Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

31 yaşındayım medical park bahçelievlerde 1. Tüp denemem sorun sperm mırfoloji bozukluğu 2.5 yıllık evliyim beklemedeyim
Bende orada yaptirdim latif bey yapti pazartesi ikizlerimi dogucam darisi basiniza insallah

ya testere dişli aslan pençesi için dıyolar tüp bebegın tutunması için..ibrahım saraçoğlu dedıııı..sence bitkisel trazı şeyler içmek tehlıkelı mı

Bende orada yaptirdim latif bey yapti pazartesi ikizlerimi dogucam darisi basiniza insallah
Gözünüz aydın allah ikizlerinize uzun ömür versin. Bizimkisi kimyasal gebelikle sonuçlandı. Sözde bende latif küpelioğlunun hastasıyım ama hiç görmedim kendisini medical parka ne bidaha giderim be de öneririm hiç memnun kalmadım

Pamukankara erken dogum la aceleci oglunu kucağına aldı darısı diğer bekleyenlere cuma gününün yüzü hurmetine

Yaşım 31 eşimde morfoloji bozukluğu ve sperm azlığı bende de yumurta rezerv azlığı vardı , ilk tüp bebek denemem Memorial Cem Demirel ve HAMILEYIM çok şükür...

ya testere dişli aslan pençesi için dıyolar tüp bebegın tutunması için..ibrahım saraçoğlu dedıııı..sence bitkisel trazı şeyler içmek tehlıkelı mı
Canim drna danismadan kullanma derim,onlar zaten tutunmasi icin bisuru ilac veriyor,yinede sen bilirsin,

Yaşım 31 eşimde morfoloji bozukluğu ve sperm azlığı bende de yumurta rezerv azlığı vardı , ilk tüp bebek denemem Memorial Cem Demirel ve HAMILEYIM çok şükür...
mrb bende kendisine gitmek istiyorum artıları eksileri yani nasıl bir doktor kendisi

yas 31. hulusı zeyneloglu baskent hastanesıne basladık.sorun azospermı. ılk deneme olacak hazıranda ınsallah

Selamun aleyküm. Adım Hüsniye yasım 38,5 .. Miyom ve endometriozis ameliyati oldum. Pco sorunumda ara ara olmakta. Ameliyat sonrasi dis gebelik ve biyokimyasal gebeliğim oldu. Bu ay ankara gazi de anabilimdali baskani olan onur Karabacak ile tup bebek tedavisine basladik. Merkezim belli degil ya ankara hrs de ya da dr un sececegi baska bir klinikte. Adetimin 10. gunundeyim yumurtalarim 8. gun 16,5-14,5-13-11-8,5-8 olarak 6 tane. E2 degerim 605 drum ptesiye 1400 leri bulmamiz lazim dedi. Klomen prednol, estrofem, menegon dortlusuyle basladi tedavim. Umarim ptesi sonuclarim drun istedigi gibi olur ve bizi toplama icin cagirir ankaraya. İlk denememiz oldugu icin merak heyecan belirsizliğin verdiği tedirginlik hepsi mevcut. Rabbim inşaAllah hepimize annelik nimetinden de verir. Rizkimiza, yolunda olacak evlatlar yazar.. ( amin )

erken gelısmıs sankı yumurtalar. adetın kacıncı gununde cagırırlarkı opuya? ılk deneme benım de.henuz lucrındeyım hatta

merhaba benıde listeye eklermısınz
yas 28
sebep esımde morfolojı ve hareket sıkıntısı var ama normal yoldan cocugunz olabılır dendı hep aslında sebepsız sanırım..
deneme yaptığım yer medıkal park goztepe
ılk denemem
tedaviye dun başladık..

erken gelısmıs sankı yumurtalar. adetın kacıncı gununde cagırırlarkı opuya? ılk deneme benım de.henuz lucrındeyım hatta
selamun aleykum opuya gidemeden tedavi iptal oldu. pazartesi yani 12 günkü sonuçta progesteron 2,1 çıktı e2 de 480 e düştü dr yumurtlamışsın opuya gerek yok sağlıklı olmama ihtimalleri yüksek boşa para harcamayın dedi. bu ay o yğzden iptal oldu. çatlatma iğnesini yaptırdı doğala bıraktı. şu an estrofem ve prednole pazartesiye kadar devam. ptesi de progestana başlıycam spontan bi gebelik olmuşsa diye. 14. günde test yap dedi ama ben 14 e kalmadan yaparım herhalde 10. dün filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…