Tüp bebek 3. Gün embriyosu ile hamile kalan var mı

lupponur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2025
12
1
1
39
Merhaba kızlar ben daha önce doğal yolla hamile kaldım şimdi tekrar çocuk düşünüyoruz ama olmuyor tüp bebek dedi doktor başladık. 24 şubatta opu oldum
6 yumurta toplandı 4 döllendi 2 tane 3. Gün embriyosu dolduruldu
3. Gün embriyosu ile hamile kalan var mı

Bende şuan transfer sürecindeyim.Ve bende ayni soruyu merak ediyorum . Benimde 1 tane 3 .gün embriyom var . Sizinki kac hücreli kalitesi nasıl?

Merhaba benim ilk transferimde 3. Gün embriyosuydu tutundu ama kalbini duyamadık kalbi durdu. Kürtaj oldum. Korkmayın embriyonuz iyi ise tutunma sorununuz genel olarak yoksa tutunur. Ama genetiği düzgün değilse bir şekilde gebelik ilerlemiyor.Allah yüzünüzü güldürsün . Dondurmak için genelde 5. Güne gitmesi beklenilir neden dondurduklarını anlayamadım sadece

3. Gün embriyonuz kaç hücreliydi?

Birtanesi sekiz bir tanesi deli dana önden gidiyordu 9 -10 oluyor demişti
Anladım bende 3. Gün 8 hücreli transfer oldum tuttu çok şükür kesede içinde yolksak mı bebek mi bilemedim ama büyük beyaz bişey de gördm pazartesi kalp atışına gidicez inşallah

Anladım bende 3. Gün 8 hücreli transfer oldum tuttu çok şükür kesede içinde yolksak mı bebek mi bilemedim ama büyük beyaz bişey de gördm pazartesi kalp atışına gidicez inşallah
Yolk kesesi genelde halka şeklinde canım. Onun kenarında incecik bebek yer alır. Hayırlı olsun inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın

Hahahaah bu deli danadan bende de 1 tane var 13 hücreli çok hücreli olması iyi birsey mi peki biliyor musunuz ?
Yanıltmak istemem ama bence iyi değil . Çünkü sürecini olması gerektiği gibi tamamlamıyor onun nasıl evrileceği belli olmaz hani çocuğun hiç ders çalışmaz ama eve karne getirir ya öyle düşün. Embriyoluğum bir embriyo için en iyi yer rahimdir çünkü ait olduğu yer orasıdır. Kötü gidişat dediğimiz ya da kalitesi düşük dediğimiz embriyo anne rahminde iyileşme gösterebilir. Çünkü o orda evrilmek ve gelişmek için vardır demişti. Her ne olursa olsun embriyonuza güvenmeniz sevmeniz olumlu düşünmeniz çok önemli demişti. Ben her iki transferimde pozitif sonuç gördüm. Perşembe kese kontrolüm var umarım bu sefer sonucu da güzel olur

Embriyo sayım az ve orta kalitedeki 5. Güne gitmez diye dondurdular
Nasip olursa yaşımdan dolayı 2 embriyo transferi yapılacak

Bende şuan transfer sürecindeyim.Ve bende ayni soruyu merak ediyorum . Benimde 1 tane 3 .gün embriyom var . Sizinki kac hücreli kalitesi nasıl?
Tam detay bilmiyorum doktorum biri orta kalite biri iyi kalite dedi
Rahim dinlendirme yapıyoruz adet olmayı bekliyorum süreç sonunda ne zaman transfer olacağımıda bilmiyorum
İlk defa tüp bebek yaptırdık yaşayıp öğreneceğim

Çok sevindim inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alıp büyütüsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…