Ben de böyle düşünüyorum. İlk tedavide doktorlar daha rahat, eğer olumsuz olursa o zaman daha detaylı yaklaşıyolar gibi geliyo. Hepsi olmasa da bazıları.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de böyle düşünüyorum. İlk tedavide doktorlar daha rahat, eğer olumsuz olursa o zaman daha detaylı yaklaşıyolar gibi geliyo. Hepsi olmasa da bazıları.
Yaa ne güzel Allah hayırlı ömürler nasip etsin evladınıza darisi bizim gibi isteyenlerin başınaGeçen yıl 28 Ekim de opu yapılıp aralik 23 te transferi m yapılmıştı. Şimdi ise kucagimda kızımla yaziyorum sene ye bu zamanda aynı duygu sana da nasip olsun inşaallah
Teşekkür ederim benimde 28 ekimde opu yapıldı sonucum sizinki gibi okur inşallah. 28 ekimi okuyunca resmen umut oldunuz. Rabbim kızınıza sağlıklı mutlu ömür nasip etsinGeçen yıl 28 Ekim de opu yapılıp aralik 23 te transferi m yapılmıştı. Şimdi ise kucagimda kızımla yaziyorum sene ye bu zamanda aynı duygu sana da nasip olsun inşaallah
Canım benim kalp atışından sonra istedi bi kere. Ama ayda 1 yaptırıp gösteriyorum ben aile hekimindeKızlar doktor bendem hiç idrar testi istemedi acaba normal mi yoksa kendim yaptırsam mı
Canım benim 8-10.haftalar arasında genel tüm kan tahlili ve idrar tahlili istemişti. Senden de istemiş olması gerekirKızlar doktor bendem hiç idrar testi istemedi acaba normal mi yoksa kendim yaptırsam mı
Amiiiiiiiiiiiiin Allahim razı olsun umudunuzu kaybetmeyin olucak deyip inan in sonra si takdiri ilahi sadece teslim olun inşaallah mujdeli haberinizi almak nasip olurTeşekkür ederim benimde 28 ekimde opu yapıldı sonucum sizinki gibi okur inşallah. 28 ekimi okuyunca resmen umut oldunuz. Rabbim kızınıza sağlıklı mutlu ömür nasip etsin
İnşallahAmiiiiiiiiiiiiin Allahim razı olsun umudunuzu kaybetmeyin olucak deyip inan in sonra si takdiri ilahi sadece teslim olun inşaallah mujdeli haberinizi almak nasip olur
hoşbuldum canım.ben de öyle düşünüyorum, regl olunca gelmemi söyledi zaten. reglin 2. 3. günü yaptırırım hormon testlerimi. ilki kadar heyecanım kalmadı, hevesim mi kırıldı acaba diyorum. keşke transferden sonra da test gününe kadar böyle soğuk kanlı kalabilsem.Merhaba canım. Hoşgeldin. Benimde ilk denemem dış gebelik ile sonuçlandi. Bende bu ay kontrole gıdıcem her şey yolundaysa inşallah 2.transferm icjn hazırlığa başlıcam. Ben de dahiliyeye gidip durumumu anlattım genel bir kan tahlili yaptrdim şükür problem çıkmadı. Hormonlara transfre gidince bakilir birde hormonlar çok değişken olduğu icjn önceden yaptrmanin pek anlamı olmaz bence.
İlk transferimde hem kan sulandırıcı igne hemde asprin kullanmıştım ben.
ya evet doktora ne sorsam gerek yok diyor,düşük yaptım nedenini araştıralım diyorum gerek yok diyor, ben burdan okuduklarımla kendi kendime önlem alıyorum. güvenmekten başka çaremiz yok dediğin gibi. kuzu kuzu muayeneye gidiyoruz doktor ne söylerse onu yapıyoruzBana da hiç bir ilaç vermemişti canım hatta bende çok tedirgin olmuştum herkes birsuru ilaç kullanırken bana sadece folik asit ve crıone jel vermişti aynı gumde 2 kez. Bence ilk deneme de doktorda çok ayrıntıcı olmuyor diye düşünüyorum aslında bizim için ilki ikincisi yok çünkü çok zır süreç ama demek ki doktorlar farklı bir yol iZlemeyi tercih ediyorlar birimde güvenmekten başka çaremiz olmuyor
Yasanilan süreçten dolayı hevesin kaçmış gibi geliyor ama adet gelip doktor yoluna düşünce heyecan geri gelirhoşbuldum canım.ben de öyle düşünüyorum, regl olunca gelmemi söyledi zaten. reglin 2. 3. günü yaptırırım hormon testlerimi. ilki kadar heyecanım kalmadı, hevesim mi kırıldı acaba diyorum. keşke transferden sonra da test gününe kadar böyle soğuk kanlı kalabilsem.
Yok kuzum bugün 7+5 teyim hatta bugün kontrol vardı istemediCanım benim 8-10.haftalar arasında genel tüm kan tahlili ve idrar tahlili istemişti. Senden de istemiş olması gerekir
Maalesef bi bildikleri vardır diyelimya evet doktora ne sorsam gerek yok diyor,düşük yaptım nedenini araştıralım diyorum gerek yok diyor, ben burdan okuduklarımla kendi kendime önlem alıyorum. güvenmekten başka çaremiz yok dediğin gibi. kuzu kuzu muayeneye gidiyoruz doktor ne söylerse onu yapıyoruz
Benden istemedi kuzum ben yarın sağlık ocağına gidecektim zaten orda yaptıracağımCanım benim kalp atışından sonra istedi bi kere. Ama ayda 1 yaptırıp gösteriyorum ben aile hekiminde
Kontrol nasıl geçti kuzu herşey yolunda di miYok kuzum bugün 7+5 teyim hatta bugün kontrol vardı istemedi
Bahçecik fulya siz?Merhabalar canım allah yüzümüzü güldürsün hee şey yolunda gitsin inşallah Evet kendim vuruyorum sende vurursun çok basit zaten. Benim kontrolüm vardı az önce sağdaki yumurtalarım büyümeye başlamış ama soldakiler pek te aktif değildi. Yine bir sürü iğne verdiler cumartesi yine kontrol. Pazartesi salı toplama olur dendi. Sen hangi hastanede başlatıyorsun canım
Kaç yumurtanız var ?Bahçecik fulya siz?