• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Değeriniz kaç çıktı canım. Doğumdan sonra 3.gun bakilmisti 8 çıkmıştı benim kızımın. Doktor takip edin yüzünde ellerinde olursa gelin dedi. Benim kızımda sadece gözlerinde vardı. Eskilerden kalma bir kaç yöntem yaptı annem 😂 damla sakızı eritip suda onu tattirdik birde haberim yokken şekerli su vermiş 😂 sen bol bol emzır canım güçlenecek zamanla emmesi

Cok uyumasi da normal. İlk 15 gün benim kizimda çok uyudu zorla uyandiriyorduk hatta bazen uyandiramiyorduk😂
Bugün 6.gunumuz canım 16 çıktı değerimiz karnında da vardı sarılık bizede takip edin artarsa gelin dedi

Kızlar bende kızımı doktor kontrolüne götürdüm bugün sarılık sınırda çıktı 🥺 bi de emme refleksini sordu bizim kiz uykuya çok meyilli sürekli uyuyor emme refleksi iyi değilse enfeksiyon olabilir dedi doktor ama çok çok böyle aranmasa da parmağı biberonu çok iyi tutuyor sıkıntı yoktur inşallah yarına kadar izleyin bebeği sarılık artacak mı diye dedi
En hızlı nasıl atlatılır bu sarılık ya
Sınır 16 dıe biliyorum canm... Öncelikle sakın ol.. Sutun yetmiyorsa mama ver.. 1 gece ışık tedavisi alabilir hıc korkma sıkıntı yapılacak bır durum degıl.. Tum bebekler sarılık oluyor ve cogu ısık tedavisi alıyor.. Insallah gerek kalmadan atlatırsınız saglıcakla kalın

Sınır 16 dıe biliyorum canm... Öncelikle sakın ol.. Sutun yetmiyorsa mama ver.. 1 gece ışık tedavisi alabilir hıc korkma sıkıntı yapılacak bır durum degıl.. Tum bebekler sarılık oluyor ve cogu ısık tedavisi alıyor.. Insallah gerek kalmadan atlatırsınız saglıcakla kalın
Evet sınırda dedi doktor da inşallah gerek kalmaz hastanede yatmaya babasını zor ikna ettim zaten kontrole götürmeye kiymiyor insan içine çıkarmaya korkusundan bı de kan aldılar bugün kötü olduk baya bı daha kan vermek de istemiyoruz çok ağlıyor

Ne zaman gelmişti canım da bekledin haftalarca. Doğuma yakın o kadar beklemem diye umuyorum ama belli olmaz😅
Yok canim benim sen beklemezsin insallah 11.11.21 😍
Benim 33te gelmisti nisan 35te dogdular 🤗
Evet sınırda dedi doktor da inşallah gerek kalmaz hastanede yatmaya babasını zor ikna ettim zaten kontrole götürmeye kiymiyor insan içine çıkarmaya korkusundan bı de kan aldılar bugün kötü olduk baya bı daha kan vermek de istemiyoruz çok ağlıyor
Hersey kuzunun sagligi icin canim sarilik gecer gider allah dermansiz ders vermesin hic bir kuzuya 🤗

Kızzzlaaarrrrr benim nişanımm geldiiiii:skandal::spor::KK73::cry:
Heyecan bastırdı beni, gününü geçirecek derken tam istediğim tarihte gelecek galiba 😍😍 dua edin 🙏🏼
Optimmm
Gıııııııı 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

Kızlar bende kızımı doktor kontrolüne götürdüm bugün sarılık sınırda çıktı 🥺 bi de emme refleksini sordu bizim kiz uykuya çok meyilli sürekli uyuyor emme refleksi iyi değilse enfeksiyon olabilir dedi doktor ama çok çok böyle aranmasa da parmağı biberonu çok iyi tutuyor sıkıntı yoktur inşallah yarına kadar izleyin bebeği sarılık artacak mı diye dedi
En hızlı nasıl atlatılır bu sarılık ya
Bol bol beslenme tek çözümü cnm

Yok canim benim sen beklemezsin insallah 11.11.21 😍
Benim 33te gelmisti nisan 35te dogdular 🤗

Hersey kuzunun sagligi icin canim sarilik gecer gider allah dermansiz ders vermesin hic bir kuzuya 🤗
Amin canım inşallah zor bulunca daha bir kiyamiyor insan akşama kadar basinda bekliyoruz ağlamasın diye 😌🐣

O temmuz sıcağnda.. Hatayda..
Hiç kullanamadm 🙄
Ben de kullanamadım dikişlere baskı yaptı, bi de dediğin gibi aşırı sıcak oldu benim hayatımdaki en sıcak yazdı hele de eskişehirde düşün🤭 şimdiden sonra da kullansak faydası olur mu ki ya?

Back