Tüp bebek 3. Gün embriyosu ile hamile kalan var mı

Umudunuzu kaybetmeyin ben transfer olmayı beklerken doğal yolla hamile kaldığımı öğrendim bu işler nasip kısmet ne zaman nasıl geleceğini rabbim bilir
Şuan hamile misiniz :) bu konu başlığını siz açmıştınız yanlış hatırlamıyorsam beklerken hamile kalmak çok iyi

Maşallah canım ne güzel. Rabbim bize de nasip eder inşallah opu sonrası rahimde sıvı oluşmuş iki ay dinlendirme yaptık ama yetmedi mi anlamadım bakalım transfer olacak mı bekliyorum muayeneye gidip geliyorum

Acaba orta kalite embriyoları saymıyolar mı? İyi kalite 2 tane var diye 2 embriyo var elimizde olarak mı görüyolar biz de anlamadık. Tutmazsa zaten bir daha aynı aşamalardan geçeceksek elimizdekileri deneyip öyle 2. kez yaptırmak daha mantıklı geldi bize de

Benim de 3. Gün orta kalite dediler , belkide çok umutlu görmüyorlar mı orta kaliteyi olabilir , bence de daha mantıklı bende aynı şekilde ilerlerdim ,ben yaştan dolayı ve az yumurta olduğu için daha sonra hiç yumurta kalmaması olasılığı havuzu daha mantıklı geldi

Şuan hamile misiniz :) bu konu başlığını siz açmıştınız yanlış hatırlamıyorsam beklerken hamile kalmak çok iyi
Evet ben açmıştım 3. Gün 2 embriyom dondurulmuştu bu ay transfer için regl olmayı bekliyordum çok şükür hamile olduğumu öğrendim
Çok az embriyom oluştuğu için üzülmüştüm doktor 5. Güne gitmeyebilir elimizde embriyo olsun diye 3. Gün dondurup havuz önermişti ileri yaşta olmam ve erkek faktörü derken tüp bebektende umudum yoktu o yüzden tecrübeli olanlarda bilgi almak istedim
Rabbim ol der olur

Çok sevindim gerçekten Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Maşallah canım ne güzel. Rabbim bize de nasip eder inşallah opu sonrası rahimde sıvı oluşmuş iki ay dinlendirme yaptık ama yetmedi mi anlamadım bakalım transfer olacak mı bekliyorum muayeneye gidip geliyorum
Aminnn insallahhh isteyen herkese versin insallah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın ❣canim benim de tranferim 1ay ertelemmisti rahimde sivi birikmesi sonucu asist in suda eriyen ilacini vermişti doktorum. ben o ara biraz soğuk almistim galiba onun mu etkisiydi neydi ama asist suda eriyen toz içtim rahimdeki sıvı gitsin diye 1ayda gitmişti bu arada rahim duvari da dokulmemisti ve sivi birikimi vardi o yuzden 1ay ara vermiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…