıyorum diyorum ama sanırım kıskanıyorum çok üzülüyorum olmaz diye hayatı zehir ettim kendime resmen :(

öerhaba Kızlar biz de tüp bebek tedavisine başlıyoruz sorunumuz erkek faktörü ve bu sefer de olmazsa tedaviye kadar değerler daha da kötüleşirse diye içim içimi yiyor hamileleri kıskanmıyorum diyorum ama sanırım kıskanıyorum çok üzülüyorum olmaz diye hayatı zehir ettim kendime resmen :KK43:
Canım o kadar yıpratma kendini şimdi söylemesi kolay diye düşüneceksin ama gerçekten söylemesi de özellikle bizim gibiler için zor. Sen kendi yumurtalarını da riske atıyorsun stres yaparak. İnanmak başarmanın yarısı 2 yıldır her ay inandım adetle ağladım tekrar umutlandım. Ara ara banana dünya başıma yıkılmış hissi geliyor ama kendimi bi şekilde oylamaya çalışıyorum. Bide lutfen çok geç olmadan profosyonel bi merkeze danış. Kanser tedavisi gören bi arkadaşımda yumurta hiç yoktu minicik bi yumurtayla tek seferde aşılamada 6 yıl sonunda tuttu nasip. Kotuyu gördükçe daha da umutsuzlaniyo insan. Güzel haberlere odaklan

Canım o kadar yıpratma kendini şimdi söylemesi kolay diye düşüneceksin ama gerçekten söylemesi de özellikle bizim gibiler için zor. Sen kendi yumurtalarını da riske atıyorsun stres yaparak. İnanmak başarmanın yarısı 2 yıldır her ay inandım adetle ağladım tekrar umutlandım. Ara ara banana dünya başıma yıkılmış hissi geliyor ama kendimi bi şekilde oylamaya çalışıyorum. Bide lutfen çok geç olmadan profosyonel bi merkeze danış. Kanser tedavisi gören bi arkadaşımda yumurta hiç yoktu minicik bi yumurtayla tek seferde aşılamada 6 yıl sonunda tuttu nasip. Kotuyu gördükçe daha da umutsuzlaniyo insan. Güzel haberlere odaklan
Gmrüstük canım virüsten dolayı ertelenmek zorunda kaldı tedavimiz bende çok şükür bir sorun yok bizim erkek faktörü :(

Gmrüstük canım virüsten dolayı ertelenmek zorunda kaldı tedavimiz bende çok şükür bir sorun yok bizim erkek faktörü :KK43:
Canım kadın genç ve sorun yoksa erkek de azospermi olmamak koşuluyla sorun varsa tüp bebekle en kolay sonuç alanlar burda takip ettiğim kadarıyla. Geçenlerde Bülent Tıraşın bi yazısını okudum, bu tedavide başarının yüzde 80i yumurtadır, yumurta sperm de sorun varsa spermi düzeltir diyordu. O yüzden içini ferah tut.

Canım kadın genç ve sorun yoksa erkek de azospermi olmamak koşuluyla sorun varsa tüp bebekle en kolay sonuç alanlar burda takip ettiğim kadarıyla. Geçenlerde Bülent Tıraşın bi yazısını okudum, bu tedavide başarının yüzde 80i yumurtadır, yumurta sperm de sorun varsa spermi düzeltir diyordu. O yüzden içini ferah tut.
Canım çok şükür azospermş yok ilk testte 8 milyon ikinci testte 5 milyon sperm vardı eşimde %88 normal başlıydı benim ultrasonda baktılar rahşm temiz rezervin iyi gözüküyor dediler 🤷🏻‍♀️ ama eşimin değerlerinin düşüyor olması beni korkutuyor hemen görüşmeye gittik o da virüsten dolayı ertelendi :(

Ben 25 yaşındayım eşim 27 yaşında .. acaba diyorum ikinci testi verirken stres mi yaptı çünkü bir gece öncesinden bile çok stresliydi sonuç kötü çıkacak diye

Gmrüstük canım virüsten dolayı ertelenmek zorunda kaldı tedavimiz bende çok şükür bir sorun yok bizim erkek faktörü :KK43:
Benimkide öyleydi erteledik doktorum bugün aradı beni mayısta ilk adetinle yapalım dedi daha fazla geç kalmadan. Eşinin hareketli siperim hiç mi yok . Bide erkekler için incir kuru var siprm sayısını arttıran bi dene istersen tabi bazı erkekler içmiyor ama ben eşime keçi boynuzu kaynayıp içirmistim bi ay :KK70:onda da sorun çıkmadı sonra uzun uzun bakıştık o berbat şeyi nasil içirdi bana diye .ama malesef bi türlü yakalayamadık minigimizi inşallah tüp bebekle alcaz kucagimiza

Benimkide öyleydi erteledik doktorum bugün aradı beni mayısta ilk adetinle yapalım dedi daha fazla geç kalmadan. Eşinin hareketli siperim hiç mi yok . Bide erkekler için incir kuru var siprm sayısını arttıran bi dene istersen tabi bazı erkekler içmiyor ama ben eşime keçi boynuzu kaynayıp içirmistim bi ay :KK70:onda da sorun çıkmadı sonra uzun uzun bakıştık o berbat şeyi nasil içirdi bana diye .ama malesef bi türlü yakalayamadık minigimizi inşallah tüp bebekle alcaz kucagimiza
%50 hareketli canım var çok şükür

Onu ben de içirdim de ise yaramadı 😬

Tüp bebekte herşeyin zaten iyisini seçiyorlar
Tutmama oranı boş gebelik veya başka sebepler genellikle erkek faktörü yada genetik yüzünden oluyor
Herkesin hakkında hayırlısı olsun
Rabbim hepimize annelik duygusunu taddırsin bizde 2015 den beri mücadele veriyoruz bebek için
Hala nasip olmadı nasip elbet doğru zamanda allahım nasip eder

Tüp bebekte herşeyin zaten iyisini seçiyorlar
Tutmama oranı boş gebelik veya başka sebepler genellikle erkek faktörü yada genetik yüzünden oluyor
Herkesin hakkında hayırlısı olsun
Rabbim hepimize annelik duygusunu taddırsin bizde 2015 den beri mücadele veriyoruz bebek için
Hala nasip olmadı nasip elbet doğru zamanda allahım nasip eder
Amin canım inşallah olur bu kez. Tüp bebek kaç kere denediniz siz. Bide bi doktor transfer sonrası çikolata hurma ananas kahve icilmeyecek yenilmeyecek demişti. Sana da söylediler mi bunu :KK14:

Sayı ve hareket azlığı canım doğal yol için yeterli değil maalesf
Hmm anladım. O zaman tüp bebek le olcak. Hiç merak etme sen. Tabi insan stres yapmadan edemiyo ama bu ayin 4 ünden sonra yasaklar esnetilecek hastaneler açılacak hiç bekleme koş git. Ben öyle yapıcam:rolleyes::KK55:

Amin canım inşallah olur bu kez. Tüp bebek kaç kere denediniz siz. Bide bi doktor transfer sonrası çikolata hurma ananas kahve icilmeyecek yenilmeyecek demişti. Sana da söylediler mi bunu :KK14:
Benim deneme sayımı duysanız şok olursunuz 7 deneme
5 deneme hiç tutmadı 1 deneme kimyasal oldu son deneme 10 haftalik kalbi durdu malesef
Bizim erkek faktörü benim de yaşıma göre amh düşük 2 şuan 27 yaşındayım
Hayır doktorlar hiçbisey demedi bize doktorlar yüzde yüz tutar dedikleri halde tutmadı doktor seçimi gerçekten önemli ben bursa dan İstanbula gittim iyikide gitmişim

Benim deneme sayımı duysanız şok olursunuz 7 deneme
5 deneme hiç tutmadı 1 deneme kimyasal oldu son deneme 10 haftalik kalbi durdu malesef
Bizim erkek faktörü benim de yaşıma göre amh düşük 2 şuan 27 yaşındayım
Hayır doktorlar hiçbisey demedi bize doktorlar yüzde yüz tutar dedikleri halde tutmadı doktor seçimi gerçekten önemli ben bursa dan İstanbula gittim iyikide gitmişim
Sizin sorun ne canım ?

Hmm anladım. O zaman tüp bebek le olcak. Hiç merak etme sen. Tabi insan stres yapmadan edemiyo ama bu ayin 4 ünden sonra yasaklar esnetilecek hastaneler açılacak hiç bekleme koş git. Ben öyle yapıcam:rolleyes::KK55:
Şnsallah canım şehir dışına gidicem tedavi için su yasakları bi kaldırırlarsa Mayıs adetiyle kosucam doktoruma 😄

Back