Gerçekten miiCanım üzülme bu işler biraz sabır istiyorSsevincli de senin gibi sıkıntı yaşadı. Transfer aşamasına kadar geliyor son anda iptal oluyordu şu an hamile
Dediğine göre var o zaman canım sütüm kullanıyorum bakalım şimdilik senin kızın emmiyor mu niye sagiyorsun ki senİlk günler 15ml içiyordu. Sonra 30ml içmeye başladı. Doyma guduleri yok bebelerin ne verirsen onu içer.
Bende şu an lansinoh kullaniyorjm ilk zmanalr Hastane tipi kiraladim daha güçlü vakumu canım. Daha iyi çekiyor. Haftalık 100 tl idi makina. Maddi olarak sarsmiyacak olsa hala onunla devam ederdim. Ama senin sütun var bende süt yoktu bir de öyle bir durum var
Emiyor canım artk arada sagiyorumDediğine göre var o zaman canım sütüm kullanıyorum bakalım şimdilik senin kızın emmiyor mu niye sagiyorsun ki sen
Darısı bize olsun o zaman canım insallahEmiyor canım artk arada sagiyorum
Başlarda sütüm yoktu arkadsim tavsiye etti hastane tipi makinayi
Bebek küçükken çok çekemiyor ya memeyi o daha iyi çekti.
Ahh ne günlerdi bak nasılda aklima geldi iptal yiyince aglayarak eve geri dönüyordumCanım üzülme bu işler biraz sabır istiyorSsevincli de senin gibi sıkıntı yaşadı. Transfer aşamasına kadar geliyor son anda iptal oluyordu şu an hamile
İnşallah canım inşallahAhh ne günlerdi bak nasılda aklima geldi iptal yiyince aglayarak eve geri dönüyordum
Arkadasla ozelden yazıştik inşallah onunda en dogru zamanda hayirla sonuçlansin
Aa ne güzel canımBen bugün ilk defa Nisa yi kanguruya koydum ve dışarı çıktımyüzü dışarı bakar tarafta idi. Karnı tok mutlu anindaydi neyse ki ağlamadı
Esıme para versem yine takmazAa ne güzel canımben de sling almıştım ama hiç kullanamadım, bağlaması bile baya zor geldi bana. Kanguru alıp deneyebilirim senin gibi yüzü dışa dönük sever belki. Yürürken hep görüyorum kanguruda bebekler genelde de babalar taşıyor
Bi daha güncellerizkız optimmmmm
4 gün kalmş takvimin silinmesine
Söylüyorum canım telkinliyorum işe yarar inşallah.Bence de canım perşembeye gelsin söyle minnoşa11.11.21 güzel tarihmiş
Benimki hep kanguruyu babalarda görüyo yürüyüşlerimizde, ondan takarım diyor heralde bakalım alınca belli olcakEsıme para versem yine takmaz
Canım çok iyi oldu kısa mesafe geldim ama tek başıma evden çikmak iyi geldi. Bebek arabasi ile çıkarken bile eşim indiryordu. Bakalim havalar da soğuyacak ama kullandığım kadar kullanırım. Tavsiye ederim al dene. Artık bebeklerin dışarısı ilgisini çekiyor o yüzden dururlar
Benimkiler 14 subatta gelecekti pazar gunu uzman cocuk doktoru yok diye almadi yav napacan dedim uzmani bosver guzel tarih bak al bebeleri bugunBi daha güncellerizöyle olmuyo mu
Söylüyorum canım telkinliyorum işe yarar inşallah.
İnşallahh kısa sürer canım. Allah kolaylık versin4. Ay atağı 4. Ayımız biterken başladı sanırı..
04:30dan beri çığlıklarla ayaktayız
Günaydn
tşkler fuli teyzesiİnşallahh kısa sürer canım. Allah kolaylık versin
Biz de öyleyiz kuzum 1 saattir ağlıyodu şimdi uyuyabildi. Kucakta taşı taşı sırt bel dayanmıyor artık..Selam kızlar kerem cok huysuz canımı cıkarıyor bu aralar hep kucak hep kucak yatırıyoruz agıtlarla kaldırıyoruz agıtlarla
Allah sağlık versin de bu günler de geçecek canım4. Ay atağı 4. Ayımız biterken başladı sanırı..
04:30dan beri çığlıklarla ayaktayız
Günaydn
ah inşallah cnmAllah sağlık versin de bu günler de geçecek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?