- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.612
Aminn kuzum hepimizin güzel olsunZorlu ve yorucu süreçler inşallah sonu güzel olur
Hayır medipol mega dayımBize de her sene için bakım ücreti ödenmesi gerekiyor dediler, koçta mısınız sizde?
Oldu şükür. Pco varsa ilk etapta yumurta büyütme olayı kolay. Ama dondurulmuş yapılıyor bizde yüzde 90. Onun için Rahmi hazırlama ilaçları biraz tutabiliyor.Senin tuttumu hemen benim de pko im var
Memnun musunuz med amerikandanMed amerıkan da yaptıdm bende 15.500 ılaclar 5 i buldu kısıden kısıye fark edıyor tabı dün transfer oldum taze bakalım sonuç ne olacak bırde dondurmaya da 3250 verdim 4 yumurtam kaldı
Ben dün başladım Ganol f menapur cetrotide ovitrella ve ganopeply iğneye eczane 6800 istedi ben rapor için baya ugrastim sonunda aldım çok şükür 2500 e aldım bütün ilaçlarımı rapor olursa çok iyi bende pkoyum ama baya ilaç kullanacağım inş hepimiz hayırlı sonuçlar alırız 5. Tedavim benimde 3. Tüp bebek olacak inş son olur hayirlsiylaArkadaşlar tüp bebek sürecinde olup kullandığınız ilaçları ve aldığınız fiyatları paylaşırmışsınız bizede yol olur ben medipol mega da tüp bebeğe başlıyorum inşallah
Evet memnun kaldım ılgı alakaları gayet güzeldi aklıma takılan herseyın yanıtını aldım salı da transfer oldum sonucumu bekliyorumMemnun musunuz med amerikandan
Anladım hayirlsii olsun inş hakkinizda olumlu sonuç alırsınızEvet memnun kaldım ılgı alakaları gayet güzeldi aklıma takılan herseyın yanıtını aldım salı da transfer oldum sonucumu bekliyorum
Insallah sızınde hakkınızda hayırlısı olsunAnladım hayirlsii olsun inş hakkinizda olumlu sonuç alırsınız
Sagolun inşallah allah razı olsunInsallah sızınde hakkınızda hayırlısı olsun
O ne ya eee yumurta dondurma peki14 bin tüp bebek için verdim 5.500 tl ilaclar tuttu 2 hafta oldu 2 binde transfer ücreti istemişti
O ay içinde neden transfer yapmıyor lar ki yumurta toplandıktan sonrada mı ilaç kullanılıyorOldu şükür. Pco varsa ilk etapta yumurta büyütme olayı kolay. Ama dondurulmuş yapılıyor bizde yüzde 90. Onun için Rahmi hazırlama ilaçları biraz tutabiliyor.
Olumsuz oldu cnm benim tedavi ama dr dondurma işlemi için 3000 tl fiyat vermiştiO ne ya eee yumurta dondurma peki
OHSS riski var. Pcolu kadınlarda ihtimali çok yüksek. o yüzden rahim dinlendirme yapılıyor. 1-2 adet dönemi kadar. taze embriyo değil dondurulmuş embriyo transferi oluyorsunuz daha sonra. transferden önce de rahmin hazırlanması ve kalınlaşması için bazı ilaçlar kullanılıyor. tazede kullanılıyor mu bilmiyorum.O ay içinde neden transfer yapmıyor lar ki yumurta toplandıktan sonrada mı ilaç kullanılıyor
Bana sonraki adetinde transfer yaparız dedi onay oda olabilir dedi topladığımız yumurtaya bağlı dediOHSS riski var. Pcolu kadınlarda ihtimali çok yüksek. o yüzden rahim dinlendirme yapılıyor. 1-2 adet dönemi kadar. taze embriyo değil dondurulmuş embriyo transferi oluyorsunuz daha sonra. transferden önce de rahmin hazırlanması ve kalınlaşması için bazı ilaçlar kullanılıyor. tazede kullanılıyor mu bilmiyorum.
İşte sonraki adet olayı dondurulmuş oluyor. Hemen opu işleminden sonra transfer taze oluyor.Bana sonraki adetinde transfer yaparız dedi onay oda olabilir dedi topladığımız yumurtaya bağlı dedi
İstanbul'da iseniz ilaçları nereden aldınız acaba? Benim de şu an sizin yazdığınız ilaçları almam gerekiyor ama eczaneler piyasada yok diyor, hiçbir yerde bulamadım bugün.Ben dün başladım Ganol f menapur cetrotide ovitrella ve ganopeply iğneye eczane 6800 istedi ben rapor için baya ugrastim sonunda aldım çok şükür 2500 e aldım bütün ilaçlarımı rapor olursa çok iyi bende pkoyum ama baya ilaç kullanacağım inş hepimiz hayırlı sonuçlar alırız 5. Tedavim benimde 3. Tüp bebek olacak inş son olur hayirlsiyla
Mrb bir arkadaşım tüp bebek ilaçlarını elden çıkarmak istiyor Gonal 450 IU/0.75ml 5 kutu varmış elinde dilersenizArkadaşlar tüp bebek sürecinde olup kullandığınız ilaçları ve aldığınız fiyatları paylaşırmışsınız bizede yol olur ben medipol mega da tüp bebeğe başlıyorum inşallah
Fiyat olarak ne teklif etmekte ve nerde yaşıyorMrb bir arkadaşım tüp bebek ilaçlarını elden çıkarmak istiyor Gonal 450 IU/0.75ml 5 kutu varmış elinde dilerseniz
Canım evet istanbulda okmeydanı deniz eczanesi var kesinlikle oraya git hem bütün ilaçlar elinde mevcut hemde ertan bey gerçekten çok yardımcı oluyor raporsuz alırsan da fiyat konusunda orda ertan beyi bulun ve onunla görüşün inş ne zman başlayacaksınız sizİstanbul'da iseniz ilaçları nereden aldınız acaba? Benim de şu an sizin yazdığınız ilaçları almam gerekiyor ama eczaneler piyasada yok diyor, hiçbir yerde bulamadım bugün.