Tüp bebek 2022 İlaç fiyatları

Oldu şükür. Pco varsa ilk etapta yumurta büyütme olayı kolay. Ama dondurulmuş yapılıyor bizde yüzde 90. Onun için Rahmi hazırlama ilaçları biraz tutabiliyor.
Hade ya her pko ya aynı süreçmiş acaba ne kullandın hazırlık için kuzum

Maşallah maşallah 🙈 Bu fiyatlar devlet hastaneleri içinde aynı mı ? Bende yeni başlayacak olanlardanım salı veya perşembe smear testim alınacak son aşama rahim ondan sonra ufaktan başlanacak inşallah
Devlet daha yüksek fiyat alıyor emin ol ama devlette tüp bebek için yaşın ileri kocanında ozospermi olması gerek artık yasa çıktı be sorun olursa olsun tüp bebek 2 aşılamadan sonra yapıyor devlet

Canım evet istanbulda okmeydanı deniz eczanesi var kesinlikle oraya git hem bütün ilaçlar elinde mevcut hemde ertan bey gerçekten çok yardımcı oluyor raporsuz alırsan da fiyat konusunda orda ertan beyi bulun ve onunla görüşün inş ne zman başlayacaksınız siz
Teşekkürler yanıtınız için. ben ilaçları buldum daha sonra başka bir eczanede o hafta :)

Teşekkürler yanıtınız için. ben ilaçları buldum daha sonra başka bir eczanede o hafta :)
merhabalar canm bende bahçecide tedaviye başladım. cumartesi günü kontrol sonrası ilaçlara başlıyacağım. ne kadar ödediniz hangi ilaçları verdi doktor.

merhabalar canm bende bahçecide tedaviye başladım. cumartesi günü kontrol sonrası ilaçlara başlıyacağım. ne kadar ödediniz hangi ilaçları verdi doktor.
Hayırlı olsun, inşallah ilk denemede güzel haberi alırsınız :) Gonal f 450, cetrotide 250, meriofert ve ovitrelle vardı benim reçetemde. Hepsine toplam 1680 tl ödedim raporlu.

Hayırlı olsun, inşallah ilk denemede güzel haberi alırsınız :) Gonal f 450, cetrotide 250, meriofert ve ovitrelle vardı benim reçetemde. Hepsine toplam 1680 tl ödedim raporlu.
fiyat çok iyi. hastaneye sordum ben de genel olarak ortalama 8-10 bin arası tutuyor ilaçlar dedi. raporsuz tabi bizim.
gonal f 450nin 2022 satışına baktım 833tl yazılmış.

fiyat çok iyi. hastaneye sordum ben de genel olarak ortalama 8-10 bin arası tutuyor ilaçlar dedi. raporsuz tabi bizim.
gonal f 450nin 2022 satışına baktım 833tl yazılmış.
Çok fazlaymış cidden. İnşallah bebeklerimize kavuşursak daha doğmadan kendileri için bu kadar gayret gösterilen çocuklar oldukları için çok şanslı olacaklar bence :)

X