Merhaba bayanlar ben 3 senelik evliyim pko var bende eşimde şükür bi sıkıntı yok klomen famera gibi tedaviler uygulandı sonuçlarım hep olumsuz.. Bu adetimle tüp bebek yaptırcaz hayırlısıyla internetten araştırdım sizlere sorum tüp bebeğin nasıl bi aşamaları var toplanan embriyolar aynı ay transfer olmuyor mu ve 3. 5. Gün embriyoları ne demek beni aydınltır mısınız çok heyecanlı ve stresliyim Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek aşamaları
- Konu Sahibi Angelres
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebeğe hazırlık tüp bebek tüp bebek 2019
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Aralık 2018
- 95
- 52
- 38
- 36
Ne zaman başlıyorsunuz ben aşılama yaptırmadım bütün lekem geldi ama yoğun kan gelişi 1. Gün sayılıyormuş cuma günü giderim herhaldeMerhaba rabbim hayırlısı ile kucağını doldursun bende yeni başlıyorum bende pko var 8 yıl olmadi 2 aşılama negatif sonuc tup bebek tedavisine basliyorum
- 1 Aralık 2018
- 95
- 52
- 38
- 36
Bende bugün le
Bende bugün Lekelendim cumartesiye randevu verdiNe zaman başlıyorsunuz ben aşılama yaptırmadım bütün lekem geldi ama yoğun kan gelişi 1. Gün sayılıyormuş cuma günü giderim herhalde
- 6 Temmuz 2015
- 1.084
- 528
- 123
Canım önce gidip on görüşme yapıyorsun her merkezde varmi bu uygulama bilmem (ben bahcecide tedavi oldum orda öyle ilerlemişti surec) sonra adetin ikinci günü tedavin başlıyo 12 gün sonra falan yumurtalar toplaniyo 12 günde 3 4 sefer gidiyorsun muayne için merkeze yumurta toplama günü kocan sperm veriyo sonra embriyo oluyo 3 ve 5 embriyo kalitesini gösteriyor 5 gün embriyosu en iyi kalitede demek canik gebe kalma şansım daha yüksek oluyo
- 10 Nisan 2018
- 1.338
- 3.435
- 133
Gidip öncelikle uzun protokolmu kısa protokolmu doktor onu belirliyor. İlaçlara başlıyorsunuz iğne bunlar. Genellikle 10-12 gün boyunca sürüyor. 2 günde bi muayene olup yumurtaların durumunu kontrol ediyorlar. Daha sonra toplama işleminden önce çatlatma iğnesi vuruluyorsun. Verilen saatte yumurtalar anestezi ile toplanıyor.
Pco olduğun için çok yumurtan olacaktır büyük ihtimal. Onları dondurup daha sonra transfer ediyorlar genelde. Ohss olmamak için pcolu hastalarda hemen transfer yapmıyor doktorlar genelde.
Pco olduğun için çok yumurtan olacaktır büyük ihtimal. Onları dondurup daha sonra transfer ediyorlar genelde. Ohss olmamak için pcolu hastalarda hemen transfer yapmıyor doktorlar genelde.
- 1 Aralık 2018
- 95
- 52
- 38
- 36
Canım bu yumurta toplama olayı nasıl oluyor genel anestezide boğazdan hortum sokuyorlarmi ben çok korkuyorum yumurta toplamadan bilgilendirirsen çok sevinirimGidip öncelikle uzun protokolmu kısa protokolmu doktor onu belirliyor. İlaçlara başlıyorsunuz iğne bunlar. Genellikle 10-12 gün boyunca sürüyor. 2 günde bi muayene olup yumurtaların durumunu kontrol ediyorlar. Daha sonra toplama işleminden önce çatlatma iğnesi vuruluyorsun. Verilen saatte yumurtalar anestezi ile toplanıyor.
Gidip öncelikle uzun protokolmu kısa protokolmu doktor onu belirliyor. İlaçlara başlıyorsunuz iğne bunlar. Genellikle 10-12 gün boyunca sürüyor. 2 günde bi muayene olup yumurtaların durumunu kontrol ediyorlar. Daha sonra toplama işleminden önce çatlatma iğnesi vuruluyorsun. Verilen saatte yumurtalar anestezi ile toplanıyor.
çok teşekkür ediyorum peki transfer sonraki adet döneminden sonra mı oluyo bende İstanbul’da yaşıyorum ama ailemin yanına geldim şehir dışına burda yaptırcamCanım önce gidip on görüşme yapıyorsun her merkezde varmi bu uygulama bilmem (ben bahcecide tedavi oldum orda öyle ilerlemişti surec) sonra adetin ikinci günü tedavin başlıyo 12 gün sonra falan yumurtalar toplaniyo 12 günde 3 4 sefer gidiyorsun muayne için merkeze yumurta toplama günü kocan sperm veriyo sonra embriyo oluyo 3 ve 5 embriyo kalitesini gösteriyor 5 gün embriyosu en iyi kalitede demek canik gebe kalma şansım daha yüksek oluyo
Yok canım ne hortumu damar yolundan anestezi alıp uyuyorsun uyanınca her şey bitiyor tüp bebeğin en güzel kısmı :)Canım bu yumurta toplama olayı nasıl oluyor genel anestezide boğazdan hortum sokuyorlarmi ben çok korkuyorum yumurta toplamadan bilgilendirirsen çok sevinirim
Ben bunu sonradan öğrendim şehirdışından ailemin yanına geldim tüp bebek için aynı ay transfer olması imkansız mu acaba tabii geç olsun güç olmasın ama ne kadar kalacağım da belli değil strese girdimGidip öncelikle uzun protokolmu kısa protokolmu doktor onu belirliyor. İlaçlara başlıyorsunuz iğne bunlar. Genellikle 10-12 gün boyunca sürüyor. 2 günde bi muayene olup yumurtaların durumunu kontrol ediyorlar. Daha sonra toplama işleminden önce çatlatma iğnesi vuruluyorsun. Verilen saatte yumurtalar anestezi ile toplanıyor.
Transeferde anestezi olmak tercih meselesiymiş ama demi yumurta toplamada yapılıyormuşYok canım ne hortumu damar yolundan anestezi alıp uyuyorsun uyanınca her şey bitiyor tüp bebeğin en güzel kısmı :)
Benimle ahnNe zaman başlıyorsunuz ben aşılama yaptırmadım bütün lekem geldi ama yoğun kan gelişi 1. Gün sayılıyormuş cuma günü giderim herhalde
sizinle aynı zamanlarda olucaz hayırlı sonuçlara ulaşırız inşallah ben hiç aşılama olmadım ilaçtan sonra tüp bebeğe geçtik direktBende bugün le
Bende bugün Lekelendim cumartesiye randevu verdi
Hayırlısıyla bana bu ay yaparlar transferi inşallah siz yaptırdınız mı tüp bebekGidip öncelikle uzun protokolmu kısa protokolmu doktor onu belirliyor. İlaçlara başlıyorsunuz iğne bunlar. Genellikle 10-12 gün boyunca sürüyor. 2 günde bi muayene olup yumurtaların durumunu kontrol ediyorlar. Daha sonra toplama işleminden önce çatlatma iğnesi vuruluyorsun. Verilen saatte yumurtalar anestezi ile toplanıyor.
- 1 Aralık 2018
- 95
- 52
- 38
- 36
Çok teşekkür ederimYok canım ne hortumu damar yolundan anestezi alıp uyuyorsun uyanınca her şey bitiyor tüp bebeğin en güzel kısmı :)
- 1 Aralık 2018
- 95
- 52
- 38
- 36
Benimle ahn
sizinle aynı zamanlarda olucaz hayırlı sonuçlara ulaşırız inşallah ben hiç aşılama olmadım ilaçtan sonra tüp bebeğe geçtik direkt
[/QUOTinsallah güzel haberleri veririz burdan
Aşılama şansı %15-%20 tup bebek sansimiz daha cok
- 28 Şubat 2018
- 769
- 876
- 23
Merhabalar tedaviniz hayırlı olsun insAllah güzel sonuç alırsınızMerhaba bayanlar ben 3 senelik evliyim pko var bende eşimde şükür bi sıkıntı yok klomen famera gibi tedaviler uygulandı sonuçlarım hep olumsuz.. Bu adetimle tüp bebek yaptırcaz hayırlısıyla internetten araştırdım sizlere sorum tüp bebeğin nasıl bi aşamaları var toplanan embriyolar aynı ay transfer olmuyor mu ve 3. 5. Gün embriyoları ne demek beni aydınltır mısınız çok heyecanlı ve stresliyim Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Adetin 2.gunu gidiyorsunuz ilaçlara başlıyorsunuz
Dr unuz sizi 3-4 güne bir muayeneye çağırıyor
Yumurtaları kontrol ediyor yeterli büyüklüğe ulaştığında tahminen adet başlangıcından itibaren 14. Güne denk geliyor
Çatlatma iğnesi yapılıyor ve 1-2 gün içinde anestezi altında yumurta toplama işlemi oluyor (15 dk ) esinizde bu sırada sperm veriyor .
Yunurtalariniz ve spermler döllenme işlemine bırakılıyor 2. Gün sizi arayıp kaç tanesi döllenmiş haber veriyorlar ve 5. Güne kadar sizi arayıp embriyolar hakkımda bilgi veriyorlar.
5.gune ulaşan embriyonuz en kaliteli olanlardir ama 3 ve 4. Gün transferleride olup pozitif sonuç alan bir sürü insan var
5. Gün size transfer ediliyor embriyo
Kalan embriyolarıniz da donduruluyor
5. Gün embriyosu ise sizden 10 gün sonra kan testi isteniyor
Bütün süreç bu kadar ben kısa protokol olanı anlattım ve kısa protokol toplam hepsi 1 ay sürüyor
- 6 Temmuz 2015
- 1.084
- 528
- 123
Canım sen polikistiktin sanırım çok yumurta toplanacağı için rahim dinlendirme yapabilir bahçeci çünkü hemen transferde rahim hazır olmuyor başarı şansını düşürüyor demişlerdiçok teşekkür ediyorum peki transfer sonraki adet döneminden sonra mı oluyo bende İstanbul’da yaşıyorum ama ailemin yanına geldim şehir dışına burda yaptırcam
Çok teşekkür ederim ayrıntı bilgileriniz için ben bugün başladım tedaviye inşallah hayırlısı olsunMerhabalar tedaviniz hayırlı olsun insAllah güzel sonuç alırsınız
Adetin 2.gunu gidiyorsunuz ilaçlara başlıyorsunuz
Dr unuz sizi 3-4 güne bir muayeneye çağırıyor
Yumurtaları kontrol ediyor yeterli büyüklüğe ulaştığında tahminen adet başlangıcından itibaren 14. Güne denk geliyor
Çatlatma iğnesi yapılıyor ve 1-2 gün içinde anestezi altında yumurta toplama işlemi oluyor (15 dk ) esinizde bu sırada sperm veriyor .
Yunurtalariniz ve spermler döllenme işlemine bırakılıyor 2. Gün sizi arayıp kaç tanesi döllenmiş haber veriyorlar ve 5. Güne kadar sizi arayıp embriyolar hakkımda bilgi veriyorlar.
5.gune ulaşan embriyonuz en kaliteli olanlardir ama 3 ve 4. Gün transferleride olup pozitif sonuç alan bir sürü insan var
5. Gün size transfer ediliyor embriyo
Kalan embriyolarıniz da donduruluyor
5. Gün embriyosu ise sizden 10 gün sonra kan testi isteniyor
Bütün süreç bu kadar ben kısa protokol olanı anlattım ve kısa protokol toplam hepsi 1 ay sürüyor
- 1 Aralık 2018
- 95
- 52
- 38
- 36
Evet bana da o yüzden aynı ay transfer olmayacakmışCanım sen polikistiktin sanırım çok yumurta toplanacağı için rahim dinlendirme yapabilir bahçeci çünkü hemen transferde rahim hazır olmuyor başarı şansını düşürüyor demişlerdi