Moralinizi hiç bozmayın. Yüzde 50 kötü bir rakam değil ki. Çoğu merkezde kaliteli bile olsa en fazla yüzde 30 şans veriyorlar. Kaç tane transfer edilecek iki ise gayet iyi
Olsun tek olsun bizim olsun :) Moralinizi hiç bozmayın.İyi düşünelim. Kaçıncı gün transferi oldu?Transferim olalı 5 gün oldu tatlım ama tek kondu maalesef
5. Gün dondurulmuştu transferden önceki akşam da çözülmüş kaç günlük oluyor sanırım 5,5 falan :)Olsun tek olsun bizim olsun :) Moralinizi hiç bozmayın.İyi düşünelim. Kaçıncı gün transferi oldu?
Süper. Bence gayet güzel. Blastokist transfer de 22 yada 3. gün trasferine oranla başarı oranı daha yüksek. Benim de 5. gün. embriyosuydu. Hiç umutsuz olmayın. Bol bol dua edin5. Gün dondurulmuştu transferden önceki akşam da çözülmüş kaç günlük oluyor sanırım 5,5 falan :)
Süper. Bence gayet güzel. Blastokist transfer de 22 yada 3. gün trasferine oranla başarı oranı daha yüksek. Benim de 5. gün. embriyosuydu. Hiç umutsuz olmayın. Bol bol dua edin
Allah yardımcımız olsun tatlım ya Çarşamba 7. Gün oluyor kan versem çıkar mu ki?[/QUOT beta hcg 5. Gun embriyosu ise 7. Gun kana karışıyor 3. Gun emriyosu ise 8. Gun kana karışıyor cnm biraz gününü Bekle yada 9. Gun yaptır ...
Canım erken çıkmayabilir. Ben 12. gün değeri 11 çıkıp da artanı bile gördüm.Allah yardımcımız olsun tatlım ya Çarşamba 7. Gün oluyor kan versem çıkar mu ki?
Canım zaten göğüs ağrıları ilaçtan oluyor gebelikle alakası yok yani bu ağrılar gebelik oluştuktan sonra olur belirti arayıp kendini üzme bende belirti yoktu hiç hamileyim. Suan boşuna canını sıkıp strese girme...Arkadaşlar bana da bir şeyler yazın korkuyorum ben çok
transferden sonra 3.günüm ilk denemem ilk denemede şams daha az demi ..sürekli dua okuyorum kimseyle konuşasım yok dün Ağrı'larım vardı mutluydum bugün göğüs sancım geçti bir tuhafım ..benim de 5.gün embriyosu tek konuldu Allah yardımcımız olsun bu 6 gün nasıl geççek göğüs Ağrı'sı olmayıp sonradan olan beta artan oldu mu
Çok teşekkürler şu an ağlıyorum ..Allah kucağına almayı nasip etsin ben bunun bu kadar zor olacağını tahmin edemedim beklemek en zoruymuş keşke beni de dondursalar...stres yapmamaya çalıştıkça stres yapıyorum yarın işe başlıycam kafam dağılır inşallah Allah bekleyen herkese yardım etsin Allah herkesin Gönül muradını versin evlatsız koymasınCanım zaten göğüs ağrıları ilaçtan oluyor gebelikle alakası yok yani bu ağrılar gebelik oluştuktan sonra olur belirti arayıp kendini üzme bende belirti yoktu hiç hamileyim. Suan boşuna canını sıkıp strese girme...
Evet elinden geldiği kadar kafanı oyala en büyük düşman stres bol su ic Protein ağırlıklı beslen cnm islh allah sana ve isteyen herkese nasip etsin tez zaman da...Çok teşekkürler şu an ağlıyorum ..Allah kucağına almayı nasip etsin ben bunun bu kadar zor olacağını tahmin edemedim beklemek en zoruymuş keşke beni de dondursalar...stres yapmamaya çalıştıkça stres yapıyorum yarın işe başlıycam kafam dağılır inşallah Allah bekleyen herkese yardım etsin Allah herkesin Gönül muradını versin evlatsız koymasın
Bol bol dua edin zor biliyorum ama gönlünüzü rahat tutmaya çalışın. Ve asla belirti aramayın. Ben 12 haftayı bitirdim hala göğüs ağrım vs yokArkadaşlar bana da bir şeyler yazın korkuyorum ben çok
transferden sonra 3.günüm ilk denemem ilk denemede şams daha az demi ..sürekli dua okuyorum kimseyle konuşasım yok dün Ağrı'larım vardı mutluydum bugün göğüs sancım geçti bir tuhafım ..benim de 5.gün embriyosu tek konuldu Allah yardımcımız olsun bu 6 gün nasıl geççek göğüs Ağrı'sı olmayıp sonradan olan beta artan oldu mu
canım ben sağlıkcyım elimden geldiği kadar yardım edeyim. döllenme tüplerde oluyor ve döllenme olur olmaz beta salgılanmaya başlıyor az miktarda rahime yerşeştikden sonra artarak devam ediyor. sende yumurta ile sperm buluşuyor ve döllenme oluyorki bu büyük bir şans, eğer tüplerin açılırsa rahimede yerleşir. açılma ihtimalin yoksa güvenilir bir yere tüp bebek deneyebilirsin. bu düşükler tüpden kaynaklanmadığını farz edersek oda pıhtılaşma veya genetik bir şey olabilir ama bence büyük htimal tüp den dir. önceden tüp denemen varsa pıhtılaşma ve genetik test yaptır ve embriyo yu 5. gün embriyosu iste.allah yardımcın olsun..
tüpler yumurtalık ile rahim arasında. döllenme tüplerde gerçekleşiyor ampulla denilen yerde eğer tıkanıklık ampulladan sonraysa döllenme olur fakat rahime ilerleyemezcanim meraba butun genetik test yapildi kan pihtisi testide yapildi hersey normal cikti.senin dedifin gibi tupten kaynaklaniyor heralde.cunku doktorlar anlamiyor.tup kapaliysa icinde nasil dollenme oluyor da kimyasal gebelik oluyor orasini anlamiyorum.en kisa zamanda cvp bekliyorum allaha emanet ol
Allah kolaylık versin olunuzda.İnş tutar:)Tanı=azaospermi
Yaş=39
merkez=mersin ünv tıp fakültesi
İlk deneme
11mart transfer oldu
İnşallah teşekkürlerAllah kolaylık versin olunuzda.İnş tutar:)