• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek de tutmazsa...

Ben İzmir’de yaşıyorum nerede bulacağız ki sülük hacamat yapacak biri çok zor keşke olsaydı denerdim valla :)
Kız öyle her önüne gelene de yaptırılmaz . Mazallah mikrop falan kaparsın . İstanbul’da olsaydın önerirdim sana klinik ama maalesef İzmir’de bilmiyorum canım

Hacamattan ne kadar sonra tedavi gördün canım ben de yaptırdım hacamat da ondan sordum

Ben başlar başlamaz yaptırdım canım 2 defa hacamat 1 defa da sülük yaptırdım. Hacamatın birini 2 ay önce , 1 ini 1 ay önce , sülüğüde transfer yapılmadan 2 hafta önce yaptırdım canım . Benim embriyolar dondurulmuş embriyolardı

Ben başlar başlamaz yaptırdım canım 2 defa hacamat 1 defa da sülük yaptırdım. Hacamatın birini 2 ay önce , 1 ini 1 ay önce , sülüğüde transfer yapılmadan 2 hafta önce yaptırdım canım . Benim embriyolar dondurulmuş embriyolardı
Ay suluk acimiyo mu o şeyler kanını emiyo ya :)

Alla alla bilemedim ne diyim en azından onun etkisi olmasada sizinle gore var onun icin bile önemli bisey
Şöyle söyleyeyim benim transferden önce yumurtalıklarımda kistim vardı muayene de doktorum gösterdi hatta, doktor transferi erteleyebiliriz yada ben kisti patlatırım demişti . Sülük yaptırdıktan sonra muayeneye gittiğimde kistim yok olmuştu bende buna bağlı olarak diyorum sülükte sülük diye 😃😃

Şöyle söyleyeyim benim transferden önce yumurtalıklarımda kistim vardı muayene de doktorum gösterdi hatta, doktor transferi erteleyebiliriz yada ben kisti patlatırım demişti . Sülük yaptırdıktan sonra muayeneye gittiğimde kistim yok olmuştu bende buna bağlı olarak diyorum sülükte sülük diye 😃😃
Olabilir ya neden olmasın. Peki ilk defa bu aşamada mi yaptrdin daha önce sülük tecrüben var mıydı:))

Olabilir ya neden olmasın. Peki ilk defa bu aşamada mi yaptrdin daha önce sülük tecrüben var mıydı:))
Bu aşamada yaptırdım canım. Kız yok ne tecrübem olacak bilmem etmem bi arkadaşımın vesilesiyle yaptırdım o çok ısrar edince bende bi deneyeyim dedim

Ben de aralıkta hacamat yaptırdım ama sanki bir faydasını göremedim sülüğe cesaretim yok ama :)
Nasıl biliyormusun sülükler akıllı Varlıklar hemşire göbeğimin üzerine bıraktı hemen yumurtalıklarıma hücum ettiler . Onların birde noktaları var herkes bilmiyor işin ehline yaptırmak lazım cankm

Back