Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Umarim herkese şans getirsin bu liste listeye benide eklerseniz sevinirim 35 yaşındayım 2.tüp bebek denemem 1.izmir symirna art Dr funda hanm negatif şimdiki Dr kaan bozkurt İzmir irenbe ctesi opu var sebepsiz infertile

Benide ekleyin yaş 27 sorun globozosperm 7 negatif tup bebek denemesi negatif

E egunal geliyor mu kızlar? Listede bana da durum güncellemesi yapabilir misiniz?

177. sıradayım
Yaş 32
Sebep endometriozis
7. deneme Kadıköy Şifa
Kızım doğdu bile :)

E egunal geliyor mu kızlar? Listede bana da durum güncellemesi yapabilir misiniz?

177. sıradayım
Yaş 32
Sebep endometriozis
7. deneme Kadıköy Şifa
Kızım doğdu bile :)
Maşallah, Allah analı babalı büyütsün canım. Tedavi dönemlerinden hatırlıyorum seni, egunal 'ın topiğinde yazıyorduk. 7 deneme demişsin ya, öncekilerde pozitif olan varmıydı peki . Donmuş embriyon varmıydı? Benimde deneme sayım çok hiç pozitifim yok merak ettim...Bu arada Güldenin kızı olunca malum pek gelemiyor buralara..

Merhaba
Sperm azlığı ve hareketsizligi
Yaş 32
Üçüncü denemem (Ankara Anatolia da ilk tedavimde tuttu 5 yaşında bir kızım var)
Anatolia Ankara
Beta hcg 12.gün 380 kan ölçüsüne devam inşallah bakalim

Merhaba
Yaşım:29
Embryo:2 tane 2. Gün
Sebep:sperm yetmezligi ve hareketsizligi
Deneme:2.(3yasında kızım oldu ilk dondurulmuş denememde)
Testgünü:18 Ekim salı
Merkez:Yurtdışı
Benide listeye eklermisiniz.3 yıl önce yine burda yaşamıştım mutlu haberimi hamile oldugumu ögrenince çok faydasını görmüştüm bu sayfanın işallah yine ugurlu gelir.

Merhaba yasim 30 esimin yasida 30 sorunum onceki dusukten kaynakli sol tupum alindi suan icin bir sorunum kalmadi esimin sperm morfolijisi %3 ankarada gen art tup bebek merkezinde yalilcak islemim doktorum merkez disindan ilk tup bebek denemen bugun yumoslarim toolandi transfer gununu bekliyorum

arkadaşlar merhaba. ben 1 kere aşılama yaptırdım sonuç negatif çıktı. 2 ay vücudumu dinlendirip tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum. sizin konuda baya tedavi gören ve hamile kaan var. rica etsem fiyatlar hakkında aşağı yukarı bilgi verebilir misiniz?
Allah isteyen herkese nasip eetsin, sağlıcakla kucaklarınıza alın/alalım inşallah

merhaba;

gebeliğiniz olmuş tebrikler öncelikle
bazı sorularım olacak..
bende halit beyde yaptırıyorum ama 2 denememde ne yazıkkı negatif..
senin ilk denemende mi oldu?
sorun neydi?
bilgi verebilirsen çok sevinirim

Mrb Benide eklerseniz sevinirim 32 yaşındayım eşimde 32, her iki tüpüm tıkalı 2 denemem var izmir symrna da ikiside negatif.3.denemeyı şubatta medical parkta planliyorum

Merhaba iki tüpümde tıkalıydı eşimde promlem yoktu yaşım 38 di yumurta rezervim azalmıştı geçen sene tam bu gün transferim oldu çakmak erdem has. Emel Türkoğlu ve ekibi ile şu an kızım 3 buçuk aylık 3750 ödedim ilaçlar dahil belki bir fikir olur sizlere allah tez elden hepinizin kucağını doldursun. ..

Sperm hareket azligi+ morfoloji yaşim 29 başkent ankara 1. Deneme tedaviye bu adet döneminde baslicam

bahçecide başladım. 325 dr muayenesi + 6500 tedavi + 500 testler şimdilik. yumurta henüz toplanmadığı için başka bişey henüz verilmedi. sonrasında bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…