Tüp bebek 2022 İlaç fiyatları

Arkadaşlar tüp bebek sürecinde olup kullandığınız ilaçları ve aldığınız fiyatları paylaşırmışsınız bizede yol olur ben medipol mega da tüp bebeğe başlıyorum inşallah
Ben dün başladım Ganol f menapur cetrotide ovitrella ve ganopeply iğneye eczane 6800 istedi ben rapor için baya ugrastim sonunda aldım çok şükür 2500 e aldım bütün ilaçlarımı rapor olursa çok iyi bende pkoyum ama baya ilaç kullanacağım inş hepimiz hayırlı sonuçlar alırız 5. Tedavim benimde 3. Tüp bebek olacak inş son olur hayirlsiyla

Oldu şükür. Pco varsa ilk etapta yumurta büyütme olayı kolay. Ama dondurulmuş yapılıyor bizde yüzde 90. Onun için Rahmi hazırlama ilaçları biraz tutabiliyor.
O ay içinde neden transfer yapmıyor lar ki yumurta toplandıktan sonrada mı ilaç kullanılıyor

O ay içinde neden transfer yapmıyor lar ki yumurta toplandıktan sonrada mı ilaç kullanılıyor
OHSS riski var. Pcolu kadınlarda ihtimali çok yüksek. o yüzden rahim dinlendirme yapılıyor. 1-2 adet dönemi kadar. taze embriyo değil dondurulmuş embriyo transferi oluyorsunuz daha sonra. transferden önce de rahmin hazırlanması ve kalınlaşması için bazı ilaçlar kullanılıyor. tazede kullanılıyor mu bilmiyorum.

Bana sonraki adetinde transfer yaparız dedi onay oda olabilir dedi topladığımız yumurtaya bağlı dedi

İstanbul'da iseniz ilaçları nereden aldınız acaba? Benim de şu an sizin yazdığınız ilaçları almam gerekiyor ama eczaneler piyasada yok diyor, hiçbir yerde bulamadım bugün.

Arkadaşlar tüp bebek sürecinde olup kullandığınız ilaçları ve aldığınız fiyatları paylaşırmışsınız bizede yol olur ben medipol mega da tüp bebeğe başlıyorum inşallah
Mrb bir arkadaşım tüp bebek ilaçlarını elden çıkarmak istiyor Gonal 450 IU/0.75ml 5 kutu varmış elinde dilerseniz

İstanbul'da iseniz ilaçları nereden aldınız acaba? Benim de şu an sizin yazdığınız ilaçları almam gerekiyor ama eczaneler piyasada yok diyor, hiçbir yerde bulamadım bugün.
Canım evet istanbulda okmeydanı deniz eczanesi var kesinlikle oraya git hem bütün ilaçlar elinde mevcut hemde ertan bey gerçekten çok yardımcı oluyor raporsuz alırsan da fiyat konusunda orda ertan beyi bulun ve onunla görüşün inş ne zman başlayacaksınız siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…