Canım nasılsın olumsuz sonuç almışsın çok üzüldüm allah sabır versin bizimde bugün yumurta toplandı 14 tane eşime mikro tese ameliyatı yapmadılar normal yolla aldılar ve canlı bulduklarını soylediler senin eşinden ameliyatla mı aldılar merak ettimdeBenzer durummuş. Hayırlısı inşallah güzel haber alır paylaşırız burda. Allah sevinenlerden eder inşallah bizi.
Canım nasılsın olumsuz sonuç almışsın çok üzüldüm allah sabır versin bizimde bugün yumurta toplandı 14 tane eşime mikro tese ameliyatı yapmadılar normal yolla aldılar ve canlı bulduklarını soylediler senin eşinden ameliyatla mı aldılar merak ettimde
hmm anladım canım inşallah güzelim bakalım 14 taneden bugün aradım 4 tanesi döllenmiş sanırım iyi gidiyorumCanım sağol. Nasıp değilmiş daha. Tutunması bile umut etti.
Eşimden enjeksiyon ile alacağız dedi başta sonra mikro tese olsun fazlasını dondururuz dedi. Mikro teseyle aldılar. Donduruldu kalanlar.
inşallah senin güzel haberlerini alırıZ canım.
Allah yardımcın olsun.
3. gün embriyosuydu geçen yıl doğu fertilde yaptırmıştık bu sefer dondurulmuşlarımızı alıp nova arta gittikGözünüz Aydın Allah tamamına erdirsin inşallah , kaçıncı gün embriyosuydu, bende bu ay dondurulmuslarla denedim de
Merhaba kızlar. Bende 2 yıllık Evliyim yaklaşık bir Yıldır pko Olduğum için tedavi oluyordum hamile kalamıyordum. Klomen gibi ilaçlarla fazla oyalanmamak için hemen tüp bebek merkezi araştırdım. Memorial şişlide tüp bebek merkezine gittim. Aşılamayı tavsiye ettiler fakat ben okadar cok yorulduğum için direk uzatmadan tüp bebek yaptırdım. 28 yumurtam toplandı 16 tanesi cok iyi kalite olduğu için dondurduk 2 ay sonrada transfer oldum aldığım 2 kiloyuda 4 kilo olarak verdim ve Çok şükür şuan 5 haftalık hamileyim hcg testlerimde cok iyi çıktı . İnşallah Allah'ın izniyle kucağıma da alırım saglıcakla. Allah herkesin Dilediğini versin
Prof. Semra kahraman ve ekibi cok başarılı bu konuda.
9.günde kanda mi çikti ?133 numara durum güncellemesi 3. Deneme izmir Medical park doktor Ahmet zeki Işık.. Bugün 9. Gün ve pozitiffff... Allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Arkadaşım bizde sebepsiz infertelite9.günde kanda mi çikti ?
Hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosuydu sizin problem neydi
Sebepsiz infertelite... İşin garibi 7. Gün idrar testi yaptım inanamadım bi daha bi daha yaptım sonra kan testi yaptırdım ve çıktı inşallah devam eder. Sevgiler9.günde kanda mi çikti ?
Cuma opu pazartesi transferim oldu. 3. Gün embriyosu oluyo galiba.9.günde kanda mi çikti ?
Ben de Ahmet beyin hastasıyım ben de pko var umarım benimki de tutar pazartesi transfer oldu 18 eylülde test günüm ama öncesinde yapsam mi test hem korkuyorum hem merak ediyorumCuma opu pazartesi transferim oldu. 3. Gün embriyosu oluyo galiba.