Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Kizlar be n de ogretmnim ama 15 gune adeti vs nasil denk getrip baslicaksiniz tedawiye? Allah kolaylik versin canlar

ben de öğretmenim benim git geller 15 tatile denk gelecek.mart başı transfer olacak.o zaman rapor alıcam

Reglin ikinci gunu dogum kontrol hapina baslayip 15 tatilin basladigi cumanin pazartesinde hapi birakirsaniz yumurta toplama ziyaret ve islem tatile gelir,transfer icin bir ay beklenir,dondurulmus yumurtalari transfer etmeyi tercih ediyorlar

Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandir takip ediyorum ama yeni uye oldum...4 ocak başladım tüp bebeğe...konya novafertilde basladim 1.denemem....esimde varikosel vardi ameliyat oncesi bir asilama var...ameliyat sonrasi ilk deneme tüp olacak...30 yaşındayım...bende pko var esimde de ileri hareketli sıfir....benide listeye eklermisininz...herkesten dua istiyorum...

İnşallahcanim allah isteyen herkese nasip etsin ve kimsenin kucagini bos birakmasin

Arkadaslar Merhaba bende de pko sorunu var 3 kez aşılama yaptırdık tutmadi. Bu ay tüp bebek deneyecem. BahcecI umuttepe ile kadıköy acibadem arasında çok kararsizim fikir verirseniz olumlu yada olumsuz hepsine acigim

merhaba arkadaşlar benide listeye ekler misiniz? yaşım 30, ilk denememiz olacak, merkez Liv hospital, sebebimiz ise azosperm

Beni
Benide eklermisiniz yaş 25 Sperm azlığı deneme 2 antalya ıvf merkezi 15 test günüm

merhaba..yaş 39 iki sefer tüp bebek denemesi..sebep yumurta rezerv azlığı..ikiside olumsuz..merkez:ankara anatolia..3.deneme başka bir klinik araştırıyoruz..

selam kızlar bende tüp bebek yaptıracapım. medikana international Selman Bey'de tedavi gören var mı? yardım ve yorumlarınız bekliyorum.

hos gelding canim. rabbim hepimizin yardimcisi olsun insaAllah
merhaba
ben daha kullanmayı bilemiyorum şimdi gördüm teşekkür ederim.
3 tane dondurulmuş var
bakalım adetimden sonra polip ameliyatım var sonra transfer yapılacak ama korkuyorum. çünkü 27 yumurta toplandı sadece 3 tane 5.güne gidebildi bakalım ....
inşallah kucamıza alırız ...

Allah yardimcin olsun canim… yuzun gulsun hayirlisiyla insaAllah...

Birde bana bir tane embriyo transferi yapildi uc gunluk embriyoydu internetten bakiyorum 5gunluk transfer ediyorlarmis kafam karisti ikiz olma ihtimali dahami az oluyor tek transfer olunca..cok soru sordum kusura bakmayin
fulya inş. bebişin yuyunmuştur güzel şeyler düşün test günü nezamn.nerde tedavi oldun dr un kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…