Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Şimdi bugün benim 10.günüm sabah test yaptim çok silik cikti acaba iğneden mi hamilemiyim diye düşünüyorum sence ? 7.gun çıkmış canım senin benim 10.gün silik belli belirsiz şüphe oldu icimde
4/1 oranındaki iğne o kadar etkili değildir ben de 3/1 oranından öyle sanıp korkmuştum ama değil hayırlı olsun

Sebepsiz intertilite sorunumuz vardi. Bir de ustune 1 cm lik submukoz polip cikti ama yine de Agustos ayinda Bahceci Fulya'da tup bebek denedik tutmadi. Bundan sonra Aralik'ta yeniden basliyoruz tedaviye. Bu sefer once polip alinacak sonra tedavi baslayacak ve embriyo(lar) dondurulacak, nisan ayinda da transfer var. Yurtdisinda yasadigim icin biraz uzun araliklarla deneyebiliyorum. Birde bu ay yumurtlama olmadi sanirim ilaclar butun dengemi bozdu Araliga kadar duzelir mi bilmem. Cocuk isteyen herkes icin dua ediyorum...

herkese selamlar ben siteye yeni üye oldum tüp bebek için çapaya başvurduk 1 sene sonrası için randevu verilmişti şim evraklarım bitti adetimin 3, günü çağırdılar büyük ihtimalle iğne için bilgisi olan varmıdır?
Öncelikle tadavin hayırlı olur inşallah :) :) :) Bende çapaya gidiyorum uzun bi maratondan sonra sonunda tedaviye başlayacagım inşallah ekim ayında adet olunca gel dediler bakalım hayırlısı çok heycanlıyım ve çok korkuyorum beklide aynı olur ikimizinkide hayırlsı inşallah :) :) :)

NİCKLERİMİZ: hayat_08
İNFERTİLİTE SEBEBİ: Kan Pıhtılaşması
MERKEZ: Samsun MedicalPark
DENEME SAYISI: 3
SON DURUM: Transfer Bekliyor

Selam arkadaşlar birkaç bişey soracaktım ,şimdi ben bu hafta hastalanın bi aksilik olmazsa transfer hazırlığına başlıcam ya,
1-saçımı boyayabilirmiyim?
2-nikotin sakızı çiğniyorum,keseyim mi?
3-transfere hazırlık aşmasında ilişki yasak mı?
4-mantar tarzı bir şikayetim var şu anda bu transfere engelmi?

bende varim :KK54: kasım ayında başlıyoruz tedaviye ilk denemem. 25 yaşındayım sorunumuz morfoloji İstanbul Acıbadem de başlıyoruz insallahh

239 cu sıradayım ve transferim oldum bugün test günü nü bekliyorum ilk tüp bebek denemem

ben listede yokum. yas 34, Bahceci Fulya'da tek denemem oldu sonuc basarisiz. Ikincisi deneme ayni merkezde Aralik ayinda olacak. Transfer ise Nisan ayinda yapilacak. Sorunumuz sebepsiz infertilite ama bir de kucuk polip bulundu.

ben amerikan hastanesi diye düşünmüştüm ama burdan giden kimse olmamış :S

Canım memorial sisli yada bahceci fulya hakkinda ne düşünüyor sun
ben ilk tüp bebek yapmam gerektiğini öğrendiğimde ablamla birlikte araştırma yaptık. seçeneklerimiz arasında bu ikiside yoktu. en son kararımız amerikan hastanesi bülent urman dı. ama şimdi florans nihtgale hastanesinde nuri delikara varmış onu araştırıyorum.

X