Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Bende katılmak istiyorum,daha öncede yazdım adımı göremedim listede.
Kelebek7977,36 yaş,bahçeci Fulya,Dr,Güvenç Karlıkaya,rezerv azlığı ,Şubat'ta 1 dondurulmuş var,havuz yöntemi devam halen,yarın 3.opu .

Merhaba bende listede yer almak istiyorum yaş 36 rezerv azlığı iki deneme Anatolıa tüp bebek merkezi üçüncü deneme Novaart tüp bebek merkezi sonuç negatif

Benim de prensim 1 haziranda dünyaya geldi E egunal .. Allah bekleyenlerin saglikla kucaklarina almayi,, tedavi aşamasında olanlarin da hayırlı sonuçlar almasını nasip etsin.

selamlar benide eklermisiniz listeye 28 yaşındayım pko tanısı kondu aslında onun bi sorun yaratmadığını söylüyorlar sanırım sebepsize giriyoruz bu durumda kayseri memorial da 2. denememizi yaptık ve cumartesi günü sonucumu alacağım inşallah pozitif olur

22 yasındayım eşimde sperm azlığı var 4. Denememiz hollanda ıvf tedavi görüyorum cuma günü test günüm sonuç bekliyorum listeye ekler misiniz

ben tüp bebek merkezinde çalışıyorum hem bebek sahibi için uğraşan hemde yıllardır tüp bebeğin içindeyim

ben tüp bebek merkezinde çalışıyorum hem bebek sahibi için uğraşan hemde yıllardır tüp bebeğin içindeyim

merhaba arkadaşlar benim testim de çok şükür pozitif. 200. sıradayım listede :) Darısı isteyen herkese inşallah E egunal

Merhaba. 24 yaşındayım. Sperm azlığı nedeniyle 1deneme sonuç pozitif çok şükür. Sanırım şuan 5haftalık yarın kontrolüm var:)

bende listedeyim tedavi için adeti bekliyorum. 4. tedavime start veriyorum inaşllah

Kızlaaarrrr hamile kaldım liste de yerinde sayıyor o zamandan beri biliyorum ama zor günler geçirdim bulantım aşırı derece de acillerde serumla besleniyorum..Rabbim hepinize bulantısız sorunsuz gebelikler nasip etsin inşallah..Pc ye bakmak bile zorluyor beni..İnşallah en kısa zamanda güncelleyeceğim listemizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…