Tüp bebek 2022 İlaç fiyatları

Çok fazlaymış cidden. İnşallah bebeklerimize kavuşursak daha doğmadan kendileri için bu kadar gayret gösterilen çocuklar oldukları için çok şanslı olacaklar bence :)
ben bu 9 nisanda ki tedavimi bir ay öteledim ne yazık kı. dün eczaneye gittim gonal f satıs fiyatı 990tl ki ilk olarak 5 tane bunu almam gerekecek üstüne daha ilaç eklenecek 15bin yakın ilaç tutuyor eczane indirim yapacak ve iki taksitde vereceğim. hataneye ödenmesi gereken artıyor üstüne ekleme gelebilir

Merhaba. Gonal f i pahalı alıyorsunuz bence. 830 liraya aldığımı hatırlıyorum.

canım nasılsın nasıl gectı surecın transfer oldunmu?
medıpolden memnun kaldın mı ?
Medipole giderseniz Gonca hanıma tedavi olmanızı tavsiye ederim. Ben sevinç hanıma gittim, olumlu sonuç aldım ama Gonca hanım daha Güler yüzlü ve ilgili bence. Sevinç hanım zor zamanlar geçiriyor olabilir, belki öyle bir döneme denk geldik ama Gonca hanım daha sıcak kanlı geldi bana

Çok.sagol canım bende koç üniversitesi de iki aşılama.oldum ama tup bebek için de nereye gitsen kararsızım.
Ortalama.kac bin TL tuttu ?

Arkadaşlar tüp bebek sürecinde olup kullandığınız ilaçları ve aldığınız fiyatları paylaşırmışsınız bizede yol olur ben medipol mega da tüp bebeğe başlıyorum inşallah
Dün gonal f 450 1 kutu aldım 900 menapur 1 kutu 500 , bende yeni başladım tedaviye hayırlı olsun sağlıkla güzel haber alın

Ben de gün gün tüp bebek sireci başlığı altında almış olduğum ilaçları ve fiyatları yazdım. Cumartesi opum var hergün yapılan işlemleri güncelliyorum. Yaptığım ödemeleri ve süreci merak edenler takip edebilir

Sağlık Bakanlığının ilaç satışıyla ilgili ciddi yaptırımları var, bu sebeple lütfen topiği ilaç satışı yapmak için kullanmayınız yasaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…