• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Selam kızlar kerem cok huysuz canımı cıkarıyor bu aralar hep kucak hep kucak yatırıyoruz agıtlarla kaldırıyoruz agıtlarla🙈🙈

4. Ay atağı 4. Ayımız biterken başladı sanırı..
04:30dan beri çığlıklarla ayaktayız
Günaydn

Biz de öyleyiz kuzum 1 saattir ağlıyodu şimdi uyuyabildi. Kucakta taşı taşı sırt bel dayanmıyor artık..
İşte bahsettiğim şey buydu kızlar atak derken🤭 2 dk yalnız bırakmaya gelmiyo hemen basıyo çığlığı. Gece 4ten sonra zaten gaz sancısı tutuyo uyumuyo. Akşam da 1-2 saatte zor uyuyo. Gündüz kuş gibi yarımşar saat sallayarak uyursa ne alaBenimki de erken mi başladı nedir.

Neyse inşallah bugünlerde kayınvalidemler gelecek. Biraz rahatlarım diye umut ediyorum.

Kızlar bızımkı diş yerı beyazlamış sizde bakın bebıslerınız agzına muhtemelen yerlerı acıo ondan durmuyor lar tamı tamına 2 saattir ayagımda sallıom bırakınca uyanıyor.. Wc bile gidemedim
🙈🙄
Demek ki ondan böyle bu aralar.. bence bizde de yerleri kaşınmaya başladı eller hep ağızda, uyutmak da zor..

Küçük diye bana dönük olarak takiyordum hep ama ağlıyordu dışarı çıkmak nasip olmadı. Bugun artık dışa dönük taktım zaten kucağımiz da da dışarı dönük durmak istiyor. Aldığım kanguru heba olacak diyordum neyse ki bugün çıktım inşallah böyle devam eder.
Sırt ve bel destegi varsa belki takabilirsin canım. Birde uzun süre takmamak lazım. Ben kısa mesafe geldim. Bebekler agirlasinca zor olur 😁
Aynı şeyi ben de dedim yaa neyseki bu ara çıktık . Benim bebe ağır ben zayıf kollarım belim pert alıştır kanguruya ben çıka çıka en azından 20 25 dk duruyo artık😂

Kızzzlaaarrrrr benim nişanımm geldiiiii:skandal::spor::KK73::cry:
Heyecan bastırdı beni, gününü geçirecek derken tam istediğim tarihte gelecek galiba 😍😍 dua edin 🙏🏼
Geliyor gelmekte olan 😂
Ayy hadi canim sag salim kucağına al hayirlisi ile 🤲💜

Kızzzlaaarrrrr benim nişanımm geldiiiii:skandal::spor::KK73::cry:
Heyecan bastırdı beni, gününü geçirecek derken tam istediğim tarihte gelecek galiba 😍😍 dua edin 🙏🏼
Yaa en az senin kadar sevindim canım rabbim bi avazda gönlünden geçtiği gibi kurtarsın inşallah 🤲💕

Merhabalar benim yumurta toplama işlrmim oldu ekimin 28 inde embriyolar donduruldu rahim dinlerdirmesi için şimdi ise adet oldum yarın hastaneye gidicem bu adet döneminde yaparlar mı acaba transferi
Yapabilirler, benim de 1 adet dönemi beklemem olmuştu transfer zamanı.

Kızlar bende kızımı doktor kontrolüne götürdüm bugün sarılık sınırda çıktı 🥺 bi de emme refleksini sordu bizim kiz uykuya çok meyilli sürekli uyuyor emme refleksi iyi değilse enfeksiyon olabilir dedi doktor ama çok çok böyle aranmasa da parmağı biberonu çok iyi tutuyor sıkıntı yoktur inşallah yarına kadar izleyin bebeği sarılık artacak mı diye dedi
En hızlı nasıl atlatılır bu sarılık ya

Kızlar bende kızımı doktor kontrolüne götürdüm bugün sarılık sınırda çıktı 🥺 bi de emme refleksini sordu bizim kiz uykuya çok meyilli sürekli uyuyor emme refleksi iyi değilse enfeksiyon olabilir dedi doktor ama çok çok böyle aranmasa da parmağı biberonu çok iyi tutuyor sıkıntı yoktur inşallah yarına kadar izleyin bebeği sarılık artacak mı diye dedi
En hızlı nasıl atlatılır bu sarılık ya
Değeriniz kaç çıktı canım. Doğumdan sonra 3.gun bakilmisti 8 çıkmıştı benim kızımın. Doktor takip edin yüzünde ellerinde olursa gelin dedi. Benim kızımda sadece gözlerinde vardı. Eskilerden kalma bir kaç yöntem yaptı annem 😂 damla sakızı eritip suda onu tattirdik birde haberim yokken şekerli su vermiş 😂 sen bol bol emzır canım güçlenecek zamanla emmesi

Cok uyumasi da normal. İlk 15 gün benim kizimda çok uyudu zorla uyandiriyorduk hatta bazen uyandiramiyorduk😂

Back