ben bu 9 nisanda ki tedavimi bir ay öteledim ne yazık kı. dün eczaneye gittim gonal f satıs fiyatı 990tl ki ilk olarak 5 tane bunu almam gerekecek üstüne daha ilaç eklenecek 15bin yakın ilaç tutuyor eczane indirim yapacak ve iki taksitde vereceğim. hataneye ödenmesi gereken artıyor üstüne ekleme gelebilirÇok fazlaymış cidden. İnşallah bebeklerimize kavuşursak daha doğmadan kendileri için bu kadar gayret gösterilen çocuklar oldukları için çok şanslı olacaklar bence :)
Merhaba. Gonal f i pahalı alıyorsunuz bence. 830 liraya aldığımı hatırlıyorum.ben bu 9 nisanda ki tedavimi bir ay öteledim ne yazık kı. dün eczaneye gittim gonal f satıs fiyatı 990tl ki ilk olarak 5 tane bunu almam gerekecek üstüne daha ilaç eklenecek 15bin yakın ilaç tutuyor eczane indirim yapacak ve iki taksitde vereceğim. hataneye ödenmesi gereken artıyor üstüne ekleme gelebilir
Ne yazılı bu zamlardan dolayı oda zamanmış 833tl sen çıkmışMerhaba. Gonal f i pahalı alıyorsunuz bence. 830 liraya aldığımı hatırlıyorum.
canım nasılsın nasıl gectı surecın transfer oldunmu?En raporlu halde 14.000 raporsuz 16.000 yumurta dondurma ile 22000 TL tutuyor ilaç yok bunun içinde tabi
Medipole giderseniz Gonca hanıma tedavi olmanızı tavsiye ederim. Ben sevinç hanıma gittim, olumlu sonuç aldım ama Gonca hanım daha Güler yüzlü ve ilgili bence. Sevinç hanım zor zamanlar geçiriyor olabilir, belki öyle bir döneme denk geldik ama Gonca hanım daha sıcak kanlı geldi banacanım nasılsın nasıl gectı surecın transfer oldunmu?
medıpolden memnun kaldın mı ?
Çok.sagol canım bende koç üniversitesi de iki aşılama.oldum ama tup bebek için de nereye gitsen kararsızım.Medipole giderseniz Gonca hanıma tedavi olmanızı tavsiye ederim. Ben sevinç hanıma gittim, olumlu sonuç aldım ama Gonca hanım daha Güler yüzlü ve ilgili bence. Sevinç hanım zor zamanlar geçiriyor olabilir, belki öyle bir döneme denk geldik ama Gonca hanım daha sıcak kanlı geldi bana
Dün gonal f 450 1 kutu aldım 900 menapur 1 kutu 500 , bende yeni başladım tedaviye hayırlı olsun sağlıkla güzel haber alınArkadaşlar tüp bebek sürecinde olup kullandığınız ilaçları ve aldığınız fiyatları paylaşırmışsınız bizede yol olur ben medipol mega da tüp bebeğe başlıyorum inşallah
İyim 7 adet 1 kalite emriyo elde ettik bayramdan sonra transfercanım nasılsın nasıl gectı surecın transfer oldunmu?
medıpolden memnun kaldın mı ?
Kızlar ilaçlar çok pahalı ben raporla hallettim çok şükürDün gonal f 450 1 kutu aldım 900 menapur 1 kutu 500 , bende yeni başladım tedaviye hayırlı olsun sağlıkla güzel haber alın
ay super maşallaahhh,İyim 7 adet 1 kalite emriyo elde ettik bayramdan sonra transfer
ne raporu canım ?Kızlar ilaçlar çok pahalı ben raporla hallettim çok şükür
Ben aynılarına 1.300 verdimHayırlı olsun, inşallah ilk denemede güzel haberi alırsınız :) Gonal f 450, cetrotide 250, meriofert ve ovitrelle vardı benim reçetemde. Hepsine toplam 1680 tl ödedim raporlu.
Gonca hanımay super maşallaahhh,
doktorun kımdı canım
Tüp bebek rapor hakkımız vardı devlet ilaçları karşıladıne raporu canım ?
Megaya git ben çokkk memnunumÇok.sagol canım bende koç üniversitesi de iki aşılama.oldum ama tup bebek için de nereye gitsen kararsızım.
Ortalama.kac bin TL tuttu ?
anladım cnaım bende ıkı asılama yaptım da raporlu tup bebek yaptrıcamTüp bebek rapor hakkımız vardı devlet ilaçları karşıladı
yaa bende gonca hanımı cok duydum, benım koc ta ıkı negatıf asılamam var acaba ordan rapor verırler mı oda var işte.Megaya git ben çokkk memnunum
Evet oluyor ama önce o 2 aşılamayı tüp bebek raporuna çevirmelisinizanladım cnaım bende ıkı asılama yaptım da raporlu tup bebek yaptrıcam
ozamanda ılaclar ınııdırmlı oluyo mu acaba