Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Arkadaşlar bana da bir şeyler yazın korkuyorum ben çok
transferden sonra 3.günüm ilk denemem ilk denemede şams daha az demi ..sürekli dua okuyorum kimseyle konuşasım yok dün Ağrı'larım vardı mutluydum bugün göğüs sancım geçti bir tuhafım ..benim de 5.gün embriyosu tek konuldu Allah yardımcımız olsun bu 6 gün nasıl geççek göğüs Ağrı'sı olmayıp sonradan olan beta artan oldu mu

Merhaba agrılara takılma lütfen ağrı varsa tutcak diye bir şey yok kasma kendini bebeği rahat bırak içerde çok işi var annesi hep olumlu düşünüyoruz.ilk denemede tutma ihtimali az diye bir yargıda yok burada çok kişi ilk deneme de hamiş olduğunu paylaştı kendini ve bebeğini yorma ....

Merhaba agrılara takılma lütfen ağrı varsa tutcak diye bir şey yok kasma kendini bebeği rahat bırak içerde çok işi var annesi hep olumlu düşünüyoruz.ilk denemede tutma ihtimali az diye bir yargıda yok burada çok kişi ilk deneme de hamiş olduğunu paylaştı kendini ve bebeğini yorma ....
Çok teşekkürler Can'ım mesajımı yazalı epey oldu çok şükür Allah'ın izniyle hamileyim şimdi:)) ..tekrar teşekkürler cevabın için

ömürlü sağlıklı bir bebek olsun inş

Rabbim isteyen herkese nasip eylesin. doktorlar sadece vesile Rabbim ol derse olur çok dua ettim kendim ve isteyen herkes için sizde bol bol dua edin...

Allah her daim hayırlı ve iyi niyetli kişilerle karşılaştırsın bizi.

Benide listeye eklerseniz sevinirim
Nazecenaz
Yaş 41
Merkez art osman develioğlu
4.denemem art de ilk deneme
1 nisanda 1 adet 5.gun blastosist transferi yapıldı 13 nisan test günüm
Sperm sayi ve haraketlerinin yeterli olmaması
Teşekkürler. ..

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi için yer araştırıyorum kadıköy florence nightingale hastanesi ve dr tansel çetinkaya hakkında bilgisi olan varmı?

Yaşınıda yaz canım..Şimdi ekledim tabloya..
Merhabalar herkese ben cok yeniyim bu websitesinde :) bende 17 nisanda İzmir medikal park ta tüp bebek için ilk tedavime adım atıcam. Şimdilik sebebi belli olmayan infertility. Umarım hersey yolunda gider. Aranızda varmı medikal park'ta tedavi gören ? Benide listenize ekleyebilirsiniz. Yaşım 36 :) sevgiler herkese. Allah hepinizin yardımcısı olsun

Merhabalar herkese ben cok yeniyim bu websitesinde :) bende 17 nisanda İzmir medikal park ta tüp bebek için ilk tedavime adım atıcam. Şimdilik sebebi belli olmayan infertility. Umarım hersey yolunda gider. Aranızda varmı medikal park'ta tedavi gören ? Benide listenize ekleyebilirsiniz. Yaşım 36 :) sevgiler herkese. Allah hepinizin yardımcısı olsun
canım hayırlısı olsun oncelıkle. bende izmir medikalpark ta başlıyorum tedavime salı gunu gorusmeye gıdıcez. 17 yazmışsın ama pazar gunumu gıdıcen gorusmeye?

canım hayırlısı olsun oncelıkle. bende izmir medikalpark ta başlıyorum tedavime salı gunu gorusmeye gıdıcez. 17 yazmışsın ama pazar gunumu gıdıcen gorusmeye?
Cok teşekkürler:) ben bugün yurt dışından geldim o yüzden 17 yazmışım :)) benim randevum yarın 18 de yani. Bakalım Nasıl gecicek. Hepimiz icin hayırlısı olsun. Sevgiler

Cok teşekkürler:) ben bugün yurt dışından geldim o yüzden 17 yazmışım :)) benim randevum yarın 18 de yani. Bakalım Nasıl gecicek. Hepimiz icin hayırlısı olsun. Sevgiler[/Q
hosgeldın canım oncelıkle. bende salı gunu gıdıcem ılk gorusmeye bakalım hayırlısı olsn hepomız ıcın. yarın gelıce yaz neler yasadıgını

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi için yer araştırıyorum kadıköy florence nightingale hastanesi ve dr tansel çetinkaya hakkında bilgisi olan varmı?
Merhaba benim dr. Um tansel bey. ilk tüp bebek denemem kimyasal gebeliklr sonuçlanmıs olsada tüm ekip cok iyiler ve ailem gibi oldular...

canım nasılsın nasıl gectı görüşmen?
Merhaba :) Görüşmeler iyi geçti fakat son anda polip olduğunu soyledi transferim ertelendi fakat tüm tedaviye devam. Sanırım cuma günü yumurtalar toplanacak. Önümüzdeki ay tekrar gelicem polip alınacak ve 15 gün sonrasında transfer yapılacakmış. Duruma göre değişebilir tabi bu plan. Sürekli iğne oluyorum. Şişmeler ve hafif kasık agrıları haricinde cok sükür bir sıkıntım yok :) sen nasılsın ? Nasıl gidiyor :) umarım hersey yolundadır.

Eşimde sperm azlığı bende de tüplerde tıkanıklık vardı . Ben laparoskopi oldum . 6. Denemede hamile kaldım çok şükür . Son 2 denemeyi de şişli Memorial da yaptırdık, sonuna kadar da tavsiye ederim ...

Eşimde sperm azlığı bende de tüplerde tıkanıklık vardı . Ben laparoskopi oldum . 6. Denemede hamile kaldım çok şükür . Son 2 denemeyi de şişli Memorial da yaptırdık, sonuna kadar da tavsiye ederim ...
Mrh bende memoriali seçtim. İnşallah pişman olmam. Dun yumurtalar toplandı iki tanesi dollenmis dedi bayan bugün. Bundan sonra süreç nasıl isliyecek acaba

selam arkadaşlar istanbulda oturan arkadaşlar için bir duyurum olacak.istanbul bahçelievler medikalpark hastanesinde bulunan dr serdar koç la tüpbebek seminerimiz olacak katılımcılar ücretsiz muayene kazanacak ve katılan kişiler arasında çekiliş olacak ilaçlar hastaya ait olmak üzere kazanan kişilere tüpbebek yapılacak.ne kadar çok katılım olursa o kadar çok çekiliş hakkı olacak semineri ramazan ayından sonra bahçelievler necip fazıl kısakürek kültür evinde gerçekleştiricez lütfen gelmek isteyenler bana özelden isim ve cep telefonu numarası yazsınlar seminer öncesi arayıp haber vericem

X