Bende şuan transfer sürecindeyim.Ve bende ayni soruyu merak ediyorum . Benimde 1 tane 3 .gün embriyom var . Sizinki kac hücreli kalitesi nasıl?Merhaba kızlar ben daha önce doğal yolla hamile kaldım şimdi tekrar çocuk düşünüyoruz ama olmuyor tüp bebek dedi doktor başladık. 24 şubatta opu oldum
6 yumurta toplandı 4 döllendi 2 tane 3. Gün embriyosu dolduruldu
3. Gün embriyosu ile hamile kalan var mı
3. Gün embriyonuz kaç hücreliydi?Merhaba benim ilk transferimde 3. Gün embriyosuydu tutundu ama kalbini duyamadık kalbi durdu. Kürtaj oldum. Korkmayın embriyonuz iyi ise tutunma sorununuz genel olarak yoksa tutunur. Ama genetiği düzgün değilse bir şekilde gebelik ilerlemiyor.Allah yüzünüzü güldürsün . Dondurmak için genelde 5. Güne gitmesi beklenilir neden dondurduklarını anlayamadım sadece
Birtanesi sekiz bir tanesi deli dana önden gidiyordu3. Gün embriyonuz kaç hücreliydi?
Anladım bende 3. Gün 8 hücreli transfer oldum tuttu çok şükür kesede içinde yolksak mı bebek mi bilemedim ama büyük beyaz bişey de gördm pazartesi kalp atışına gidicez inşallahBirtanesi sekiz bir tanesi deli dana önden gidiyordu9 -10 oluyor demişti
Yolk kesesi genelde halka şeklinde canım. Onun kenarında incecik bebek yer alır. Hayırlı olsun inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsınAnladım bende 3. Gün 8 hücreli transfer oldum tuttu çok şükür kesede içinde yolksak mı bebek mi bilemedim ama büyük beyaz bişey de gördm pazartesi kalp atışına gidicez inşallah
Hahahaah bu deli danadan bende de 1 tane var 13 hücreli çok hücreli olması iyi birsey mi peki biliyor musunuz ?Birtanesi sekiz bir tanesi deli dana önden gidiyordu9 -10 oluyor demişti
Yanıltmak istemem ama bence iyi değil . Çünkü sürecini olması gerektiği gibi tamamlamıyor onun nasıl evrileceği belli olmazHahahaah bu deli danadan bende de 1 tane var 13 hücreli çok hücreli olması iyi birsey mi peki biliyor musunuz ?
Embriyo sayım az ve orta kalitedeki 5. Güne gitmez diye dondurdularMerhaba benim ilk transferimde 3. Gün embriyosuydu tutundu ama kalbini duyamadık kalbi durdu. Kürtaj oldum. Korkmayın embriyonuz iyi ise tutunma sorununuz genel olarak yoksa tutunur. Ama genetiği düzgün değilse bir şekilde gebelik ilerlemiyor.Allah yüzünüzü güldürsün . Dondurmak için genelde 5. Güne gitmesi beklenilir neden dondurduklarını anlayamadım sadece
Tam detay bilmiyorum doktorum biri orta kalite biri iyi kalite dediBende şuan transfer sürecindeyim.Ve bende ayni soruyu merak ediyorum . Benimde 1 tane 3 .gün embriyom var . Sizinki kac hücreli kalitesi nasıl?
Tam bilmiyorum biri orta kalite biri iyi kalite 2 embriyo dondurduk dedi doktorum3. Gün embriyonuz kaç hücreliydi?
Çok sevindim inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alıp büyütüsünüzAnladım bende 3. Gün 8 hücreli transfer oldum tuttu çok şükür kesede içinde yolksak mı bebek mi bilemedim ama büyük beyaz bişey de gördm pazartesi kalp atışına gidicez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?