• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım üzülme bu işler biraz sabır istiyor Ssevincli Ssevincli de senin gibi sıkıntı yaşadı. Transfer aşamasına kadar geliyor son anda iptal oluyordu şu an hamile 🤩
Gerçekten mii🤗çok çok teşekkür ederim umut oldu bana. Kaç mm le tuttu acaba onun? inşallah benim de olur yarabiim

İlk günler 15ml içiyordu. Sonra 30ml içmeye başladı. Doyma guduleri yok bebelerin ne verirsen onu içer.
Bende şu an lansinoh kullaniyorjm ilk zmanalr Hastane tipi kiraladim daha güçlü vakumu canım. Daha iyi çekiyor. Haftalık 100 tl idi makina. Maddi olarak sarsmiyacak olsa hala onunla devam ederdim. Ama senin sütun var bende süt yoktu bir de öyle bir durum var 😁
Dediğine göre var o zaman canım sütüm kullanıyorum bakalım şimdilik senin kızın emmiyor mu niye sagiyorsun ki sen

Dediğine göre var o zaman canım sütüm kullanıyorum bakalım şimdilik senin kızın emmiyor mu niye sagiyorsun ki sen
Emiyor canım artk arada sagiyorum
Başlarda sütüm yoktu arkadsim tavsiye etti hastane tipi makinayi
Bebek küçükken çok çekemiyor ya memeyi o daha iyi çekti.

Canım üzülme bu işler biraz sabır istiyor Ssevincli Ssevincli de senin gibi sıkıntı yaşadı. Transfer aşamasına kadar geliyor son anda iptal oluyordu şu an hamile 🤩
Ahh ne günlerdi bak nasılda aklima geldi iptal yiyince aglayarak eve geri dönüyordum 🙈
Arkadasla ozelden yazıştik inşallah onunda en dogru zamanda hayirla sonuçlansin

Ben bugün ilk defa Nisa yi kanguruya koydum ve dışarı çıktım 😁 yüzü dışarı bakar tarafta idi. Karnı tok mutlu anindaydi neyse ki ağlamadı 😁
Aa ne güzel canım😍 ben de sling almıştım ama hiç kullanamadım, bağlaması bile baya zor geldi bana. Kanguru alıp deneyebilirim senin gibi yüzü dışa dönük sever belki. Yürürken hep görüyorum kanguruda bebekler genelde de babalar taşıyor😄

Aa ne güzel canım😍 ben de sling almıştım ama hiç kullanamadım, bağlaması bile baya zor geldi bana. Kanguru alıp deneyebilirim senin gibi yüzü dışa dönük sever belki. Yürürken hep görüyorum kanguruda bebekler genelde de babalar taşıyor😄
Esıme para versem yine takmaz 😂
Canım çok iyi oldu kısa mesafe geldim ama tek başıma evden çikmak iyi geldi. Bebek arabasi ile çıkarken bile eşim indiryordu. Bakalim havalar da soğuyacak ama kullandığım kadar kullanırım. Tavsiye ederim al dene. Artık bebeklerin dışarısı ilgisini çekiyor o yüzden dururlar 🙂

Esıme para versem yine takmaz 😂
Canım çok iyi oldu kısa mesafe geldim ama tek başıma evden çikmak iyi geldi. Bebek arabasi ile çıkarken bile eşim indiryordu. Bakalim havalar da soğuyacak ama kullandığım kadar kullanırım. Tavsiye ederim al dene. Artık bebeklerin dışarısı ilgisini çekiyor o yüzden dururlar 🙂
Benimki hep kanguruyu babalarda görüyo yürüyüşlerimizde, ondan takarım diyor heralde bakalım alınca belli olcak😄
Yağmur yağmadıktan sonra kalın kalın giydirilip takılır bence yine.
Bu arada evet artık dışarı ilgilerini çekiyor etrafı izlemekten artık hiç uyumuyor dışardayken😄

Back