Ahhh canım arkadaşım hep aklımda dualarimdasin tüm bu yolda olan kardeşlerime dua ediyorum gece uyandığımda ezan okunduğunda hep aklimdasiniz.
Konu sahibi seni çok umutsuz gördüm lütfen bunu kendine yapma doktorların bana dediği yumurta donasyonu dışında çocugun olmaz !!!2 küsur 1 laparaskopi histeroskopi yine histeroskopi ve eşim varikosal ameliyatı oldu.Yumurta rezervim bitmişti 1 yumurta toplanırsa sevinçten ağlıyordum. 3 tedavi gördüm 2.transferde pozitifi gördüm ki sizin anladığım kadarıyla böyle sorunlarınız yok ve yaşınız çok genç bu güzel olumlu sizin için.
1.tedavide 1 embriyo
2.tedavi de 1 embriyo
3.tedavi de 3 embriyo elden edildi ve son tedavimde ne ilaçlar ne haplar etken oldu diyorum ben belki şuan sana inandırıcı gelmeyecek ama inan olursa olur olmazsa olmazsa dedim hep .
Her hastaneye gittiğimde pozitif olumlu düşündüm olumsuz olursa da Dünyaya bir kere geldiğimi bu bedene acı cektirmeyecegimi soyledim hep herkes anne olamayabilir belki de benim sınavım anne olamamakti diyordum.Bunun benim için sınav old ve isyan etmeden kendimi ve eşimi yıpratıp uzmeyecegime söz verdim. Bu zaman da kadar tabi ki benim de ağlamaktan insanlıktan çıktığım günler oldu ama kendime yaptım sen bunu kendine ve eşine yapma inan bu günler geçiyor. Ben kucağıma henüz alamasam da mucizemi buldum darısı benim gibi olan tüm kardeşlerime. Allah kimseyi evlatsizlikla sınamasın, hayırsız evlat verip evlatlada sınamasın derim hep.Unutma canım hep pozitif ol