Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Ben de Ahmet beyin hastasıyım ben de pko var umarım benimki de tutar pazartesi transfer oldu 18 eylülde test günüm ama öncesinde yapsam mi test hem korkuyorum hem merak ediyorum
Ben idrar testleriyle başladım nasılsa çıkmaz diye. Bir nevi kendimi tatmin ama 7. Gün silik çizgiyi görünce kafam allak bullak oldu. Çok zor beklemek Allah her isteyene versin içinde bizlere de inşallah merakla senin güzel haberlerini bekliyoruz

Banada yardım ci olurmusunuz ilk denememde Anatolia hastanesinde tedavi oldum yaş 21 3 senelik evliyim 7 haftalik öldü şimdi hastane bakıyorum lütfen banada yardım edin

Ben idrar testleriyle başladım nasılsa çıkmaz diye. Bir nevi kendimi tatmin ama 7. Gün silik çizgiyi görünce kafam allak bullak oldu. Çok zor beklemek Allah her isteyene versin içinde bizlere de inşallah merakla senin güzel haberlerini bekliyoruz
Normalde adet günün ne zaman canın bi de kaç günde bir adet oluyodun

herkese selamlar ben siteye yeni üye oldum tüp bebek için çapaya başvurduk 1 sene sonrası için randevu verilmişti şim evraklarım bitti adetimin 3, günü çağırdılar büyük ihtimalle iğne için bilgisi olan varmıdır?

çapa da tedavi olan var mı acaba ?
valla canım ben çapada sadece laparoskobı amelıyatı oldum. sende gormussundur zaten doktorların ılgısı alakası guzel , danısmadakı bayanlar tam bır suratsız ınsanın gordukce psıkolojısını bozuyorlar.tup bebekte labautuarın ıyı olması gerekıyor.
benım ılk denemem olacak acıbademde yaptırıyorum hatta embrıyoarı olusturdum transfer ışlemını ocak ayında yaptırcam.
laporoskobı amelıyatı oldum doktor ne ılaç verdı ne kontrole cagırdı bıldıgın uzere unv hastanesı bır nevze kobaysın orda yanı ıns olumlu sonuclarla donersın.olumsuz dusunme hep pozıtıf olan dılegyle :)

valla canım ben çapada sadece laparoskobı amelıyatı oldum. sende gormussundur zaten doktorların ılgısı alakası guzel , danısmadakı bayanlar tam bır suratsız ınsanın gordukce psıkolojısını bozuyorlar.tup bebekte labautuarın ıyı olması gerekıyor.
benım ılk denemem olacak acıbademde yaptırıyorum hatta embrıyoarı olusturdum transfer ışlemını ocak ayında yaptırcam.
laporoskobı amelıyatı oldum doktor ne ılaç verdı ne kontrole cagırdı bıldıgın uzere unv hastanesı bır nevze kobaysın orda yanı ıns olumlu sonuclarla donersın.olumsuz dusunme hep pozıtıf olan dılegyle :)
ÇOK TEŞEKKÜR.
EDERİM EVET KATILIYORUM ÇALIŞAN KADINLAR SURATSIZ. İNŞLL SENDE OLUMLU SONUÇLANIR

Canım bişey sorcam hormon tahlili günü bana catlatma ignesinin 1/4 ünü yapmamı söyledi Ahmet Hoca sende de oldu mu öyle bir şey

X