Şimdi bugün benim 10.günüm sabah test yaptim çok silik cikti acaba iğneden mi hamilemiyim diye düşünüyorum sence ? 7.gun çıkmış canım senin benim 10.gün silik belli belirsiz şüphe oldu icimdeEvet 3/1 Demişti banada...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi bugün benim 10.günüm sabah test yaptim çok silik cikti acaba iğneden mi hamilemiyim diye düşünüyorum sence ? 7.gun çıkmış canım senin benim 10.gün silik belli belirsiz şüphe oldu icimdeEvet 3/1 Demişti banada...
4/1 oranındaki iğne o kadar etkili değildir ben de 3/1 oranından öyle sanıp korkmuştum ama değil hayırlı olsunŞimdi bugün benim 10.günüm sabah test yaptim çok silik cikti acaba iğneden mi hamilemiyim diye düşünüyorum sence ? 7.gun çıkmış canım senin benim 10.gün silik belli belirsiz şüphe oldu icimde
Canım neden kan testi yaptirmadin bugunŞimdi bugün benim 10.günüm sabah test yaptim çok silik cikti acaba iğneden mi hamilemiyim diye düşünüyorum sence ? 7.gun çıkmış canım senin benim 10.gün silik belli belirsiz şüphe oldu icimde
Öncelikle tadavin hayırlı olur inşallah :) :) :) Bende çapaya gidiyorum uzun bi maratondan sonra sonunda tedaviye başlayacagım inşallah ekim ayında adet olunca gel dediler bakalım hayırlısı çok heycanlıyım ve çok korkuyorum beklide aynı olur ikimizinkide hayırlsı inşallah :) :) :)herkese selamlar ben siteye yeni üye oldum tüp bebek için çapaya başvurduk 1 sene sonrası için randevu verilmişti şim evraklarım bitti adetimin 3, günü çağırdılar büyük ihtimalle iğne için bilgisi olan varmıdır?
Memnun musun hastanedenben amerikan hastanesi diye düşünmüştüm ama burdan giden kimse olmamış :S
henüz gitmedim araştırmak istiyorum giden varmı diye ama giden kimse yok :)Memnun musun hastaneden
Canım memorial sisli yada bahceci fulya hakkinda ne düşünüyor sunhenüz gitmedim araştırmak istiyorum giden varmı diye ama giden kimse yok :)
ben ilk tüp bebek yapmam gerektiğini öğrendiğimde ablamla birlikte araştırma yaptık. seçeneklerimiz arasında bu ikiside yoktu. en son kararımız amerikan hastanesi bülent urman dı. ama şimdi florans nihtgale hastanesinde nuri delikara varmış onu araştırıyorum.Canım memorial sisli yada bahceci fulya hakkinda ne düşünüyor sun