Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Selam kızlar kerem cok huysuz canımı cıkarıyor bu aralar hep kucak hep kucak yatırıyoruz agıtlarla kaldırıyoruz agıtlarla

4. Ay atağı 4. Ayımız biterken başladı sanırı..
04:30dan beri çığlıklarla ayaktayız
Günaydn

Biz de öyleyiz kuzum 1 saattir ağlıyodu şimdi uyuyabildi. Kucakta taşı taşı sırt bel dayanmıyor artık..
İşte bahsettiğim şey buydu kızlar atak derken 2 dk yalnız bırakmaya gelmiyo hemen basıyo çığlığı. Gece 4ten sonra zaten gaz sancısı tutuyo uyumuyo. Akşam da 1-2 saatte zor uyuyo. Gündüz kuş gibi yarımşar saat sallayarak uyursa ne alaBenimki de erken mi başladı nedir.

Neyse inşallah bugünlerde kayınvalidemler gelecek. Biraz rahatlarım diye umut ediyorum.

Demek ki ondan böyle bu aralar.. bence bizde de yerleri kaşınmaya başladı eller hep ağızda, uyutmak da zor..

Aynı şeyi ben de dedim yaa neyseki bu ara çıktık . Benim bebe ağır ben zayıf kollarım belim pert alıştır kanguruya ben çıka çıka en azından 20 25 dk duruyo artık

Kızzzlaaarrrrr benim nişanımm geldiiiii
Heyecan bastırdı beni, gününü geçirecek derken tam istediğim tarihte gelecek galiba dua edin
Geliyor gelmekte olan
Ayy hadi canim sag salim kucağına al hayirlisi ile

Kızzzlaaarrrrr benim nişanımm geldiiiii
Heyecan bastırdı beni, gününü geçirecek derken tam istediğim tarihte gelecek galiba dua edin
Yaa en az senin kadar sevindim canım rabbim bi avazda gönlünden geçtiği gibi kurtarsın inşallah

Merhabalar benim yumurta toplama işlrmim oldu ekimin 28 inde embriyolar donduruldu rahim dinlerdirmesi için şimdi ise adet oldum yarın hastaneye gidicem bu adet döneminde yaparlar mı acaba transferi
Yapabilirler, benim de 1 adet dönemi beklemem olmuştu transfer zamanı.

Kızlar bende kızımı doktor kontrolüne götürdüm bugün sarılık sınırda çıktı bi de emme refleksini sordu bizim kiz uykuya çok meyilli sürekli uyuyor emme refleksi iyi değilse enfeksiyon olabilir dedi doktor ama çok çok böyle aranmasa da parmağı biberonu çok iyi tutuyor sıkıntı yoktur inşallah yarına kadar izleyin bebeği sarılık artacak mı diye dedi
En hızlı nasıl atlatılır bu sarılık ya

Değeriniz kaç çıktı canım. Doğumdan sonra 3.gun bakilmisti 8 çıkmıştı benim kızımın. Doktor takip edin yüzünde ellerinde olursa gelin dedi. Benim kızımda sadece gözlerinde vardı. Eskilerden kalma bir kaç yöntem yaptı annem damla sakızı eritip suda onu tattirdik birde haberim yokken şekerli su vermiş sen bol bol emzır canım güçlenecek zamanla emmesi

Cok uyumasi da normal. İlk 15 gün benim kizimda çok uyudu zorla uyandiriyorduk hatta bazen uyandiramiyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…