- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.612
o raporu koç hastanesı yapacak ama onlarda tup bebek yaparsam mı yaparlar onu bılmıyorum.Evet oluyor ama önce o 2 aşılamayı tüp bebek raporuna çevirmelisiniz
bı ara konusamya gıtcem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o raporu koç hastanesı yapacak ama onlarda tup bebek yaparsam mı yaparlar onu bılmıyorum.Evet oluyor ama önce o 2 aşılamayı tüp bebek raporuna çevirmelisiniz
Eğer sgk lı ise yaptırdığın yer Gonca hoca evrakları alıp hemen rapor çıkarıyoryaa bende gonca hanımı cok duydum, benım koc ta ıkı negatıf asılamam var acaba ordan rapor verırler mı oda var işte.
baska hastanede olursam
sgk lı kuzum yaptıgımız yer , onunla da bır konuscam yaa.Eğer sgk lı ise yaptırdığın yer Gonca hoca evrakları alıp hemen rapor çıkarıyor
Eğer sgk lı ise yaptırdığın yer Gonca hoca evrakları alıp hemen rapor çıkarıy
14.000 raporlu fiyat 2.000 emriyoskop inceleme 1.350 ilaçlar 128 rapor çıkarma parası 680 amh testi 85 troid için vermiştim ozamansgk lı kuzum yaptıgımız yer , onunla da bır konuscam yaa.
senın kac bın tuttu canım ortalama
hemen hemen aynı fıyatlar,14.000 raporlu fiyat 2.000 emriyoskop inceleme 1.350 ilaçlar 128 rapor çıkarma parası 680 amh testi 85 troid için vermiştim ozaman
yaaaa benım ıcın gonca hocaya sorabılır mısın? rapor olayınıİyim 7 adet 1 kalite emriyo elde ettik bayramdan sonra transfer
canımmm bırde bısey sorcam,Eğer sgk lı ise yaptırdığın yer Gonca hoca evrakları alıp hemen rapor çıkarıyor
Evet yaptıra biliyorsun kuzumyaaaa benım ıcın gonca hocaya sorabılır mısın? rapor olayını
ıkı negatıf asılaması var farklı hastanede dye mega medıpolde raporlu tup bebek yaptırabılır mıyım acaba ?
Evet 7 tane dondurdum 7.000 TL ödedimcanımmm bırde bısey sorcam,
embrıyolarını dondurdunuz mu ? ona kac bın alıyorlar acaba? ya da kac usd
sagol canım benımEvet yaptıra biliyorsun kuzum
sağol canımmsın , 14bın harıc dımı 7bın tlEvet 7 tane dondurdum 7.000 TL ödedim
hemen hemen aynı fıyatlar,
su rapor ısını cıkarırsa onuda sorcam konusmaya gıtcem Gonca hanımla da,
memnun olan cok ki
hayıtksıı kuzum hakkındahemen hemen aynı fıyatlar,
su rapor ısını cıkarırsa onuda sorcam konusmaya gıtcem Gonca hanımla da,
memnun olan cok kişi var
Evet kuzum hariçsağol canımmsın , 14bın harıc dımı 7bın tl
Kuzum pek pko yum elimde sperm sıkıntısı varsagol canım benım
ınsallaahh sende yavrunu saglıkla kucagına alırsın,
sızın sorun neydı ? ya da sebepsız mı ?
Rapor nasıl çıkarılıyor ve raporlu ilaçların ücreti düşüyor muBen dün başladım Ganol f menapur cetrotide ovitrella ve ganopeply iğneye eczane 6800 istedi ben rapor için baya ugrastim sonunda aldım çok şükür 2500 e aldım bütün ilaçlarımı rapor olursa çok iyi bende pkoyum ama baya ilaç kullanacağım inş hepimiz hayırlı sonuçlar alırız 5. Tedavim benimde 3. Tüp bebek olacak inş son olur hayirlsiyla
Merhaba nasıl sonuçlandı ?Evet memnun kaldım ılgı alakaları gayet güzeldi aklıma takılan herseyın yanıtını aldım salı da transfer oldum sonucumu bekliyorum
2 adet aşılaması olan ama SGK anlaşmalı olacak ozaman rapor çıkıyor devlet yüzde 80 90 nını karşılıyor birde hastanenin yüzde 30 karşılıyorRapor nasıl çıkarılıyor ve raporlu ilaçların ücreti düşüyor mu
Şeninde çok ilaç vermiş yaSlm ben tüp bebek sürecimde 2 gonalf 4 cetrotide 1 kutu oxapar 2 kutu progestan dex ve 2 kutu progestan 3 tane çatlatma iğnesi 8 tane meriofert için 2500 tl ödedim raporlu