- 1 Eylül 2019
- 4.458
- 17.750
- 208
Haklısın kuzum aklın kalır.. annen yanında ama emin ellerde.ah inşallah cnm
işe gitmior olsamda böyle olmazdıda.. şuan fenalardayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın kuzum aklın kalır.. annen yanında ama emin ellerde.ah inşallah cnm
Ayy Allah güç kuvvet versin canım sana bıde nu yorgunlukla işe gitmek insanı temelli bitirirah inşallah cnm
neyseki o konuda rahatım cnmHaklısın kuzum aklın kalır.. annen yanında ama emin ellerde.
belki kilo veririmAyy Allah güç kuvvet versin canım sana bıde nu yorgunlukla işe gitmek insanı temelli bitirir
Selam kızlar kerem cok huysuz canımı cıkarıyor bu aralar hep kucak hep kucak yatırıyoruz agıtlarla kaldırıyoruz agıtlarla
4. Ay atağı 4. Ayımız biterken başladı sanırı..
04:30dan beri çığlıklarla ayaktayız
Günaydn
İşte bahsettiğim şey buydu kızlar atak derken 2 dk yalnız bırakmaya gelmiyo hemen basıyo çığlığı. Gece 4ten sonra zaten gaz sancısı tutuyo uyumuyo. Akşam da 1-2 saatte zor uyuyo. Gündüz kuş gibi yarımşar saat sallayarak uyursa ne alaBenimki de erken mi başladı nedir.Biz de öyleyiz kuzum 1 saattir ağlıyodu şimdi uyuyabildi. Kucakta taşı taşı sırt bel dayanmıyor artık..
Demek ki ondan böyle bu aralar.. bence bizde de yerleri kaşınmaya başladı eller hep ağızda, uyutmak da zor..Kızlar bızımkı diş yerı beyazlamış sizde bakın bebıslerınız agzına muhtemelen yerlerı acıo ondan durmuyor lar tamı tamına 2 saattir ayagımda sallıom bırakınca uyanıyor.. Wc bile gidemedim
Aynı şeyi ben de dedim yaa neyseki bu ara çıktık . Benim bebe ağır ben zayıf kollarım belim pert alıştır kanguruya ben çıka çıka en azından 20 25 dk duruyo artıkKüçük diye bana dönük olarak takiyordum hep ama ağlıyordu dışarı çıkmak nasip olmadı. Bugun artık dışa dönük taktım zaten kucağımiz da da dışarı dönük durmak istiyor. Aldığım kanguru heba olacak diyordum neyse ki bugün çıktım inşallah böyle devam eder.
Sırt ve bel destegi varsa belki takabilirsin canım. Birde uzun süre takmamak lazım. Ben kısa mesafe geldim. Bebekler agirlasinca zor olur
Geliyor gelmekte olanKızzzlaaarrrrr benim nişanımm geldiiiii
Heyecan bastırdı beni, gününü geçirecek derken tam istediğim tarihte gelecek galiba dua edin
Hadi sağlıkla kavuş minnoşuna inşallahKızzzlaaarrrrr benim nişanımm geldiiiii
Heyecan bastırdı beni, gününü geçirecek derken tam istediğim tarihte gelecek galiba dua edin
Yaa en az senin kadar sevindim canım rabbim bi avazda gönlünden geçtiği gibi kurtarsın inşallahKızzzlaaarrrrr benim nişanımm geldiiiii
Yapabilirler, benim de 1 adet dönemi beklemem olmuştu transfer zamanı.Merhabalar benim yumurta toplama işlrmim oldu ekimin 28 inde embriyolar donduruldu rahim dinlerdirmesi için şimdi ise adet oldum yarın hastaneye gidicem bu adet döneminde yaparlar mı acaba transferi
Kiz nisandan sonra gunlerce dogurmadim ben bak oyle olmasin haaaKızzzlaaarrrrr benim nişanımm geldiiiii
Hadi hayırlısı sağlıkla kucağına al inşallah Rabbim kolaylik versinKızzzlaaarrrrr benim nişanımm geldiiiii
İnşallah yaparlar ya çok fazla heycanlıyım ve sabırsızım bir de adet bittikten sonra kaçıncı gün yapıyorlarYapabilirler, benim de 1 adet dönemi beklemem olmuştu transfer zamanı.
Adetin 15~20 günleri arasında yapılıyor canım rahim kalınlığına göre değişiyorİnşallah yaparlar ya çok fazla heycanlıyım ve sabırsızım bir de adet bittikten sonra kaçıncı gün yapıyorlar
Değeriniz kaç çıktı canım. Doğumdan sonra 3.gun bakilmisti 8 çıkmıştı benim kızımın. Doktor takip edin yüzünde ellerinde olursa gelin dedi. Benim kızımda sadece gözlerinde vardı. Eskilerden kalma bir kaç yöntem yaptı annem damla sakızı eritip suda onu tattirdik birde haberim yokken şekerli su vermiş sen bol bol emzır canım güçlenecek zamanla emmesiKızlar bende kızımı doktor kontrolüne götürdüm bugün sarılık sınırda çıktı bi de emme refleksini sordu bizim kiz uykuya çok meyilli sürekli uyuyor emme refleksi iyi değilse enfeksiyon olabilir dedi doktor ama çok çok böyle aranmasa da parmağı biberonu çok iyi tutuyor sıkıntı yoktur inşallah yarına kadar izleyin bebeği sarılık artacak mı diye dedi
En hızlı nasıl atlatılır bu sarılık ya