Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bence hala baş aşağı ama kanaldan çıktı gibi hissediyorum. Doğum anında sancıyla iner inşallah napim. İnmezse de keser yukardan alırız artıkDonmus olabilir mi son gunlerde
Aslında ben yürüdükçe iyice aşağı yerleşmesi lazım keratanın bizde neden ters oluyor bu işler anlamadım kontrolüm perşembe günü canım, belli olur orda net artık.Baktı anasi geziyor yormayim yukarda bekliyim demiştir kontrol ne zaman canım bebek döndü muhtemelen
Kontrole kalmadan bir avaz da doğur inşallah canımYok bence hala baş aşağı ama kanaldan çıktı gibi hissediyorum. Doğum anında sancıyla iner inşallah napim. İnmezse de keser yukardan alırız artık
Aslında ben yürüdükçe iyice aşağı yerleşmesi lazım keratanın bizde neden ters oluyor bu işler anlamadım kontrolüm perşembe günü canım, belli olur orda net artık.
Ay inşallah ya ama hiç umudum yok şuan nedense kontrol günü doğurmak isterim ama tarih çok uyumlu oluyorKontrole kalmadan bir avaz da doğur inşallah canım
kız optimmmmmGünaydın bu arada herkese kızlar
Bence de canım perşembeye gelsin söyle minnoşa 11.11.21 güzel tarihmişAy inşallah ya ama hiç umudum yok şuan nedense kontrol günü doğurmak isterim ama tarih çok uyumlu oluyor
Tam hatırlamıyorum 11 mm fln olabilir.Merhaba tecrübeli arkadaşlar, benim de diğer ay transferim olacak, rahim duvarım ince diye erteledi dr bu ay histeroskopi yaptı birşey de bulamadı. Size sorum transferiniz kaç mm ken tutmuştu çok endişeliyim
Anlamadım ki kuzum 2 gün az yaptı, dün yaptı da rahatladı bugün de iyi gibi şimdilik ahh bir de gaz olmasa gazzPimpiriklila hala etki yokmu
yani faydasını gördün sanırım ?Anlamadım ki kuzum 2 gün az yaptı, dün yaptı da rahatladı bugün de iyi gibi şimdilik ahh bir de gaz olmasa gazz
Sen nasılsın? İşin yoğun mu?
Zamanla daha iyi fayda göreceğimi düşünüyorum canımyani faydasını gördün sanırım ?
ben iyiyim ya bazen yoğun oluyoruz bazen rahatlıyoruz... bizim işler ani değişkenlik gösterio
alt üst ilişkisi cok bizde..
Ayy ne güzell artık yavaş yavaş alışır gezmelere ben türlü kanguru denedim beğenmedi hanım zaten skolyozum var sırtım eğri o yüzden önerilmiyomuş bana.Ben bugün ilk defa Nisa yi kanguruya koydum ve dışarı çıktım yüzü dışarı bakar tarafta idi. Karnı tok mutlu anindaydi neyse ki ağlamadı
Küçük diye bana dönük olarak takiyordum hep ama ağlıyordu dışarı çıkmak nasip olmadı. Bugun artık dışa dönük taktım zaten kucağımiz da da dışarı dönük durmak istiyor. Aldığım kanguru heba olacak diyordum neyse ki bugün çıktım inşallah böyle devam eder.Ayy ne güzell artık yavaş yavaş alışır gezmelere ben türlü kanguru denedim beğenmedi hanım zaten skolyozum var sırtım eğri o yüzden önerilmiyomuş bana.
Bi kere sevdiyse devam eder canım, sen devam et öyle ufak ufak çıkarmaya ben de havalar iyiyken bebek arabasyla çıkarıyorum 1,2 saat geziyoruz alışveriş yapıyoruz gezmeye alıştı hiç sesi çıkmıyo dışarda.Küçük diye bana dönük olarak takiyordum hep ama ağlıyordu dışarı çıkmak nasip olmadı. Bugun artık dışa dönük taktım zaten kucağımiz da da dışarı dönük durmak istiyor. Aldığım kanguru heba olacak diyordum neyse ki bugün çıktım inşallah böyle devam eder.
Sırt ve bel destegi varsa belki takabilirsin canım. Birde uzun süre takmamak lazım. Ben kısa mesafe geldim. Bebekler agirlasinca zor olur
Dün evde annemle bunun kavgası vardıBen bugün ilk defa Nisa yi kanguruya koydum ve dışarı çıktım yüzü dışarı bakar tarafta idi. Karnı tok mutlu anindaydi neyse ki ağlamadı
Cnm kamudaym ben bütçedeZamanla daha iyi fayda göreceğimi düşünüyorum canım
Sorması ayıp mesleğin nedir? Kolaylıklar diliyorum
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için, benim 7 mm i bile bulmuyor doktor da imkansız demiyorum ama şansımız düşüyor dedi. Çok haklısın ama elimde değil öğrendiğimden beri ağlıyorum öbür aya kadar toparlanmam lazım transfer zamanı stressiz olmalıyım biliyorum. İnşallah bu incelikte tutar ne diyim..Tam hatırlamıyorum 11 mm fln olabilir.
Hiç endişelenme ama sen stres olumsuz etkiler, ilaçlarla elbet kalınlaşacaktır
Canım üzülme bu işler biraz sabır istiyor Ssevincli de senin gibi sıkıntı yaşadı. Transfer aşamasına kadar geliyor son anda iptal oluyordu şu an hamileÇok teşekkür ederim cevap verdiğin için, benim 7 mm i bile bulmuyor doktor da imkansız demiyorum ama şansımız düşüyor dedi. Çok haklısın ama elimde değil öğrendiğimden beri ağlıyorum öbür aya kadar toparlanmam lazım transfer zamanı stressiz olmalıyım biliyorum. İnşallah bu incelikte tutar ne diyim..
Ben bu zamana kadar hep bebek arabası ile çıktım benim kız gezmeyi seviyor olacak ki onda da sesi çıkmıyor yarım saat sonra uyumuş oluyor.Bi kere sevdiyse devam eder canım, sen devam et öyle ufak ufak çıkarmaya ben de havalar iyiyken bebek arabasyla çıkarıyorum 1,2 saat geziyoruz alışveriş yapıyoruz gezmeye alıştı hiç sesi çıkmıyo dışarda.
Hamilelikte bile biraz daha eğriliği artmış o yüzden cesaret edemem sanırım belki babası takar
Rahat oldu canım. Dene evin içinde sende hem sen hem Lena alışır. Benim evde asansör olmadığı için inip çıkmak güzel oldu. Baştan kendim takamiyordum deneme yaptıkça kendi kendime takıyorum artikDün evde annemle bunun kavgası vardı
Annem dio tak ben diorm takmam..
Cesaret edemiorm
Cnm kamudaym ben bütçede