Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

çoook geçmiş olsun.. bulantı feci bişi bende yaşıyorum uzun süredir.

bulantın bitmek üzere biraz daha sabret benim 16. haftadan sonra geçmişti hadi hayırlısı

kızlar merhaba sizlere bir sorum var ben dün anestezili histeroskopi çekildim çük şükür bi sıkıntı yok 14 haziranda adet oldum dün film çekildim ve 2 temmuzda beni tekrar çağırdılar ama 2 temmuzda ben daha adet olmuyorum dolayısıyla adetin 3. günü olmuyor 21. günümde olmuyor 19. gün oluyor bana o gün ne yapacaklar iğnemi başlayacaklar ne yapacaklar merak ediyorum eğer beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

Canım hayırlı olsun arada buraya uğruyorum sizleri kontrol etmek için nevar ne yok diye inan senin adına çook sevindim benimde tüp bebekten 20 aylık kızım var:))))Dikkat et kendine.

Sebep: Azosperm
Yer :Ankara Memorıal
Deneme: 1. deneme
Sonuç: 13 temmuz 2015 testini bekliyorum

Endişe etme canım. Bende adet başlamadan önce bir önceki adete göre 21. günü başlattılar tedaviye sonra adetin 3. günü başka bir ilaç daha eklediler. ve bitince adetim 2 güne bir usg ve kan için çağırdılar. .bazı yerlerde adete göre başlsrken bazı yerde farklı başlıyor belki bu rahatsızlığımızla ya da rahim ve yumurtamızın durumuna göre şekilleniyordur. Hayırlısı senini için, sen sıkıntı stres yapma.

tşk ederim canım aynen dediğin gibi herkesin rahatsızlığına göre değişiyor sanırım bakalım bugün yumurtalara bakıldı öğleden sonra konseye giricez ve bugün iğneler başlanıcak sanırım hayırlısı Allah tan hepimiz için :)
ayrıca aynen senin gibi benimde azosperm yaş da aynı sayılır 27 ilk denemede nete çok giremiyorum ama sonucunu merakla takip edicem hakkında hayırlısı olsun darısıda bizlere olsun inşallah :)

Benzer durummuş. Hayırlısı inşallah güzel haber alır paylaşırız burda. Allah sevinenlerden eder inşallah bizi.

[QUOToy, post: 41618459, member: 540924"]Benzer durummuş. Hayırlısı inşallah güzel haber alır paylaşırız burda. Allah sevinenlerden eder inşallah bizi.[/QUOTE]
Amin inşallah canım

Ben 28yasındayım tüplerim kapalı 2.denememde cok sükür pzitif suan 9haftalık olduk istanbul camlıca medicana hastanesi Listede ilk denemem kalmıs malesf 1.de olmadı RAbbim 2.de nasip etti cok sükür

Ben 28yasındayım tüplerim kapalı 2.denememde cok sükür pzitif suan 9haftalık olduk istanbul camlıca medicana hastanesi Listede ilk denemem kalmıs malesf 1.de olmadı RAbbim 2.de nasip etti cok sükür
gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Tup bebekte Ankara medicana nasil bilen varmi doktorum disardan AMA orda yumurta toplama ve transfer yapacak hamile kalan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…