Arkadaşım her ilaç farklı. Geçen sene ile bu sene arasında da yüzde 30 fark var. Ama şu meşhur gonal-f geçen Aralık’ta 3 kutusu 2400tlydi. Tanıdık eczaneye. O şekilde söyleyeyim. Ki bu sadece başlangıç için olanı. Ama en pahalı ilaç buydu. Diğerlerinde kutusu 250 olan da vardı. 200 olanda bardı. 35e aldığım da oldu.Arkadaşlar tüp bebek sürecinde olup kullandığınız ilaçları ve aldığınız fiyatları paylaşırmışsınız bizede yol olur ben medipol mega da tüp bebeğe başlıyorum inşallah
Canım senın fıyat nedır ?Arkadaşlar tüp bebek sürecinde olup kullandığınız ilaçları ve aldığınız fiyatları paylaşırmışsınız bizede yol olur ben medipol mega da tüp bebeğe başlıyorum inşallah
En raporlu halde 14.000 raporsuz 16.000 yumurta dondurma ile 22000 TL tutuyor ilaç yok bunun içinde tabiCanım senın fıyat nedır ?
koc unv. de 17bın ılaclar harıc , bnde sene sonuna dogru dusunuyorum
Uçmuş bu ne yaArkadaşım her ilaç farklı. Geçen sene ile bu sene arasında da yüzde 30 fark var. Ama şu meşhur gonal-f geçen Aralık’ta 3 kutusu 2400tlydi. Tanıdık eczaneye. O şekilde söyleyeyim. Ki bu sadece başlangıç için olanı. Ama en pahalı ilaç buydu. Diğerlerinde kutusu 250 olan da vardı. 200 olanda bardı. 35e aldığım da oldu.
aynı hemen hemen ya raporlu 15 dedı koç, raporuz 17bın, ılaclar vs hariç. yumurta dondurma mesela 3 adet var her bırıne mı ucret alınıyor tek fıyat mı ?En raporlu halde 14.000 raporsuz 16.000 yumurta dondurma ile 22000 TL tutuyor ilaç yok bunun içinde tabi
Maalesef. Bi de kişiye göre değişiyor. Benim pco vardı az ilaç kullanıldı mesela. Ona rağmen beni yordu.Uçmuş bu ne ya
Ben dış doktorun hastası olup işlemlerim Koçta yapıldı. Her bir yumurtaya ayrı ücret değil belli sayıları var. 4e kadar şu ücret 8e kadar bu ücret gibiaynı hemen hemen ya raporlu 15 dedı koç, raporuz 17bın, ılaclar vs hariç. yumurta dondurma mesela 3 adet var her bırıne mı ucret alınıyor tek fıyat mı ?
30a yakın dusunmek lazım eksık - fazla
cok sagol canımmmsın, nasıl gectı ne zaman oldun transferın yenı mı oldun ?Ben dış doktorun hastası olup işlemlerim Koçta yapıldı. Her bir yumurtaya ayrı ücret değil belli sayıları var. 4e kadar şu ücret 8e kadar bu ücret gibi
Geçen sene Martta bu sürece başladık. Geçen ay 3.transfer de yapıldı ama malesef hiçbiri tutmadı. Ben Koçun doktorlarına gitmedim dış doktor hastasıyım hastane, Lab vs Koç kullanıldıcok sagol canımmmsın, nasıl gectı ne zaman oldun transferın yenı mı oldun ?
kım yaptı koç ta ? şule hanım mı? barış bey mı
anladım canımm, ınsallaahh en kısa zamanda nasıp olur yaGeçen sene Martta bu sürece başladık. Geçen ay 3.transfer de yapıldı ama malesef hiçbiri tutmadı. Ben Koçun doktorlarına gitmedim dış doktor hastasıyım hastane, Lab vs Koç kullanıldı
Amin inşallah cümlemize. Hayır eşimde sorun var, sayı, hız ve morfolojideanladım canımm, ınsallaahh en kısa zamanda nasıp olur yazorlu surecler
sebepsız ınfertılıte mı ?
bızımde olıgospermı vardı 8ay once ogrendık 8 mılyondan 90a ulastı hız da 15 ti suan 35 olmus, morfolojı 4Amin inşallah cümlemize. Hayır eşimde sorun var, sayı, hız ve morfolojide
Senin tuttumu hemen benim de pko im varMaalesef. Bi de kişiye göre değişiyor. Benim pco vardı az ilaç kullanıldı mesela. Ona rağmen beni yordu.
Sonucu gayet iy benim eşimin 1 morfoloji şekil bozukluğu varbızımde olıgospermı vardı 8ay once ogrendık 8 mılyondan 90a ulastı hız da 15 ti suan 35 olmus, morfolojı 4
Benim 3 yumurta 6.000 dedi 4 el 6 aradı 7 diğerleri 8 diye gidiyor işte 5 sene tutuyorlar başka ücret ödenmiyorBen dış doktorun hastası olup işlemlerim Koçta yapıldı. Her bir yumurtaya ayrı ücret değil belli sayıları var. 4e kadar şu ücret 8e kadar bu ücret gibi
Kuzu yeni düzeldi hız ve hareket düşüktü.kecboynuzu kaynatiyorum her gunSonucu gayet iy benim eşimin 1 morfoloji şekil bozukluğu var
Bize de her sene için bakım ücreti ödenmesi gerekiyor dediler, koçta mısınız sizde?Benim 3 yumurta 6.000 dedi 4 el 6 aradı 7 diğerleri 8 diye gidiyor işte 5 sene tutuyorlar başka ücret ödenmiyor
Zorlu ve yorucu süreçler inşallah sonu güzel olurbızımde olıgospermı vardı 8ay once ogrendık 8 mılyondan 90a ulastı hız da 15 ti suan 35 olmus, morfolojı 4