• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek de tutmazsa...

Önemli olan niyet diyerekten ikindiden yarım saat sonra bitirmiştim rabbim kabul etsin inşallah hepimiz buraya güzel haberler yazalım

Önemli olan niyet diyerekten ikindiden yarım saat sonra bitirmiştim rabbim kabul etsin inşallah hepimiz buraya güzel haberler yazalım

Amin canım bende okudum 1000 ihlas.. ALLAH kabul etsin inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız ..
Allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah

burda yazılanların çoğunu yaşadım. 5 yıldır uğraşıyorum. 32 yaşındayım ilk başladığımda yaşın küçük diyip durdular ama zaman nasıl geçiyor bilmiyorum. 2 tüp bebek negatif oldu hatta 3 ama birinde yumurtam çıkmadı. şimdi de başka yerde başladım. eşim canına yazık boşver diyor. koronadan dolayı kaldı. şehir dışındayım açılırsa nasıl giderim. hastalık da var. sürekli düşünmekten artık kafam kalmadı. Bazen unutuyorum ama içimde hep bi boşluk, hüzün var. Olmayacak diyorum sonra Allahtan ümit kesilmez diyorum ama o kadar imkansız geliyor ki. Arkadaş sohbetlerinden bıktım artık çocuktan başka şey konuşulmuyor. Benim gibi uğraşan çocuğu olan arkadaşım bile yaşadıklarını unutmuş gibi evlat başka falan diyor. Çocuğu olanları duydukça gerçekten üzülüyorum. Her anestezi alıp soğuk ameliyathanelerde bekledikçe neden demeden duramıyorum. çok zor sınav Allah sağlık versin tabii daha büyük sınavlar vermesin ama çok zormuş.
Benim de 4 yil oldu. 31 yasindayim. Dedigin gibi zaman cok hizli gecti. Hamile kalamayn her arkadasim birer birer kaldi. Ben daha tup bebek yaptirmadim. Haziranda dusunuyodum ama doktorum izinliymis ne zaman gelir belli degil. Hep dua ediyorum tup bebege kalmadan kendinden hamile kalmak icin. Cunku ilaclar beni etkiliyor. Adenomyozis diye bisey cikti ilk asilamamdan sonra. Simdi tup bebekde daha fazla ilac kullancam nolcak bilmem. O adenomyozisi tedav icin de 3 ay gecici menopoza soktu beni doktorum ama mahvoldum. Ter basmalari, sinirlilik, tum vucudumun kurumasi faln. Simdi kara kara dusunuyorum. Tup bebek olmaz da yine bu adenomiyozis gelirse..

Merhaba arkadaşlar..
Bugün doktor ile telefonda konuşup randevu aldım...
Tüp bebek tedavisine 15. Veya 16. Temmuz da başlıyoruz inşallah...
Ağustos başı da transfer olur nasipse..
Hem heyecan hem korku hem endişe hem umutlu hemde sevinçliyim.. yanı duygularım çok karışık.. hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...

Merhaba arkadaşlar..
Hem heyecan hem korku hem endişe hem umutlu hemde sevinçliyim.. yanı duygularım çok karışık.. hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...
Hayirli ugurlu olsun insallahh canim..hersey guzel olcak insallah..

Merhaba arkadaşlar..
Ins bu kez gelicek mucizen cnm belki de mucizelerin😍

Merhaba arkadaşlar..
Canım inşallah bu kez herşey çok güzel gidecek 🤗

Kizlar hepinize merhaba,
yazmak istedim cunku yine kendimi gucsuz hissettigim anlardan birindeyim belki de bu surecin en zor yanı git gellerle dolu olmasi ruh halimin.Bazen herkesin bir sekilde cocugu oluyor olmasa da hayatin sonu degil gezer tozar ona adapte olursun diyorum bazen de icimi umitsizlik kapliyor..Ya hic olmazsa ve yaslandiginda bunun eksikligini cok hissedersen diye..Ve sizde de su var mi ; kendimi asla hamile dusunemiyorum asla..hamileyim karnim buyumus falan hatta o testin 2 cizgi bile olmasi o kadar imkansiz geliyorki.. Biri var evde yan odada yatan ve bana anne falan diyor inanin meditasyon yaparken hayal etmem gerekirdi hayal ederdim ama suan sanki hic olmaz gibi geliyor..Ve cevremde olmayan cok arkadasim vardi oyle bir kac ay olmayan falan degil hatta en yakin arkadasim da daha yeni dogum yapti sayilir 8 yil falan olmadi ama ben hep sey derdim herkesin olur ben kalirim derdim gercekten de oyle oldu:( hikayeme gelince 8 yillik evliyim ilk 2seneden sonra dusunduk olmadi..hep olur yaa dedik esim de agirdan aldi sonucta martta tup bebek denedik rezervim azalmis..yas 35.1 embriyo vardi ona da takilmadim neticede ihtiyacim olan 10 embriyo degil dualar dualar ..degerimi ogrendim 30 ve anladim bu kimyasal olur dedim oyle de oldu. Ama negatif dusunen negatif enerji sacan bir insan degilim sadece meslegimin de etkisi hep mantik..ve simdi 2.tup icin haziran reglimi bekliyorum insallah aksilik cikmazsa..ama inanin sanki herkesin 3 4.denemede oluyor da 2.de de pek sans yok gibi geliuor inanamiyorum bir turlu ya nasil yenicem bunu.

Kizlar hepinize merhaba,
yazmak istedim cunku yine kendimi gucsuz hissettigim anlardan birindeyim belki de bu surecin en zor yanı git gellerle dolu olmasi ruh halimin.Bazen herkesin bir sekilde cocugu oluyor olmasa da hayatin sonu degil gezer tozar ona adapte olursun diyorum bazen de icimi umitsizlik kapliyor..Ya hic olmazsa ve yaslandiginda bunun eksikligini cok hissedersen diye..Ve sizde de su var mi ; kendimi asla hamile dusunemiyorum asla..hamileyim karnim buyumus falan hatta o testin 2 cizgi bile olmasi o kadar imkansiz geliyorki.. Biri var evde yan odada yatan ve bana anne falan diyor inanin meditasyon yaparken hayal etmem gerekirdi hayal ederdim ama suan sanki hic olmaz gibi geliyor..Ve cevremde olmayan cok arkadasim vardi oyle bir kac ay olmayan falan degil hatta en yakin arkadasim da daha yeni dogum yapti sayilir 8 yil falan olmadi ama ben hep sey derdim herkesin olur ben kalirim derdim gercekten de oyle oldu:KK43: hikayeme gelince 8 yillik evliyim ilk 2seneden sonra dusunduk olmadi..hep olur yaa dedik esim de agirdan aldi sonucta martta tup bebek denedik rezervim azalmis..yas 35.1 embriyo vardi ona da takilmadim neticede ihtiyacim olan 10 embriyo degil dualar dualar ..degerimi ogrendim 30 ve anladim bu kimyasal olur dedim oyle de oldu. Ama negatif dusunen negatif enerji sacan bir insan degilim sadece meslegimin de etkisi hep mantik..ve simdi 2.tup icin haziran reglimi bekliyorum insallah aksilik cikmazsa..ama inanin sanki herkesin 3 4.denemede oluyor da 2.de de pek sans yok gibi geliuor inanamiyorum bir turlu ya nasil yenicem bunu.
Yazının büyük kısmında kendimi gördüm bu aralar aşırı düşünüp ağlıyorum 6 yıllık evliyim hep istedik olmadı 3 transfere bile gidemeyen tüp bebeğim var ve çevremde hamile haberi alıyorum bu ara fazlasıyla yani ruh halim hiç iyi değil bu aralar işsiz bir yere gidip avazın çıktığı kadar bağırmak istiyorum

Yazının büyük kısmında kendimi gördüm bu aralar aşırı düşünüp ağlıyorum 6 yıllık evliyim hep istedik olmadı 3 transfere bile gidemeyen tüp bebeğim var ve çevremde hamile haberi alıyorum bu ara fazlasıyla yani ruh halim hiç iyi değil bu aralar işsiz bir yere gidip avazın çıktığı kadar bağırmak istiyorum
bagirabilecegimiz tek yer burası..kimse anlamiyor anlamasini da beklemiyorum zaten.Allah yardimcimiz olsun cokk ama cok zor bir seymis bu..

bagirabilecegimiz tek yer burası..kimse anlamiyor anlamasini da beklemiyorum zaten.Allah yardimcimiz olsun cokk ama cok zor bir seymis bu..
Hissettiğim şeyi ben anlatamıyorum bile gerçekten çok zor ve acı verici :( tez zamanda rabbim bize de hayırlı sağlık evlat verir inşallah

Kızlar biliyorum çok zor sınavımız..
Bende hep aynı cümleleri tekrarlardım imkansız herkesin olsa benim olmaz kendimi hamile düşünemiyorum.. ben nasıl yürüyeceğim uyuyamam ki ben karnında insan var düşünebiliyor musun nasıl büyük mucize ama bu herkesi bulsa beni bulmaz diyordum dedim yıllarca....
NOKTA KOYDUM BU DÜŞÜNCELERE...
Ben kadınım ben anne olacağım benim rahmim var adet görüyorum.. bu rahim niçin var bebek taşımam için.. herkes nasıl taşıyorsa bende taşıyabilirim.. tamam Allah nasip etmedi şimdiye kadar Ama edecek inşallah... Kızlar silin kötü düşünceleri silin lütfen.. biz çaba vereceğiz ve ANNE olacağız..
ALLAH ol diyecek inşallah...

Bende hep aynı cümleleri tekrarlardım imkansız herkesin olsa benim olmaz kendimi hamile düşünemiyorum.. ben nasıl yürüyeceğim uyuyamam ki ben karnında insan var düşünebiliyor musun nasıl büyük mucize ama bu herkesi bulsa beni bulmaz diyordum dedim yıllarca....
Ben kadınım ben anne olacağım benim rahmim var adet görüyorum.. bu rahim niçin var bebek taşımam için.. herkes nasıl taşıyorsa bende taşıyabilirim..
Ben kadınım ben anne olacağım benim rahmim var adet görüyorum.. bu rahim niçin var bebek taşımam için.. herkes nasıl taşıyorsa bende taşıyabilirim.. tamam Allah nasip etmedi şimdiye kadar Ama edecek inşallah... Kızlar silin kötü düşünceleri silin lütfen.. biz çaba vereceğiz ve ANNE olacağız..
ALLAH ol diyecek inşallah...
Haklisin..peki senin ismin bu yuzden mi issiz.oyleyse degistirmeye ne dersin☺️

Kizlar hepinize merhaba,
yazmak istedim cunku yine kendimi gucsuz hissettigim anlardan birindeyim belki de bu surecin en zor yanı git gellerle dolu olmasi ruh halimin.Bazen herkesin bir sekilde cocugu oluyor olmasa da hayatin sonu degil gezer tozar ona adapte olursun diyorum bazen de icimi umitsizlik kapliyor..Ya hic olmazsa ve yaslandiginda bunun eksikligini cok hissedersen diye..Ve sizde de su var mi ; kendimi asla hamile dusunemiyorum asla..hamileyim karnim buyumus falan hatta o testin 2 cizgi bile olmasi o kadar imkansiz geliyorki.. Biri var evde yan odada yatan ve bana anne falan diyor inanin meditasyon yaparken hayal etmem gerekirdi hayal ederdim ama suan sanki hic olmaz gibi geliyor..Ve cevremde olmayan cok arkadasim vardi oyle bir kac ay olmayan falan degil hatta en yakin arkadasim da daha yeni dogum yapti sayilir 8 yil falan olmadi ama ben hep sey derdim herkesin olur ben kalirim derdim gercekten de oyle oldu:( hikayeme gelince 8 yillik evliyim ilk 2seneden sonra dusunduk olmadi..hep olur yaa dedik esim de agirdan aldi sonucta martta tup bebek denedik rezervim azalmis..yas 35.1 embriyo vardi ona da takilmadim neticede ihtiyacim olan 10 embriyo degil dualar dualar ..degerimi ogrendim 30 ve anladim bu kimyasal olur dedim oyle de oldu. Ama negatif dusunen negatif enerji sacan bir insan degilim sadece meslegimin de etkisi hep mantik..ve simdi 2.tup icin haziran reglimi bekliyorum insallah aksilik cikmazsa..ama inanin sanki herkesin 3 4.denemede oluyor da 2.de de pek sans yok gibi geliuor inanamiyorum bir turlu ya nasil yenicem bunu.
Merhaba bende de durum aynı şekilde bende hayal edemiyorum okadar imkansız geliyor ki kucagımda bana ait bir bebekle bir yerlere gitmek allahım ne büyük bir nimet isteyen bekleyen hayal eden herkes için. Ama sahip olanlar için böyle değil. Resmen ağlarken burnumun direği sızlıyor. eskiden sadece tabir zannederdim. Allahım sen büyüksün nasip et artık. Artık isyan noktasına geliyorum sanırım. Benimde mart ayında tüp bebek ve değer 40 malesef 80 oldu sonrası 20 lere düştü. Size sebep gösterildi mi benım hiç dondurulmuşum yok. Bu durumda herhalde ztn kalitede sıkıntı mevcut.

Back