- 21 Haziran 2021
- 640
- 463
- 34
Özelde tüp bebek yaptiriyorsak ilaçları raporlu almak için devletten randevu alıp kadın doğum doktorundan rica etsek yazmaz mi?3 adet klomen kullanımı şart sonra 2 olumsuz aşılama
5 gun kullanmaya 3000 verdım özeldeEn son ilac alanlar gonelf kaca aldınız
Kaclikti. Gonal f cnm5 gun kullanmaya 3000 verdım özelde
Wala canım kaclıktı aklımda kalmadı ama göbekten vuruluyordum ben 225 mg olarakKaclikti. Gonal f cnm
450likWala canım kaclıktı aklımda kalmadı ama göbekten vuruluyordum ben 225 mg olarak
Olabılır canım sen tedavı aşamasında mısın450lik
EvetOlabılır canım sen tedavı aşamasında mısın
Kuzum tüp bebek ilaçlarını devlet raporla karşılıyor yazması bir şey fark ettirmez özel ilaç onlarÖzelde tüp bebek yaptiriyorsak ilaçları raporlu almak için devletten randevu alıp kadın doğum doktorundan rica etsek yazmaz mi?
Kuzum sgk lı hastane olan heryerden yaptığın tedaviyi kabul ediyorlar mega medipol rapor çıkarıyorMerhaba devlette nasıl özelde nasıl çıkartılıyor? Nasıl bir yol izleniyor?
Hayır mega medipol deyimBize de her sene için bakım ücreti ödenmesi gerekiyor dediler, koçta mısınız sizde?
Hade ya her pko ya aynı süreçmiş acaba ne kullandın hazırlık için kuzumOldu şükür. Pco varsa ilk etapta yumurta büyütme olayı kolay. Ama dondurulmuş yapılıyor bizde yüzde 90. Onun için Rahmi hazırlama ilaçları biraz tutabiliyor.
Devlet daha yüksek fiyat alıyor emin ol ama devlette tüp bebek için yaşın ileri kocanında ozospermi olması gerek artık yasa çıktı be sorun olursa olsun tüp bebek 2 aşılamadan sonra yapıyor devletMaşallah maşallahBu fiyatlar devlet hastaneleri içinde aynı mı ? Bende yeni başlayacak olanlardanım salı veya perşembe smear testim alınacak son aşama rahim ondan sonra ufaktan başlanacak inşallah
İstanbul esenyurt fiyat ne istior bilmiorum siz sorunuzFiyat olarak ne teklif etmekte ve nerde yaşıyor
Teşekkürler yanıtınız için. ben ilaçları buldum daha sonra başka bir eczanede o hafta :)Canım evet istanbulda okmeydanı deniz eczanesi var kesinlikle oraya git hem bütün ilaçlar elinde mevcut hemde ertan bey gerçekten çok yardımcı oluyor raporsuz alırsan da fiyat konusunda orda ertan beyi bulun ve onunla görüşün inş ne zman başlayacaksınız siz
merhabalar canm bende bahçecide tedaviye başladım. cumartesi günü kontrol sonrası ilaçlara başlıyacağım. ne kadar ödediniz hangi ilaçları verdi doktor.Teşekkürler yanıtınız için. ben ilaçları buldum daha sonra başka bir eczanede o hafta :)
Hayırlı olsun, inşallah ilk denemede güzel haberi alırsınız :) Gonal f 450, cetrotide 250, meriofert ve ovitrelle vardı benim reçetemde. Hepsine toplam 1680 tl ödedim raporlu.merhabalar canm bende bahçecide tedaviye başladım. cumartesi günü kontrol sonrası ilaçlara başlıyacağım. ne kadar ödediniz hangi ilaçları verdi doktor.
fiyat çok iyi. hastaneye sordum ben de genel olarak ortalama 8-10 bin arası tutuyor ilaçlar dedi. raporsuz tabi bizim.Hayırlı olsun, inşallah ilk denemede güzel haberi alırsınız :) Gonal f 450, cetrotide 250, meriofert ve ovitrelle vardı benim reçetemde. Hepsine toplam 1680 tl ödedim raporlu.
Anladım inş hayırlı güzel sonuçlar alirsinizTeşekkürler yanıtınız için. ben ilaçları buldum daha sonra başka bir eczanede o hafta :)
Çok fazlaymış cidden. İnşallah bebeklerimize kavuşursak daha doğmadan kendileri için bu kadar gayret gösterilen çocuklar oldukları için çok şanslı olacaklar bence :)fiyat çok iyi. hastaneye sordum ben de genel olarak ortalama 8-10 bin arası tutuyor ilaçlar dedi. raporsuz tabi bizim.
gonal f 450nin 2022 satışına baktım 833tl yazılmış.