• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek de tutmazsa...

Sana takviye konusunda topikte yzstm üzüldüm ama Allah sana en yakın zamanda yine güzel haber almayı nasip etsin
Yarın bende sadece kulhuvallahu ehad 1000kez okuyucam. Butun günü ona ayırdım. Karantina cıktıgı ıcın evden cıkmıcam.işten eve zor attım kendimi yorgunluktan. Bıraz ıcım burkuldu annelere gidemıcem. Mesafe 20dk arabayla çok şükür hayattalar en büyük hazine aile. Malesef esımın anne baba hayatta değiller ama bır ablası arada sorar bişey yokmu die😌 ah o dedikoducu akrabalar benimkilerin yaptgını Hıc sanmam belkı esımın tarafı yapıyorsa 😁
Bu aralar mutluyum kimseyi takamıcam bütün sevincim tedavimin güzel geçmesi.
Aa öyle mi biz konuşmuş muyduk canım ya ben isimden hatırlayamadım o kadar çok kişiyle yazıştım ki derdime derman olur umuduyla.dediğim gibi ben hamilelik yaşıyorum ama allah nasip etmiyor bir şekilde sınıyor.Tabiki aile gibisi yok ama bu süreçte çokta üzülmedim gitmedim diye zaten yol kapalı gidemiyorum bi de gitsem de buruk olcam gitmesem de.inşallah senin tedavin güzel geçer.

Aa öyle mi biz konuşmuş muyduk canım ya ben isimden hatırlayamadım o kadar çok kişiyle yazıştım ki derdime derman olur umuduyla.dediğim gibi ben hamilelik yaşıyorum ama allah nasip etmiyor bir şekilde sınıyor.Tabiki aile gibisi yok ama bu süreçte çokta üzülmedim gitmedim diye zaten yol kapalı gidemiyorum bi de gitsem de buruk olcam gitmesem de.inşallah senin tedavin güzel geçer.
Normal konuda yazmistm özelden değil. Hatırlayınca yazayım dedim. Kalite ve beslenme ıcın ne yaptiginı anlatmıştın. Allah gönlüne göre versin

Kızlar ne zaman okuyoruz 1000 ihlas suresini ??? Vakti var mı??? Sanki bir yerde öğle namazı sonrasında diye okudum..
Bir de duası var mı okuduktan sonra??

Yok canım öğlen le ikindi arası..
Acaba kaç saat sürer 1000 ihlas okumak
Arkadaşın gönderdiğinde arefe akşamı gecesi diyor 4.madde de canım.sizinki de doğrudur ama arefe gününe özel olarek akşam mı acaba?duanın yeri zamanı olmaz bence niyet önemli biz edelim de rabbim en doğrusunu bilir.

Arkadaşın gönderdiğinde arefe akşamı gecesi diyor 4.madde de canım.sizinki de doğrudur ama arefe gününe özel olarek akşam mı acaba?duanın yeri zamanı olmaz bence niyet önemli biz edelim de rabbim en doğrusunu bilir.
Ben de arefe günü içerisinde okumuştum.sonrasında da içimden geldiği gibi dua etmiştim. Yarın inşallah tekrar nasip olur🤲

İyi akşamlar herkese.yarın arefe günü bildiğimiz üzere. Okumak isteyen olursa besmele ile 1000 ihlas okumak duaların kabulü için vesile olur inşallah.ben inanarak okumuştum.Rabbim kabul etti dualarımı.benim okuyamadıgım zamanda eşim okumuştu.

Arefe gecesi ve oglen ile ikindi arasi diyor. Iki farkli ibare var. Hangisi acaba vakit olarak daha makbul.

Ben de baktım öğlen ile akşam arası diyor kaç sayfadan baktım:) 100 tanesini okudum devam ediyorum hadi teşvik edelim birbirimizi:)

Bende okucam kızlar bitirelim ins.. İkindiden aksama kadar edilen dualar da cok makbulmus bol bol dua edelim bu mübarek günde..

Bence abdestli okumak daha uygun gibi.besmele ile okunuyor .

Abdestli daha iyi evet ama adetli olanlar da okuyabilir yazıyor internette.. kurani eline alamazsınız ama bildiğiniz bir sureyi okuyabilirsiniz yazıyor..
Benim şansa bugün geldi adetim yarın gelecekti normalde.. ben yinede başladım okuyorum.. ALLAH kabul etsin hepimizin dualarını inşallah... 🤲

İnstagramda yemek paylaşımı yapan bir hanım ablamız paylaşmış.Aslında böyle birşey yokmuş ama hep diyorum niyet önemli🤗

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-23-17-21-30.png
    Screenshot_2020-05-23-17-21-30.png
    249,3 KB · Görüntüleme: 33
Abdestli daha iyi evet ama adetli olanlar da okuyabilir yazıyor internette.. kurani eline alamazsınız ama bildiğiniz bir sureyi okuyabilirsiniz yazıyor..
Benim şansa bugün geldi adetim yarın gelecekti normalde.. ben yinede başladım okuyorum.. ALLAH kabul etsin hepimizin dualarını inşallah... 🤲
Ya tabi ben de cok bilmiyorum ama adetli iken okunmaması gerekiyor diye biliyorum. Özellikle besmeleli olarak okunması gerektiğini biliyorum.ben adetliyken eşim okumuştu.duamız ortaktı . hayırlı saglıklı bir evlat...ama dediğim gibi çok emin değilim

Back