- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
Çok az kalmisssKuzum en sonki kontrolde doktorum 36.hafta dedi 17 Ocak civarı denk geliyor. Cumartesi kontrolümüz var orada detaylı konuşuruz heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok az kalmisssKuzum en sonki kontrolde doktorum 36.hafta dedi 17 Ocak civarı denk geliyor. Cumartesi kontrolümüz var orada detaylı konuşuruz heralde
Ayy yazmışım cevaplaya basmamsim işte estrofemin etkileri dün sersemlik ve hafif baş ağrısı vardı bugün şimdilik iyiyim ama sersemlik çok oluyor bendeİçim bi hoş oldu sen böyle yazınca
İyiyim canım, şimdilik kasık ağrıları devam ediyo başka pek bişe yok kuzum
Sen nasılsın estrofeme alıştı mı vücudun baş ağrıların yoktur inşallah
O etkisi bende geçmiyoo ki akşam 9 da içiyorum 10 da gözüm kapanıyor.Ayy yazmışım cevaplaya basmamsim işte estrofemin etkileri dün sersemlik ve hafif baş ağrısı vardı bugün şimdilik iyiyim ama sersemlik çok oluyor bende
Canım 3. Güne kadar yumurta kalitesi 5. Güne kadar da spremin kalitesi önemli diye biliyorumKızlaar yumurtaların 5. Güne gitmesinde neler etkili oluyor. Bana ngs yapılcağı için embriyoların 5. Güne gitmesi gerek daha 2. Gündeyiz drum çopu embriyo grade 1 dedi . Sadece yumurta kalitesi yeterli mi 5. Güne gitmesinde
Ayy 2 saat oldu iceli başladı zaten dün akşam da erken uyudum. İlk 4 gün gundr 2 tane sonra 3 taneye çıkacakO etkisi bende geçmiyoo ki akşam 9 da içiyorum 10 da gözüm kapanıyor.
Hep bi uyku halii Oturmayı unuttum zaten ya uzanıyorum ya ayaktayım.Ayy 2 saat oldu iceli başladı zaten dün akşam da erken uyudum. İlk 4 gün gundr 2 tane sonra 3 taneye çıkacak
Spermin kalitesi nasıl anlaşılır kii morfoloji %4 tü çokta iyi değil sanırım nasip kısmet artık günler geçmiyoooCanım 3. Güne kadar yumurta kalitesi 5. Güne kadar da spremin kalitesi önemli diye biliyorum
Evet teyzesi sen kalp atışı heyecanlarıyla filan uğraşırsın o zamanlar inşallahÇok az kalmisss
Canım bende sana yumurtaların döllenmesinden haber var ki diye yazacaktım Grade 1 derken iyi kalite mi demek istiyor yani kaç tanesi döllenmiş peki 14 yumurtadanKızlaar yumurtaların 5. Güne gitmesinde neler etkili oluyor. Bana ngs yapılcağı için embriyoların 5. Güne gitmesi gerek daha 2. Gündeyiz drum çopu embriyo grade 1 dedi . Sadece yumurta kalitesi yeterli mi 5. Güne gitmesinde
Evet canım naturel transfer değil. Adet li iken başlanıyor ve gebelik olursa 3 ay devam edeceksin demişti bana doktorum
Evet kuzu estrofem ve progesteron desteği devam ediyor hamile kalınca da. 10. Haftaya kadar devam demişlerdi sanırım bana. Aynen naturel olmadıgı için ilaçlarla desteklemek gerekiyomuş. Malesef doktor tamam diyene kadar icmek zorundayız. Vitamin de başlanıyo, sabah gözümü açtığım gibi levotiron var bi de troid ilacı.
10u olgun 8 tanesi döllenmiş 7si grade 1 yani 1. Kalite dedi 1 taneside grade 2 dedi. Ben çok anlamıyorum kalitelerinden zaten daha 2. Günde. Ama şu an her şey yolunda saınırımCanım bende sana yumurtaların döllenmesinden haber var ki diye yazacaktım Grade 1 derken iyi kalite mi demek istiyor yani kaç tanesi döllenmiş peki 14 yumurtadan
Maşallah herşey yolunda çok güzel ilerliyorr10u olgun 8 tanesi döllenmiş 7si grade 1 yani 1. Kalite dedi 1 taneside grade 2 dedi. Ben çok anlamıyorum kalitelerinden zaten daha 2. Günde. Ama şu an her şey yolunda saınırım
Yaa aynen bende troid ilacı içiyorum. Vitaminler Kan sulandırıcılar, yine tansiyon sorunum olursa tansiyon ilacı omegalar magnezyumlar bir de esrtofem olursa tam olacak demekki olsun sağlıkla gitsin her şey yeterki razıyızEvet kuzu estrofem ve progesteron desteği devam ediyor hamile kalınca da. 10. Haftaya kadar devam demişlerdi sanırım bana. Aynen naturel olmadıgı için ilaçlarla desteklemek gerekiyomuş. Malesef doktor tamam diyene kadar icmek zorundayız. Vitamin de başlanıyo, sabah gözümü açtığım gibi levotiron var bi de troid ilacı.
Maşallah kuzu ya çok imrendim şu an inşallah benim de öyle olurr lütfen allahımmm amin10u olgun 8 tanesi döllenmiş 7si grade 1 yani 1. Kalite dedi 1 taneside grade 2 dedi. Ben çok anlamıyorum kalitelerinden zaten daha 2. Günde. Ama şu an her şey yolunda saınırım
Amin herkese bol yumoşlar sağlıklı bebekler inşallah kimsenin emeği boşa çıkmasınMaşallah kuzu ya çok imrendim şu an inşallah benim de öyle olurr lütfen allahımmm amin
Hep dediğimiz o Sağlıklı olsun sonu güzel olsun da razıyız canımYaa aynen bende troid ilacı içiyorum. Vitaminler Kan sulandırıcılar, yine tansiyon sorunum olursa tansiyon ilacı omegalar magnezyumlar bir de esrtofem olursa tam olacak demekki olsun sağlıkla gitsin her şey yeterki razıyız