Bugün 6.gunumuz canım 16 çıktı değerimiz karnında da vardı sarılık bizede takip edin artarsa gelin dediDeğeriniz kaç çıktı canım. Doğumdan sonra 3.gun bakilmisti 8 çıkmıştı benim kızımın. Doktor takip edin yüzünde ellerinde olursa gelin dedi. Benim kızımda sadece gözlerinde vardı. Eskilerden kalma bir kaç yöntem yaptı annemdamla sakızı eritip suda onu tattirdik birde haberim yokken şekerli su vermiş sen bol bol emzır canım güçlenecek zamanla emmesi
Cok uyumasi da normal. İlk 15 gün benim kizimda çok uyudu zorla uyandiriyorduk hatta bazen uyandiramiyorduk
Ne zaman gelmişti canım da bekledin haftalarca. Doğuma yakın o kadar beklemem diye umuyorum ama belli olmazKiz nisandan sonra gunlerce dogurmadim ben bak oyle olmasin haaa
Hayırlıysa gelsın hadı bekliyoruz bebısıKızzzlaaarrrrr benim nişanımm geldiiiii
Heyecan bastırdı beni, gününü geçirecek derken tam istediğim tarihte gelecek galibadua edin
Sınır 16 dıe biliyorum canm... Öncelikle sakın ol.. Sutun yetmiyorsa mama ver.. 1 gece ışık tedavisi alabilir hıc korkma sıkıntı yapılacak bır durum degıl.. Tum bebekler sarılık oluyor ve cogu ısık tedavisi alıyor.. Insallah gerek kalmadan atlatırsınız saglıcakla kalınKızlar bende kızımı doktor kontrolüne götürdüm bugün sarılık sınırda çıktıbi de emme refleksini sordu bizim kiz uykuya çok meyilli sürekli uyuyor emme refleksi iyi değilse enfeksiyon olabilir dedi doktor ama çok çok böyle aranmasa da parmağı biberonu çok iyi tutuyor sıkıntı yoktur inşallah yarına kadar izleyin bebeği sarılık artacak mı diye dedi
En hızlı nasıl atlatılır bu sarılık ya
Teşekkür ederim cevapladığınız içinAdetin 15~20 günleri arasında yapılıyor canım rahim kalınlığına göre değişiyor
Evet sınırda dedi doktor da inşallah gerek kalmaz hastanede yatmaya babasını zor ikna ettim zaten kontrole götürmeye kiymiyor insan içine çıkarmaya korkusundan bı de kan aldılar bugün kötü olduk baya bı daha kan vermek de istemiyoruz çok ağlıyorSınır 16 dıe biliyorum canm... Öncelikle sakın ol.. Sutun yetmiyorsa mama ver.. 1 gece ışık tedavisi alabilir hıc korkma sıkıntı yapılacak bır durum degıl.. Tum bebekler sarılık oluyor ve cogu ısık tedavisi alıyor.. Insallah gerek kalmadan atlatırsınız saglıcakla kalın
Yok canim benim sen beklemezsin insallah 11.11.21Ne zaman gelmişti canım da bekledin haftalarca. Doğuma yakın o kadar beklemem diye umuyorum ama belli olmaz
Hersey kuzunun sagligi icin canim sarilik gecer gider allah dermansiz ders vermesin hic bir kuzuyaEvet sınırda dedi doktor da inşallah gerek kalmaz hastanede yatmaya babasını zor ikna ettim zaten kontrole götürmeye kiymiyor insan içine çıkarmaya korkusundan bı de kan aldılar bugün kötü olduk baya bı daha kan vermek de istemiyoruz çok ağlıyor
OptimmmKızzzlaaarrrrr benim nişanımm geldiiiii
Heyecan bastırdı beni, gününü geçirecek derken tam istediğim tarihte gelecek galibadua edin
Bol bol beslenme tek çözümü cnmKızlar bende kızımı doktor kontrolüne götürdüm bugün sarılık sınırda çıktıbi de emme refleksini sordu bizim kiz uykuya çok meyilli sürekli uyuyor emme refleksi iyi değilse enfeksiyon olabilir dedi doktor ama çok çok böyle aranmasa da parmağı biberonu çok iyi tutuyor sıkıntı yoktur inşallah yarına kadar izleyin bebeği sarılık artacak mı diye dedi
En hızlı nasıl atlatılır bu sarılık ya
Amin canım inşallah zor bulunca daha bir kiyamiyor insan akşama kadar basinda bekliyoruz ağlamasın diyeYok canim benim sen beklemezsin insallah 11.11.21
Benim 33te gelmisti nisan 35te dogdular
Hersey kuzunun sagligi icin canim sarilik gecer gider allah dermansiz ders vermesin hic bir kuzuya
Elimden geldiğince besliyorum bakalım inşallah çabucak geçer giderOptimmm
Gıııııııı
Bol bol beslenme tek çözümü cnm
Korse kullanmadin mi canım sezeryan sonrasıKızlar zayıflaynca sezeryan göbeği kalsada
Eski pantalonlarımkza girios demi ya
O temmuz sıcağnda.. Hatayda..Korse kullanmadin mi canım sezeryan sonrası
Ben de kullanamadım dikişlere baskı yaptı, bi de dediğin gibi aşırı sıcak oldu benim hayatımdaki en sıcak yazdı hele de eskişehirde düşünO temmuz sıcağnda.. Hatayda..
Hiç kullanamadm
Sağlıkla gelsin bebiş inşallahKızzzlaaarrrrr benim nişanımm geldiiiii
Hatay dedin sustumO temmuz sıcağnda.. Hatayda..
Hiç kullanamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?