• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek de tutmazsa...

12 Li trombosit paneli bu saydığın 7 madde mi canım bir kıza da tamam bakalım demişler 3 tane şey bakıp yollamışlar güvenmiyorum ki artık bilenlerden öğrenmeye çalışıyorum çok sağol yazmışsın benim için
Bunların bakılması yeterli oluyor. homozigot ya da heterozigot yazması durumunda sonuçlarda kan sulandırıcı iğne ve coraspin başlaman gerekiyor tedavi sürecinde.

12 Li trombosit paneli bu saydığın 7 madde mi canım bir kıza da tamam bakalım demişler 3 tane şey bakıp yollamışlar güvenmiyorum ki artık bilenlerden öğrenmeye çalışıyorum çok sağol yazmışsın benim için
  • Faktör V H1299 Mutasyonu (FVR2)
  • Faktör XIII Mutasyonu (V34L)
  • Protrombin Gen Mutasyon Analizi (F II)
  • MTHFR Mutasyon Analizi 677
  • MTHFR Mutasyon Analizi 1298
  • Beta Fibrinojen -455 G>A
  • Faktör V Leiden Analizi
  • APO B3500Q Mutasyonu
  • PAI 4G/5G Poliformizmi
  • APO-E
  • ACE I/D Genotiplemesi
  • HPA 1a/b
bunlarmış 12 li tromfobili paneli bunların hepsini yaptırmakta fayda var.

12 Li trombosit paneli ve karyotip kromozom incelemesi diyorum o halde umarım kabul eder umarım çok önemli benim için yoksa özelde dünyanın parasını vericez ikinci tüp öncesi istiyorum bunları paramız boşuna gidiyor baksana 🙏🙏🙏🙏

Ahhh canım arkadaşım hep aklımda dualarimdasin tüm bu yolda olan kardeşlerime dua ediyorum gece uyandığımda ezan okunduğunda hep aklimdasiniz.
Konu sahibi seni çok umutsuz gördüm lütfen bunu kendine yapma doktorların bana dediği yumurta donasyonu dışında çocugun olmaz !!!2 küsur 1 laparaskopi histeroskopi yine histeroskopi ve eşim varikosal ameliyatı oldu.Yumurta rezervim bitmişti 1 yumurta toplanırsa sevinçten ağlıyordum. 3 tedavi gördüm 2.transferde pozitifi gördüm ki sizin anladığım kadarıyla böyle sorunlarınız yok ve yaşınız çok genç bu güzel olumlu sizin için.
1.tedavide 1 embriyo
2.tedavi de 1 embriyo
3.tedavi de 3 embriyo elden edildi ve son tedavimde ne ilaçlar ne haplar etken oldu diyorum ben belki şuan sana inandırıcı gelmeyecek ama inan olursa olur olmazsa olmazsa dedim hep .
Her hastaneye gittiğimde pozitif olumlu düşündüm olumsuz olursa da Dünyaya bir kere geldiğimi bu bedene acı cektirmeyecegimi soyledim hep herkes anne olamayabilir belki de benim sınavım anne olamamakti diyordum.Bunun benim için sınav old ve isyan etmeden kendimi ve eşimi yıpratıp uzmeyecegime söz verdim. Bu zaman da kadar tabi ki benim de ağlamaktan insanlıktan çıktığım günler oldu ama kendime yaptım sen bunu kendine ve eşine yapma inan bu günler geçiyor. Ben kucağıma henüz alamasam da mucizemi buldum darısı benim gibi olan tüm kardeşlerime. Allah kimseyi evlatsizlikla sınamasın, hayırsız evlat verip evlatlada sınamasın derim hep.Unutma canım hep pozitif ol 💞💖

Allah razı olsun canım arkadaşım.. RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğini.. o kadar sıkıntı çektin ki çok şükür allahım nasip etti sonunda...
Bende burda arkadaşlara bunu anlatmak istiyorum RABBİM nasip edecek inşallah dualarım hep bizim için...
Çok şükür çaresiz degiliz...
Zor günlerden sonra güzel günler de göreceğiz inşallah...

Allah razı olsun canım arkadaşım.. RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğini.. o kadar sıkıntı çektin ki çok şükür allahım nasip etti sonunda...
Bende burda arkadaşlara bunu anlatmak istiyorum RABBİM nasip edecek inşallah dualarım hep bizim için...
Çok şükür çaresiz degiliz...
Zor günlerden sonra güzel günler de göreceğiz inşallah...
Sağol canım benim Allah razı olsun dert ortağım. Hepimiz bir gün meleklerimizi kucagimiza alacağız 💖💖💖

Bu sabah gene bir bebek haberiyle gözümü açtım... benden 1 veya 2 sene sonra evlenen kizin dügününde oynadigim kisi.hamileymis allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Görümcem msj atmis. Haber vermis. Benim diger gorumceminde olmuyor oda benden 1 sene once evlendi.. kucuk gorumcem bize laf sokuyor gruptan :) gevşek davranmasaydiniz sizinde olurdu diyerek.. ve daha evli bile degil kendisi.. bu isleri basit saniyor. Cok sinir oldum uykum kacti bidaha uyuyamadim..

Bu sabah gene bir bebek haberiyle gözümü açtım... benden 1 veya 2 sene sonra evlenen kizin dügününde oynadigim kisi.hamileymis allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Görümcem msj atmis. Haber vermis. Benim diger gorumceminde olmuyor oda benden 1 sene once evlendi.. kucuk gorumcem bize laf sokuyor gruptan :) gevşek davranmasaydiniz sizinde olurdu diyerek.. ve daha evli bile degil kendisi.. bu isleri basit saniyor. Cok sinir oldum uykum kacti bidaha uyuyamadim..
Peki böyle bir şeye Çvp vermiyo musunuz eşinize de söylemiyor musunuz

Çok doğru demişsin katılıyorum bir de benim doktorum sen bebek olsan senin gibi endişeli gergin bir annenin rahminde can bulmak ister miydin ? Benim sinirim bozulmuştu oturup ağlamaya başlamıştım istersen yardım al demişti.. karyortip incelemesi ile kromozom testi farklı birşey mi bugün tıbbi genetik bölümünde karyotip incelemesi de yaptırabilir miyim

Bende aynı durumdayım.. doktorlar haklı bana kızma da lütfen..
Ben transfer oldum tansiyonum 150 hemşire dedi siz tansiyon hastası mısınız..
Hayır dedim aşırı panik yaptım.. yapmayın hem kendinize hem bebeğe zarar vereceksiniz...
Transfer oluyorum masada bacaklarım tir tir titriyo allahım okudum ayetel kursi...
Çok kötüyüm bayılacam o derece panik..
Transfer bitti yataga aldılar beni bütün bedenim titriyo.. beynimden geçenler...
Allahım nolur bu kez tutsun çok korkuyorum çok korkuyorum.. benim çocuğum kesin olmaz benden annede olmaz boşa çaba veriyorum... yine hüsran olacak kesin... afedersiniz transferden sonra wc ye gittim bacaklarım yürümuyo titremekten...
Bu kadar panik bi anneyi bende istemem haklı doktor.. Tamam onlar yüzümüze söylüyor ama işte...
Ben ne yaptım biliyormusun arkadaşım..
Önce kendim ile yüzleştim bu karantina sürecinde evdeyim eşim de ben de...
Kendimi inanırdım önce benden ANNE olur..
Benim rahimim var yumurtam var ve ben anne olacağım.. bu bebek tutunacak bir gün allahın izniyle ne zaman nasip ederse o zaman olacak ve MEDITASYONA başladım çok çok iyi geldi bana.. asla inanmazdım böyle şeyler e aşırı iyi geldi bana.. burda bi arkadaş tavsiye etti.. allah ondan razı olsun.. ne muradı varsa versin Inşallah Hayırlısı ile...
Ben ANNE olacağım bu yolda yürüyelim birlikte ..olmaz demeden.. olumsuz kelime kurmadan lütfen...

Herkese hayirli geceler arkadaşlar.. gece gece bi hüzünlendim yazıları okurken bende yazmak istedim.. 3 kez negatif aşilama yaptirdim 2 kez aşılama dışında kimyasal gebelik gecirdim kendiliginden oldu. En son kimyasal gebeligim 8 9 ay oluyor. Yani saglikli bi bebek olsaydi belkide simdi kucagimdaydi ama rabbim boyle uygun görmüs. En son ki aşilamam da 2 ay oluyor. Artik aşilama defterini kapattık bu corona belası gidince tüp bebege gecmeyi dusunuyoruz artik. Bu sürede vucudumun biraz dinlenmesi de iyi olucak hem. Ama korkuyorum.. 3 aşilama tutmadı. Tüp bebek de tutmazsa ne yaparım.. sanki son çarem tüp bebekmiş ama oda tutmazsa ne yaparım diyorum simdi bile sanki hiç bizim cocugumuz olmucakmiş gibi hissediyorum.. hep boyle yanliz kalicakmişiz gibi.. bu bir iç döküş benim gibi hissedenler olduysa yazarmisiniz.. bu arada hiç bir tıbbı rahatsizligimiz yok gibi gozukuyor testler vs hersey yapildi.. herşey Allahtan. Ama ben çaremi arayım gerisi rabbimin takdirine kalmis.. hayirli geceler tekrardan yorumlarinizi bekliyorum. Benim gibi dusunüp ayni seyleri yaşamis olanlar varsa bana destek olurmusunuz. Rabbim bu mübarek ayın hürmetine tüm isteyenlere de banada kendiliğinden tedavisiz hamile kalip sağlikli bebekler dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah..
Canim merhaba aynen bende senin gibi düşünüyorum hic olacamicakmisom gibi

Herkese hayirli geceler arkadaşlar.. gece gece bi hüzünlendim yazıları okurken bende yazmak istedim.. 3 kez negatif aşilama yaptirdim 2 kez aşılama dışında kimyasal gebelik gecirdim kendiliginden oldu. En son kimyasal gebeligim 8 9 ay oluyor. Yani saglikli bi bebek olsaydi belkide simdi kucagimdaydi ama rabbim boyle uygun görmüs. En son ki aşilamam da 2 ay oluyor. Artik aşilama defterini kapattık bu corona belası gidince tüp bebege gecmeyi dusunuyoruz artik. Bu sürede vucudumun biraz dinlenmesi de iyi olucak hem. Ama korkuyorum.. 3 aşilama tutmadı. Tüp bebek de tutmazsa ne yaparım.. sanki son çarem tüp bebekmiş ama oda tutmazsa ne yaparım diyorum simdi bile sanki hiç bizim cocugumuz olmucakmiş gibi hissediyorum.. hep boyle yanliz kalicakmişiz gibi.. bu bir iç döküş benim gibi hissedenler olduysa yazarmisiniz.. bu arada hiç bir tıbbı rahatsizligimiz yok gibi gozukuyor testler vs hersey yapildi.. herşey Allahtan. Ama ben çaremi arayım gerisi rabbimin takdirine kalmis.. hayirli geceler tekrardan yorumlarinizi bekliyorum. Benim gibi dusunüp ayni seyleri yaşamis olanlar varsa bana destek olurmusunuz. Rabbim bu mübarek ayın hürmetine tüm isteyenlere de banada kendiliğinden tedavisiz hamile kalip sağlikli bebekler dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah..
Bende hep aynı şeyi düşünüyordum , psikolojim çok çok bozulmuştu , herşeye ağlar olmuştum , eşim pek umursamasa da beni çok etkilemişti bebek mevzusu. Ne düğüne gider olmuştum , ne akrabalara kimseyle ne konuşmak ne derdimi açmak istemiyordum adeta kendimi dışarıya karşı kapatmıştım. Taki hamile olana kadar. Ben 19 yaşında evlendim eşimin yaşıda 29 du evlendiğimizde ilk zamanlar çok umursamıyordum olur öyle böyle baktım . etrafındakilerin hepsinin çoluğı çoçuğun oldu hatta 2. Çocukları bile oldu ama bizde tık yok eşim hastaneye gitmeyi kabul etmiyor ne yıpratıcı şeyler ya düşünüyorum da .. neyse adamı en son ikna ettim tabi evlendikten 2 sene sonra eşimde hareketsizlik bendede polikistik over çıktı neyse tedavi olduk baktık yine olmuyor yine bi 2 yıl falan oyalandık artık sabrımın son raddesine gelmiştim hep üZüntü hep bir karamsarlık yine kendimi kapattım tabi dışarıdan evde sürekli temizlik !temizlik ! Bildiğin kimseyi eve almak istemiyordum takintılı olmaya başladım çünkü .. oyalanacak tek şeyim buydu çünkü . 2 yol daha geçti bu sene evliliğimizin 6. Yılında çok şükür tüp bebek tedavisine geçtik direk ne aşılamayla falan uğraşmak istemedim o kadar beklemiştim hakkımdı . En iyi doktora gittim artık sabrım kalmamıştı çok şükür ilk transferimde kaldım . Hiç ümitsiz olma daha yenisin hayırlısını dile , benim psikolojim o kadar kötüydü ki inanamadım bile hamile kaldığımda hala inanmıyorum heralde bebeğimi kucağıma alınca anca öyle inanacağım . Nasip kısmet işi bu işler hiç üzülme rabbim nasip edecekse hiç birşey önünde engel olamaz .

Bende hep aynı şeyi düşünüyordum , psikolojim çok çok bozulmuştu , herşeye ağlar olmuştum , eşim pek umursamasa da beni çok etkilemişti bebek mevzusu. Ne düğüne gider olmuştum , ne akrabalara kimseyle ne konuşmak ne derdimi açmak istemiyordum adeta kendimi dışarıya karşı kapatmıştım. Taki hamile olana kadar. Ben 19 yaşında evlendim eşimin yaşıda 29 du evlendiğimizde ilk zamanlar çok umursamıyordum olur öyle böyle baktım . etrafındakilerin hepsinin çoluğı çoçuğun oldu hatta 2. Çocukları bile oldu ama bizde tık yok eşim hastaneye gitmeyi kabul etmiyor ne yıpratıcı şeyler ya düşünüyorum da .. neyse adamı en son ikna ettim tabi evlendikten 2 sene sonra eşimde hareketsizlik bendede polikistik over çıktı neyse tedavi olduk baktık yine olmuyor yine bi 2 yıl falan oyalandık artık sabrımın son raddesine gelmiştim hep üZüntü hep bir karamsarlık yine kendimi kapattım tabi dışarıdan evde sürekli temizlik !temizlik ! Bildiğin kimseyi eve almak istemiyordum takintılı olmaya başladım çünkü .. oyalanacak tek şeyim buydu çünkü . 2 yol daha geçti bu sene evliliğimizin 6. Yılında çok şükür tüp bebek tedavisine geçtik direk ne aşılamayla falan uğraşmak istemedim o kadar beklemiştim hakkımdı . En iyi doktora gittim artık sabrım kalmamıştı çok şükür ilk transferimde kaldım . Hiç ümitsiz olma daha yenisin hayırlısını dile , benim psikolojim o kadar kötüydü ki inanamadım bile hamile kaldığımda hala inanmıyorum heralde bebeğimi kucağıma alınca anca öyle inanacağım . Nasip kısmet işi bu işler hiç üzülme rabbim nasip edecekse hiç birşey önünde engel olamaz .
Aynen canım bende öyle evde temizlik yapmaktan artik kimse eve gelsin istemiyorum kendimi iyice temizlige vermiştim sonra bu boyle olmucak dedim işe başladim esimi zorla ikna edip.. ve o ay hamile kalmişim. Degerimde guzeldi sonradan kanamam oldu düştü malesef.. bdaha 2 kez ustune asilama oldum olmadi. Simdi tup bebek gececez bakalim... suan da koronadan dolayi calistigim yerden izinliyiz evdeyiz 2 aydir cildiracam evde gene temizlikten :))

Aynen canım bende öyle evde temizlik yapmaktan artik kimse eve gelsin istemiyorum kendimi iyice temizlige vermiştim sonra bu boyle olmucak dedim işe başladim esimi zorla ikna edip.. ve o ay hamile kalmişim. Degerimde guzeldi sonradan kanamam oldu düştü malesef.. bdaha 2 kez ustune asilama oldum olmadi. Simdi tup bebek gececez bakalim... suan da koronadan dolayi calistigim yerden izinliyiz evdeyiz 2 aydir cildiracam evde gene temizlikten :))
Ahaha aynı ben öğretmenim ve evdeyim temizlik yakmaktan ev aşındı artık:( eşim de çok dertli bu durumdan ama napayım temizlik yaparken kafanı dağıtıyorum :)

Rabbim şu mübarek günler hürmetine inşallah hepinizin kucağını da doldurur . Gerçekten hep dualarımdasınız . Acıyı bilen bilir

Kızlar bu ara da lütfen ama lütfen hacamat ve sülük yaptırın tüp bebek öncesi muhakkak . Benimle başlayan 3 arkadaşım vardı tüp bebeğe ama omlara ısrar etkimeme rağmen yaptırmadılar , bir tek benim ki olumlu sonuç verdi . Tabi takdiri ilahi ama, ben bu uygulamalarında iyi yönde olduğunu düşünüyorum .

Kızlar bu ara da lütfen ama lütfen hacamat ve sülük yaptırın tüp bebek öncesi muhakkak . Benimle başlayan 3 arkadaşım vardı tüp bebeğe ama omlara ısrar etkimeme rağmen yaptırmadılar , bir tek benim ki olumlu sonuç verdi . Tabi takdiri ilahi ama, ben bu uygulamalarında iyi yönde olduğunu düşünüyorum .
Hacamattan ne kadar sonra tedavi gördün canım ben de yaptırdım hacamat da ondan sordum

Ben İzmir’de yaşıyorum nerede bulacağız ki sülük hacamat yapacak biri çok zor keşke olsaydı denerdim valla :)

Benim de hacamat tan 4 ay sonra nasip oldu dogal yoldan.ilk gebeliğim tüp bebekti.

Back