Tüp bebek 3. Gün embriyosu ile hamile kalan var mı

Merhaba canim 3.gun embriyosu ile hic ummadığım beklemedigim anda hamile kaldim amh degerim 0.64 idi yumurta sayim az oldugu icin 3.gun donduruldu ve 2kez yumurta toplandi toplam da 6 emrbiyo olusturuldu hepsi 3.gun donduruldu ve en iyi embriyomuz cozulurken ölü çıktı diğerleri sirasiyla transfer edildi tutmadi geriye son 2tane orta kalite dedikleri 6hucreli emrbiyolar kaldi ve transfer olacağım ay kendiliginden gebe oldugumu ogrendim ancak dış gebelikmis ignr ile düşürdüler ve baya zorlu bir süreçti bende labaratuvarda kalan o 2orta kalite embriyo yu istemedim sureci yeniden baslatmak istedim ancak eşim kabul etmedi ya bu embriyolari transfer ederiz yada bi daha tedavi olamazsin dedi ben de cok umutsuz bir şekilde kabul ettim ama tutacağına dair inancim sifirdi ve iste tam umudun tükendiği an denir ya hersey biter sanarsin ama aslında o an Allah yüzüne güler bu iki emrbiyodan biri tuttu ve o kadarrrr sağlıklı bir çocukmus ki 19.haftama girdim hersey çok guzel ilerliyor fetal dna ikili tarama hersey güzel çıktı gelişimi harika yani eşimden olmasaydi ben bu emrboyo orta kalite 3.gun deyip imha ettircektim ama demekki hicbir emrboyoyu kucumsememek lazimmis gercekten onemli olan genetiği imis hucre sayisi değilmiş allahin izniyle bir oğlumuz olacak darisi isteyen herkesin başına olsun kimse umudunu kaybetmesin yasim 35 bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…