• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek de tutmazsa...

Yinede umutsuz olmayacaksın..
Bu topik de kimse olumsuz konuşmasın..
Biz buraya allahın izniyle hamileliklerimizi de konuşacağız.. bir birimize destek olacağız..
Yokdan var eden allah ben kendim mucize bir bebeğim.. benim bebeğim de mucize olacak..
Doktorların yaşamaz dediği prematüre bir bebeğim ben bakın yaşıyorum 34 yaşındayım..
ALLAH ol derse olur öl derse ölür...
Doktorları çokta şeyyapmamak lazım..
Hep birlikte inşallah bu zorlu yol da mutlu sona ulaşırız inşallah şu mübarek gün yüzü suyu hürmetine rabbim bize yardım edecek...
ISSIZZ arkadasim ne guzel moral veriyorsun bize.. insallah bu sayfada hamilelik müjdelerimizi tek tek veririz biz kader ortaklarıyız.. rabbim bizleri o duygudan mahrum etmesin her namazımda sizlerede dua ediyorum insallah bir gün kabul olacak inaniyorum. Vakti zamani var..

Merhaba bende 2 yillik evliyim bizimde cocugumuz olmuyor tam tup bebege baslayacaktik korona cikti yinede her seyde bi hayir vardir diyorum sizde kotu dusunmeyin zamani vardir. Annemin 16 yil cocugu olmadi ustelik bizimki ile tipa tip ayni sebepten🙈 umarim ben o kadar beklemem😊 arkadasinizin cocuklarini paylasmasi konusundaki dusunceniz beni cok uzdu oyle dusunmeyin lutfen yani o sekilde paylasip paylasmamak ince dusunceye girmemeli insanlarin bi hayati var ve siz onun cocuklarini gormekten mutlu olmalisiniz anliyorum cok kirilgansiniz ama kendinizi daha cok uzmeyin boyle konularla, umarim beni yanlis anlamazsiniz

Merhaba bende 2 yillik evliyim bizimde cocugumuz olmuyor tam tup bebege baslayacaktik korona cikti yinede her seyde bi hayir vardir diyorum sizde kotu dusunmeyin zamani vardir. Annemin 16 yil cocugu olmadi ustelik bizimki ile tipa tip ayni sebepten🙈 umarim ben o kadar beklemem😊 arkadasinizin cocuklarini paylasmasi konusundaki dusunceniz beni cok uzdu oyle dusunmeyin lutfen yani o sekilde paylasip paylasmamak ince dusunceye girmemeli insanlarin bi hayati var ve siz onun cocuklarini gormekten mutlu olmalisiniz anliyorum cok kirilgansiniz ama kendinizi daha cok uzmeyin boyle konularla, umarim beni yanlis anlamazsiniz

Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun inşallah.. tabiki herkesin bir hayatı var sınavı bam başka.. benim kardeşim şuan hamile.. her gün whup da bişey paylaşır...
Emzik.. kiyafet.. oyuncak... yatak.. vs vs ...
Benim yıllardır neler cektigimi iyi biliyor oysa..
Biz sadece biraz empati bekliyoruz..
ALLAH herkesin çocuğunu bağışlasın ama bir insanın yarasına hergün tuz basılmaz.. tabiki paylaşacak aileyiz ama her gün her dakka odak noktası olmak ki benim durumumu biliyorken... normal olamaz bu lütfen...

ISSIZZ arkadasim ne guzel moral veriyorsun bize.. insallah bu sayfada hamilelik müjdelerimizi tek tek veririz biz kader ortaklarıyız.. rabbim bizleri o duygudan mahrum etmesin her namazımda sizlerede dua ediyorum insallah bir gün kabul olacak inaniyorum. Vakti zamani var..

Bende kendime dua ederken sizleri de unutmuyorum arkadaşım her namazda dua ediyorum bizim için.. allah hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah...

Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun inşallah.. tabiki herkesin bir hayatı var sınavı bam başka.. benim kardeşim şuan hamile.. her gün whup da bişey paylaşır...
Emzik.. kiyafet.. oyuncak... yatak.. vs vs ...
Benim yıllardır neler cektigimi iyi biliyor oysa..
Biz sadece biraz empati bekliyoruz..
ALLAH herkesin çocuğunu bağışlasın ama bir insanın yarasına hergün tuz basılmaz.. tabiki paylaşacak aileyiz ama her gün her dakka odak noktası olmak ki benim durumumu biliyorken... normal olamaz bu lütfen...

Haklisiniz ben bu uzulunmeyecek bisey demiyorum cunku biliyorum o hissi, allah kimseye yasatmasin bazen hic olmayacak cumlelerin bizi nasil kirdigini kalbimizi deldiginide cok iyi biliyorum ama bu sekilde uzulmemizede cok uzuluyorum. Sadece kendinizi uzmeyin olaylara farkli bi açıdan daha olumlu bakin demek istiyorum.

Haklisiniz ben bu uzulunmeyecek bisey demiyorum cunku biliyorum o hissi, allah kimseye yasatmasin bazen hic olmayacak cumlelerin bizi nasil kirdigini kalbimizi deldiginide cok iyi biliyorum ama bu sekilde uzulmemizede cok uzuluyorum. Sadece kendinizi uzmeyin olaylara farkli bi açıdan daha olumlu bakin demek istiyorum.

Sizde haklısınız ben 8 yıllık evliyim bir gün iyisem öbür gün karamsarlık sarıyordu...
Son bir haftadır kendime söz verdim..
Umutsuzluk yok.. dua var.. 41 meryem süresine başladım..her gün inşirah süresini okuyorum.. Ve uyumdan önce her gece meditasyon dinliyorum..

Sizde haklısınız ben 8 yıllık evliyim bir gün iyisem öbür gün karamsarlık sarıyordu...
Son bir haftadır kendime söz verdim..
Umutsuzluk yok.. dua var.. 41 meryem süresine başladım..her gün inşirah süresini okuyorum.. Ve uyumdan önce her gece meditasyon dinliyorum..
Ben düşük yaptigimda kardeşim 4 aylık hamileydi smdi bebeği oldu cok şükür. Ama hiç öyle düşünmedim herkesin cocugu kendine paylaşır paylaşmaz oyle düsünmeyin. Benimde çocuğum olsa her dakka paylaşırım herhalde. O degil de ben sürekli çocuğuyla etkinlik yapanları sildim sıkıldım artık. Birde negatif kişilerden uzak duruyorum ama kardeş çok yakın oyle düsünmeyin

Evet bende direkt gonal f den başladık ne pıhtılaşma ne genetik. Kendim düşükten sonra yaptrdim hepsini. 10 15 milyar veren 20 de verir yeterki olsun ama böyle parca parca hemde olumsuz olursa ne güven kalıyor ne bisey
Kızlar allah kimseyi bunların eline düşürmesin..
Ticarete döktüler işi.. hocam diyorum 1. Tutmadı.. genetik test fln birseyler yapsak diyorum.. bana ne diyor doktor biliyor musunuz.. biz 3. Ve 4. Tüp bebek de tutmazsa o zaman araştırıyoruz...
ALLAH kimseyi doktor eline düşürmesin..
Zor durumumuz ALLAH sonumuzu hayır etsin inşallah...
Kızlar çok çetin bir yol. Bize güçlü olmak düşüyor. Bizim de annelik yolundaki ilk sınavımız bu. İnşallah son sınavımız olur. Doğduktan sonra çocuklarımız sağlıklı olsun. Bazılarımız daha yeni giriyor yola. Hepimiz hala mücadeleye devam ediyoruz ki burdayız. Doktorlar hep nedense 3. Düşüğü bekliyor, geçen benim doktorum canlı yayında biri sordu, maliyet hesabı yapıyoruz dedi. Ben bilseydim düşük yaşayıp kürtaj olacağıma 2-3 bin TL pıhtılaşma İçin test ücretini öderdim, hoş sonuçta da kürtaj İçin 3 bin Ödedim üstüne bi de acı. Belki benim için zaman paradan daha kıymetli o hesabı sen neden yapıyorsun ki, laf salataları işte. İşimize geliyor siz çocuğunuzu kucağınıza bi türlü alamayınca diyemiyor. Bize burda biraz uyanık olup birbirimizin paylaşımlarını dikkate almak düşüyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Kızlar çok çetin bir yol. Bize güçlü olmak düşüyor. Bizim de annelik yolundaki ilk sınavımız bu. İnşallah son sınavımız olur. Doğduktan sonra çocuklarımız sağlıklı olsun. Bazılarımız daha yeni giriyor yola. Hepimiz hala mücadeleye devam ediyoruz ki burdayız. Doktorlar hep nedense 3. Düşüğü bekliyor, geçen benim doktorum canlı yayında biri sordu, maliyet hesabı yapıyoruz dedi. Ben bilseydim düşük yaşayıp kürtaj olacağıma 2-3 bin TL pıhtılaşma İçin test ücretini öderdim, hoş sonuçta da kürtaj İçin 3 bin Ödedim üstüne bi de acı. Belki benim için zaman paradan daha kıymetli o hesabı sen neden yapıyorsun ki, laf salataları işte. İşimize geliyor siz çocuğunuzu kucağınıza bi türlü alamayınca diyemiyor. Bize burda biraz uyanık olup birbirimizin paylaşımlarını dikkate almak düşüyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Aynen doğru söylüyorsun 1 tüp kan veriyorum epi topu bu riske neden gireyim ki benim doktorum da ikinci tüp bebek öncesi istediğim halde istek kağıdı yazmadı genetik pıhtılaşma için .daha hamile kalmadın ki düşük kimyasal hikayen yok dedi .e tamam da 40 yılın başı ilk kez hamile kalırsam ve sorun olursa ne olacak bi biliyim pıhtılaşma var mi derecesi ne vs. Bende bugün devlete kendim gidip 2 düşük 2 kimyasalım var diye yalan söyleyip yaptırmaya çalışacağım maalesef uğraştırıyorlar bizi doktorlara güvenim kalmadı yürüyen paralar olarak bakıyorlar bize sanırım :(

Aynen doğru söylüyorsun 1 tüp kan veriyorum epi topu bu riske neden gireyim ki benim doktorum da ikinci tüp bebek öncesi istediğim halde istek kağıdı yazmadı genetik pıhtılaşma için .daha hamile kalmadın ki düşük kimyasal hikayen yok dedi .e tamam da 40 yılın başı ilk kez hamile kalırsam ve sorun olursa ne olacak bi biliyim pıhtılaşma var mi derecesi ne vs. Bende bugün devlete kendim gidip 2 düşük 2 kimyasalım var diye yalan söyleyip yaptırmaya çalışacağım maalesef uğraştırıyorlar bizi doktorlara güvenim kalmadı yürüyen paralar olarak bakıyorlar bize sanırım :KK43:
devlet hastanesi tıbbi genetik bölümü yada hamatoloji bölümleri bakıyor. 3 defa düşük yaptım diyin özelde tüp bebek tedavisine başlıcam diyin o zaman yaparlar. tedaviye başlamadan bu pıhtılaşma testleri mutlaka yapmak lazımmış.

Evet bende direkt gonal f den başladık ne pıhtılaşma ne genetik. Kendim düşükten sonra yaptrdim hepsini. 10 15 milyar veren 20 de verir yeterki olsun ama böyle parca parca hemde olumsuz olursa ne güven kalıyor ne bisey
benimde aynı oldu doktor hiç genetik kan pıhtılaşması testi istemedi. benden istediği tek şey anne babadan karyotip incelemesi ve rahim filmi oldu. onun harici hiç bir şey istemedi. sonra ne mi oldu tabi bebeğim 8 haftalıkken kalbi durdu. kan testleri yaptırdım kan pıhtılaşması eğilimi çıktı bana iğne verseydi oksapar kan sulandırıcı iğne belki bebeğim yaşıyor olacaktı. malesef doktorların umrun da bile değil. ha tutmadı mı tekrar deneriz içinizi rahat tutun diyorlar oldu 15 bin tl parayı vermek kolay sanki.. yolunacak tavuk gibi görüyorlar malesef bizleri.

benimde aynı oldu doktor hiç genetik kan pıhtılaşması testi istemedi. benden istediği tek şey anne babadan karyotip incelemesi ve rahim filmi oldu. onun harici hiç bir şey istemedi. sonra ne mi oldu tabi bebeğim 8 haftalıkken kalbi durdu. kan testleri yaptırdım kan pıhtılaşması eğilimi çıktı bana iğne verseydi oksapar kan sulandırıcı iğne belki bebeğim yaşıyor olacaktı. malesef doktorların umrun da bile değil. ha tutmadı mı tekrar deneriz içinizi rahat tutun diyorlar oldu 15 bin tl parayı vermek kolay sanki.. yolunacak tavuk gibi görüyorlar malesef bizleri.
Çok doğru demişsin katılıyorum bir de benim doktorum sen bebek olsan senin gibi endişeli gergin bir annenin rahminde can bulmak ister miydin ? Benim sinirim bozulmuştu oturup ağlamaya başlamıştım istersen yardım al demişti.. karyortip incelemesi ile kromozom testi farklı birşey mi bugün tıbbi genetik bölümünde karyotip incelemesi de yaptırabilir miyim

Ahhh canım arkadaşım hep aklımda dualarimdasin tüm bu yolda olan kardeşlerime dua ediyorum gece uyandığımda ezan okunduğunda hep aklimdasiniz.
Konu sahibi seni çok umutsuz gördüm lütfen bunu kendine yapma doktorların bana dediği yumurta donasyonu dışında çocugun olmaz !!!2 küsur 1 laparaskopi histeroskopi yine histeroskopi ve eşim varikosal ameliyatı oldu.Yumurta rezervim bitmişti 1 yumurta toplanırsa sevinçten ağlıyordum. 3 tedavi gördüm 2.transferde pozitifi gördüm ki sizin anladığım kadarıyla böyle sorunlarınız yok ve yaşınız çok genç bu güzel olumlu sizin için.
1.tedavide 1 embriyo
2.tedavi de 1 embriyo
3.tedavi de 3 embriyo elden edildi ve son tedavimde ne ilaçlar ne haplar etken oldu diyorum ben belki şuan sana inandırıcı gelmeyecek ama inan olursa olur olmazsa olmazsa dedim hep .
Her hastaneye gittiğimde pozitif olumlu düşündüm olumsuz olursa da Dünyaya bir kere geldiğimi bu bedene acı cektirmeyecegimi soyledim hep herkes anne olamayabilir belki de benim sınavım anne olamamakti diyordum.Bunun benim için sınav old ve isyan etmeden kendimi ve eşimi yıpratıp uzmeyecegime söz verdim. Bu zaman da kadar tabi ki benim de ağlamaktan insanlıktan çıktığım günler oldu ama kendime yaptım sen bunu kendine ve eşine yapma inan bu günler geçiyor. Ben kucağıma henüz alamasam da mucizemi buldum darısı benim gibi olan tüm kardeşlerime. Allah kimseyi evlatsizlikla sınamasın, hayırsız evlat verip evlatlada sınamasın derim hep.Unutma canım hep pozitif ol 💞💖
Yinede umutsuz olmayacaksın..
Bu topik de kimse olumsuz konuşmasın..
Biz buraya allahın izniyle hamileliklerimizi de konuşacağız.. bir birimize destek olacağız..
Yokdan var eden allah ben kendim mucize bir bebeğim.. benim bebeğim de mucize olacak..
Doktorların yaşamaz dediği prematüre bir bebeğim ben bakın yaşıyorum 34 yaşındayım..
ALLAH ol derse olur öl derse ölür...
Doktorları çokta şeyyapmamak lazım..
Hep birlikte inşallah bu zorlu yol da mutlu sona ulaşırız inşallah şu mübarek gün yüzü suyu hürmetine rabbim bize yardım edecek...

Çok doğru demişsin katılıyorum bir de benim doktorum sen bebek olsan senin gibi endişeli gergin bir annenin rahminde can bulmak ister miydin ? Benim sinirim bozulmuştu oturup ağlamaya başlamıştım istersen yardım al demişti.. karyortip incelemesi ile kromozom testi farklı birşey mi bugün tıbbi genetik bölümünde karyotip incelemesi de yaptırabilir miyim
Ne kadar ayıp ne demek o kelimeler ya. Inşallah şimdi doktorunuz değildir

yaptrırabilirsiniz eşiniz ve sizden kan alıyorlar 2 ayda falan ancak çıkıyor karyotip inceleme sonucu. eşinizin ve sizin kromozom sayılarına bakılıyor. bugün gitmişken onuda yaptırın siz her şey hazır olsun tedaviden önce. tedbirli olmak lazım..

bizde tüp bebek yaptırdık 4-5 yıl srdü tedavimiz. eşimin desteği moral ve motivasyon çok önemli. mümkün mertebe akrabalardan uzak durmak şart. herşeye maydonoz olan akrabalar yokmu illalah deyip hiç yanlarına gitmiyorduk morelimiz bozulmasın diye.

Tamam canım bugün 15:00 de randevum böyle diyim

senden bakılacak gen testleri bunlar
1) MTHFR A1298C
2) MTHFR C677T
3) PAI / 4G/5G
4) FV R506 - Q506
5)FXIII V34 L
6) FAKTÖR 5 LEİDEN
7) PROTROMBİN GEN MUTASYONU

BUNLAR KAN PIHTILAŞMASI TESTLERİ.
BİR DE DEDİĞİM GİBİ KARYOTİP KROMOZOM İNCELEMESİ YAPILACAKSIN. 10 TÜP FALAN KAN ALIRLAR BUGÜN HEPSİNİ YAPAMASSIN BÜYÜK İHTİMALLE YARISINI BUGÜN YARISINI 2 GÜN SONRA YAPSAN DAHA İYİ OLUR.

senden bakılacak gen testleri bunlar
1) MTHFR A1298C
2) MTHFR C677T
3) PAI / 4G/5G
4) FV R506 - Q506
5)FXIII V34 L
6) FAKTÖR 5 LEİDEN
7) PROTROMBİN GEN MUTASYONU

BUNLAR KAN PIHTILAŞMASI TESTLERİ.
BİR DE DEDİĞİM GİBİ KARYOTİP KROMOZOM İNCELEMESİ YAPILACAKSIN. 10 TÜP FALAN KAN ALIRLAR BUGÜN HEPSİNİ YAPAMASSIN BÜYÜK İHTİMALLE YARISINI BUGÜN YARISINI 2 GÜN SONRA YAPSAN DAHA İYİ OLUR.
12 Li trombosit paneli bu saydığın 7 madde mi canım bir kıza da tamam bakalım demişler 3 tane şey bakıp yollamışlar güvenmiyorum ki artık bilenlerden öğrenmeye çalışıyorum çok sağol yazmışsın benim için

Back