• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

eğer aç kalıosa verin evet aç bırakmayın.. sarılık olmasın
Bı de ne sorucam benim sağ ayaginda ödem oldu korkulacak birşey midir bu
Bı dikis yerlerim değil de onun üstü hala uyuşuk gibi ama içten bir sızı var tuz basmış gibi

Bı de ne sorucam benim sağ ayaginda ödem oldu korkulacak birşey midir bu
Bı dikis yerlerim değil de onun üstü hala uyuşuk gibi ama içten bir sızı var tuz basmış gibi
hepsi gidiyor merak etme.. bol bol su iç..
su hem ödemi atar.. hem içindeki kiri temizler
hemde süt yapar
bende uzun sürmüştü ödem.. korkmuştum hiç gitmiecek die ama 40ından snra balon gibi sönüor

hepsi gidiyor merak etme.. bol bol su iç..
su hem ödemi atar.. hem içindeki kiri temizler
hemde süt yapar
bende uzun sürmüştü ödem.. korkmuştum hiç gitmiecek die ama 40ından snra balon gibi sönüor
İnşallah canım biraz toparlansaydim iyi olur artık kızımla ilgilenirdim daha fazla oturuyorum ama korkarak dikişlere zarar veririm diye

Süt sagmakla kızı göğsüme tutmakla ilgilenmekten kendime bakamiyorum dişimi bile saatler sonra bir fırsatta fircalayabiliyirum 🥴
çok iyi anlıyorum çünkü yaşadım.. ama sende kendinle ilgilenmelisin
sen ne akdar iyi olursan bebeğe o kadar sabrın kalır senden o enerjiyi hisseder cnm
benim tek artım sezeryan ağrısı hiç yaşamadım
ama göğüs sorunu cok yaşadım mastit oluodum :sinirli:

çok iyi anlıyorum çünkü yaşadım.. ama sende kendinle ilgilenmelisin
sen ne akdar iyi olursan bebeğe o kadar sabrın kalır senden o enerjiyi hisseder cnm
benim tek artım sezeryan ağrısı hiç yaşamadım
ama göğüs sorunu cok yaşadım mastit oluodum :sinirli:
Rabbim kolaylık versin hepimize çok emek isteyen birşey annelik değiyor mu evet ama Cook ta yoruyor insanı

Ben sagdigim sütü 60 ml olarak iciriyirum tek sefer için yeterli mi çok mu 2 3 saatte bir veriyirum geri kalanı mama
Canım mama yi 60 ml veriyorum desen çok derdim ama anne sütünün azı çoğu olmaz. Bebek emiyor olsa ne kadar içtiğini göremiyoruz sonuçta memeyi boşaltıyor. Bir sağımda 60 geliyorsa çok iyi. Benim ilk 15 20 gün iki gogus toplam 15~20ml cikiyordu zaman geçtikçe süt artıyor zaten. Sen her seferinde bebeğine memeyi ver istemezse çok ısrar etme sagdigin sütü ver. Emdikce gogus çıkıyor benim hem silikon ucla hemde sağmakla gogus ucu çıktı. Eğer imkanın varsa medikallerden hastane tipi süt sağım makinası kirala benim sütüm onunla hem arttı gogus ucu çıktı

ben doğuma girmeden 1 hafta öncede boyadım
doğumdan 2 ay sonrada boyadım cnm :KK70:
yakın zamanda kestirecem keratin yapacam bidaha boyayacam :KK70:
10 kilo :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
Doğum sonrası daha boyamadım ben bu hafta boyatcam inşallah. Artık bi bakım şart😄
Sağlık olsun da kilolar gider..

Canım mama yi 60 ml veriyorum desen çok derdim ama anne sütünün azı çoğu olmaz. Bebek emiyor olsa ne kadar içtiğini göremiyoruz sonuçta memeyi boşaltıyor. Bir sağımda 60 geliyorsa çok iyi. Benim ilk 15 20 gün iki gogus toplam 15~20ml cikiyordu zaman geçtikçe süt artıyor zaten. Sen her seferinde bebeğine memeyi ver istemezse çok ısrar etme sagdigin sütü ver. Emdikce gogus çıkıyor benim hem silikon ucla hemde sağmakla sütüm artti. Eğer imkanın varsa medikallerden hastane tipi süt sağım makinası kirala benim sütüm onunla hem arttı gogus ucu çıktı
Mama da bazen veriyoruz 60 çok oluyor o zaman inşallah gerek kalmaz artık da gün geçtikçe artıyor gibi sütüm ama
Lansinoh unkini kullanıyorum ben hastane tipi nasıl oluyir ki farkı ne acaba

Rabbim kolaylık versin hepimize çok emek isteyen birşey annelik değiyor mu evet ama Cook ta yoruyor insanı
Amin canım. Doğduktan sonrası yorucu di mi karnımızdayken rahattık😄 4 aylık olcaz hala bi düzgün uyku uyuyamadım ben de uykusuzluktan cekiyorum ama bebişler sağlıklı olsun da herşeye değer🥰

Amin canım. Doğduktan sonrası yorucu di mi karnımızdayken rahattık😄 4 aylık olcaz hala bi düzgün uyku uyuyamadım ben de uykusuzluktan cekiyorum ama bebişler sağlıklı olsun da herşeye değer🥰
Yaa keşke tek sıkıntım uyku olsa diyorum ben inanki diğer türlü uğraşmak daha zor ve stresli uykuyu aşıyor insan bı yerde evet karnimdayken doydu mu ac mi tok mu derdi yoktu

Kesinlikle değer üzülüyorum ağlıyorum ağlıyorum sonra yüzüne bakıyorum kızımın gülümsüyor hepsi geçiyor 😌

boyat kız.. ne boyatmıon :KK70:
gitmiorrrrr cnm gitmior
delirecem :KK43:
sende gittimi inşallah
Yorgunluk koşturmaca boyatamadım valla bu hafta halletcem inş.
Hamilelik öncesine döndüm şükür🙏🏻 Bnm tsh aşırı çalışmış ama onun da etkisi vardır zayıflamada

Mama da bazen veriyoruz 60 çok oluyor o zaman inşallah gerek kalmaz artık da gün geçtikçe artıyor gibi sütüm ama
Lansinoh unkini kullanıyorum ben hastane tipi nasıl oluyir ki farkı ne acaba
İlk günler 15ml içiyordu. Sonra 30ml içmeye başladı. Doyma guduleri yok bebelerin ne verirsen onu içer.
Bende şu an lansinoh kullaniyorjm ilk zmanalr Hastane tipi kiraladim daha güçlü vakumu canım. Daha iyi çekiyor. Haftalık 100 tl idi makina. Maddi olarak sarsmiyacak olsa hala onunla devam ederdim. Ama senin sütun var bende süt yoktu bir de öyle bir durum var 😁

Yorgunluk koşturmaca boyatamadım valla bu hafta halletcem inş.
Hamilelik öncesine döndüm şükür🙏🏻 Bnm tsh aşırı çalışmış ama onun da etkisi vardır zayıflamada
ben 2 beden büyüdüm hiç bir kıyafetm olmuor :(

Back