Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Merhaba bende aranıza yeni katılıyorum yaşım 31 tüplerim tıkalı ve bu cumartesi medicana beylikdüzü selman beye randevum var medicana da hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz

benode ekle cnm sorun pcoluyum 22yas 3. deneme bursa jinemed sonuc beliyorum

coknsevindim allah kucagina almayi nasip.etsin :) transfer sonrasi neler yatin :)
Valla cnm hic yatmadim desem yeridir ayaklarimi uzattim oturdum 3. Günü kiz kardesim düşük yapti hep onun yanindaydim 3. Gunden sonra oturamadim bile ama heo dua ettim cok şükür şimdilik benimleler insallah per görüp Rabbim sonuna kadar getirsin insallahhhh

Valla cnm hic yatmadim desem yeridir ayaklarimi uzattim oturdum 3. Günü kiz kardesim düşük yapti hep onun yanindaydim 3. Gunden sonra oturamadim bile ama heo dua ettim cok şükür şimdilik benimleler insallah per görüp Rabbim sonuna kadar getirsin insallahhhh
hadi yaa ne guzell bu yatma konusu kafa karisyirio zaten :KK43: bende bu uc gundur yatiodum bugun oturuyorum.oturuken bile acaba dio insan :KK66:

Tatlım listeyi ele almışssın sonunda :KK70:Kuzum hangisini yazıyım ki :) pko, rahim duvarı inceliği, tüplerde iltihap 3 negatif aşılama ve 1 negatif tüp bebişim var istanbul cerrahi hastanesindym 22 yaşımdym 2 denemeye başlıcaz dondurulmuşlarla ama cesaret edemiyorum :KK51::KK51:

Ohhh maşallah hamişlerimiz bol listede güzel annelerimiz rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsinn :emir_bebek::anneadayı::anneadayı::nazar::nazar:

Canım listeyi düzenlemişsin, çok iyi olmuş ellerine sağlık.

34 yaşındayım 2 denemem oldu ikinci için zayıflıyorum fit bir şekilde yaptıracam 3. yü ama merkez için karar vermedim inşallah bu sefer hamile :anneadayı: yazarsın güldenim yaa

Listemizi güncelledim ve yeniledim...
Gebelik haberi alan kızlar tebrik ediyorum:KK68:
Negatif alan kızlar napıyoruz anne olana kadar devam ediyoruz:KK73::KK73::KK73:
Liste güncellenmiş, emeğe ve zamana çok teşekkürler... :KK9:
Umarım çok emek ve zaman harcayacak kadar hamile haberleri olur :)

[BCOLOR=#999999][BCOLOR=#ccffff]Liste şu halinde bile oldukça ilerlemiş. Nacizane tavsiyem var listedeki arkadaşlara, güncellemelere yardımcı olabilirler. Kodlar arasında çok mesaj oluyor; kendinizle ilgili güncellemeleri sıra numarasıyla yaparsanız daha kolay bulunacaktır.[/BCOLOR] [/BCOLOR]

Hamilelik haberleriniz 9. aydaki doğum haberlerinizle taçlansın :)
Sevgiler,

Liste güncellenmiş, emeğe ve zamana çok teşekkürler... :KK9:
Umarım çok emek ve zaman harcayacak kadar hamile haberleri olur :)

[BCOLOR=#999999][BCOLOR=#ccffff]Liste şu halinde bile oldukça ilerlemiş. Nacizane tavsiyem var listedeki arkadaşlara, güncellemelere yardımcı olabilirler. Kodlar arasında çok mesaj oluyor; kendinizle ilgili güncellemeleri sıra numarasıyla yaparsanız daha kolay bulunacaktır.[/BCOLOR] [/BCOLOR]

Hamilelik haberleriniz 9. aydaki doğum haberlerinizle taçlansın :)
Sevgiler,
Çooook teşekkür ediyorum tatlım..
Liste artık kodlarla değil şükür ki değişti...
Ama dediğine katılıyorum güncelleme mesajlarını lütfen sıra numarasınızı belirterek yazarsanız bana kolaylık olur..

X