• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek de tutmazsa...

Nasıl biliyormusun sülükler akıllı Varlıklar hemşire göbeğimin üzerine bıraktı hemen yumurtalıklarıma hücum ettiler . Onların birde noktaları var herkes bilmiyor işin ehline yaptırmak lazım cankm
Siz hastanedemi yaptirdiniz. Tabiki acemiye yaptirilmaz boyle seyler. Bilen birine yaptirmak lazim

Aynen aynen o kdr korku
Aynen aynen o kdr korkuyorum dedim ama bi dusunmedim de degill :))
Hiç sorma bunu bi araştıracağım kan temizliyo bu ıyi bisey ben hayatımda daha hiç kan vermedim mesela. Ama bu sülükleri örneğin bi sende bi bende kullanılıyorlar mi yani tek kullanımlık mi acaba :))

Hiç sorma bunu bi araştıracağım kan temizliyo bu ıyi bisey ben hayatımda daha hiç kan vermedim mesela. Ama bu sülükleri örneğin bi sende bi bende kullanılıyorlar mi yani tek kullanımlık mi acaba :))
Benim babannem diyodu o da dudagini emdirmiş gençken. Pis kani emince ölüyorlarmis ztn diye soyluyodu :)

Benim gittiğim klinikte tek kullanımlık herşey zaten gözünün önünde işi bitikten sonra hemşire tıbbi atık siye atıyor

Herkese hayirli geceler arkadaşlar.. gece gece bi hüzünlendim yazıları okurken bende yazmak istedim.. 3 kez negatif aşilama yaptirdim 2 kez aşılama dışında kimyasal gebelik gecirdim kendiliginden oldu. En son kimyasal gebeligim 8 9 ay oluyor. Yani saglikli bi bebek olsaydi belkide simdi kucagimdaydi ama rabbim boyle uygun görmüs. En son ki aşilamam da 2 ay oluyor. Artik aşilama defterini kapattık bu corona belası gidince tüp bebege gecmeyi dusunuyoruz artik. Bu sürede vucudumun biraz dinlenmesi de iyi olucak hem. Ama korkuyorum.. 3 aşilama tutmadı. Tüp bebek de tutmazsa ne yaparım.. sanki son çarem tüp bebekmiş ama oda tutmazsa ne yaparım diyorum simdi bile sanki hiç bizim cocugumuz olmucakmiş gibi hissediyorum.. hep boyle yanliz kalicakmişiz gibi.. bu bir iç döküş benim gibi hissedenler olduysa yazarmisiniz.. bu arada hiç bir tıbbı rahatsizligimiz yok gibi gozukuyor testler vs hersey yapildi.. herşey Allahtan. Ama ben çaremi arayım gerisi rabbimin takdirine kalmis.. hayirli geceler tekrardan yorumlarinizi bekliyorum. Benim gibi dusunüp ayni seyleri yaşamis olanlar varsa bana destek olurmusunuz. Rabbim bu mübarek ayın hürmetine tüm isteyenlere de banada kendiliğinden tedavisiz hamile kalip sağlikli bebekler dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah..
Canım hamile kalmadan önce bende böyle hislere kapıldım bir sürü tedavi gördüm klomen catlatma iğnesi aşılama artık herşey tükenmiş dünyanın sonu gibi hissediyordum en son tüp bebek kaldı bunu deniyim de herşeyi denedimde olmadı derim en azından dedim ya tutmazsa diye korkuyordum ama kendimi allah'a teslim ettim maddi olarak tek bir şansım vardı şükür oldu yani üzülme rabbim nasip ettiyse mutlaka olur sen derdine çare mi ara elinden geleni yao gerisini allah'a bırak ne demişler işin allah'a kaldıysa olmuş bil ayrıca tüp bebekte embriyo koydukları için yüzde olarak asilamâdan daha fazla şans var rabbim ins gerek kalmadan nasip eder

Canım hamile kalmadan önce bende böyle hislere kapıldım bir sürü tedavi gördüm klomen catlatma iğnesi aşılama artık herşey tükenmiş dünyanın sonu gibi hissediyordum en son tüp bebek kaldı bunu deniyim de herşeyi denedimde olmadı derim en azından dedim ya tutmazsa diye korkuyordum ama kendimi allah'a teslim ettim maddi olarak tek bir şansım vardı şükür oldu yani üzülme rabbim nasip ettiyse mutlaka olur sen derdine çare mi ara elinden geleni yao gerisini allah'a bırak ne demişler işin allah'a kaldıysa olmuş bil ayrıca tüp bebekte embriyo koydukları için yüzde olarak asilamâdan daha fazla şans var rabbim ins gerek kalmadan nasip eder
Keske canm insallah bende buraya yazarim şu korona bitince. Kizlar ilk tup bebegim tuttu hamileyim diye.. yada insallah o zamanlara gelmeden kendiligimden hamile kaldim diye yazarm bunu daha cok istiyorum :)

Back