Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek 2022 ekim transfer olacaklar

Kızlar şimdi regl oldum sonunda hemşire Pazartesi günü kontrole gel dedi, artık başlıyoruz dondurulmuş embriyo transferine. 4. Gün oluyor sanki Pazartesi, inşallah sorun olmaz, kaçıncı gün yaparız transferi acaba?

Hadi hakkında hayırlısı olsun canım guzel baslangiclar güzel sonuçlar olsun

Tamam canım doktora gittiginde de yaz olur mu bakalım ne ilaclar verecekler nasıl yol izlenecek merak ediyorum benimde adetime bir hafta var arkandan gelicem hemen
Arka arkaya olacağız, anlatırım Pazartesi. Galiba sadece esterofem verecek bakalım inş rahim de uygundur da saha beklemem

Merhaba hanımlar ben tüp bebek süreci için doktorumla görüşmeye yaklaşık 7 ay önce başladım her 2 tüpümde alındı o esnada poliplerim ve 1 küçük miyon um alındı her ay düzenli kontrole giderdim yumurta gelişimi yada hormon düzeni için şükür ki doktorum Eylül ayında tedaviye başlayabileceğimizi söyledi ve cuma günü yumurta toplama işlemi oldu ultrasonlar da 8 yumurta gözüküyordu ama cuma günü 13 yumurta toplanmış cumartesi sabah hastahaneden aradılar ve 12 sinin döllendigini söylediler 5. Güne kaçı gider hiç bilemiyorum fakat 5. Günün sonunda dondurma işlemi yapılacak inşallah da ekim de transfer olacağım sizler gibi çok heyecanlıyım umarım hepimiz yavrularımızı kucaklarımıza alırız

Merhaba hanimlar nasipse bende Ekim ayında transfer olucam 6 tane dondurulmus embriyom beni bekliyor 4 tanesi 5. Gun embriyosu 2 tanesi 6.gun embriyosu doktorum adet olunca transfer surecine baslayalim dedi yarin adet sokturucu icmeye baslicam transfer icin sanirim ilac falan kullanicam ya ekim basi gibi olur diye hesapliyorum hepimiz icin Hayirlisi olsun insaAllah.

Yumurta sayın güzelmiş canım inşallah 5.gune kadar cok fazla elenen olmaz da çoğu gider hakkinda hayırlısı olsun önemli olan tutunmasi aslında ekim ayi hepimize mutluluk getirsin inşallah

Merhaba canım benimde ekim başı gibi olur adetim bende ikinci denememi yapicam nasip olursa ikisi 5.gun ikisi de 6.gun olmak uzere 4 yumurta da benim var Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Merhaba canım benimde ekim başı gibi olur adetim bende ikinci denememi yapicam nasip olursa ikisi 5.gun ikisi de 6.gun olmak uzere 4 yumurta da benim var Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
InsaAllah canimmm bekleyen herkese guzel sonuclar nasip etsin Rabbim

Benim ilk denemem daha onceki tedavilerimde yumurtam buyumedigi icin yarida birakiyodu doktorlar bu sefer yumurtalar buyudu cok sukur Rabbime sukur diyorum ki belkide nasip bu zamandi o yuzden buyumediler hic

Benim ilk denemem daha onceki tedavilerimde yumurtam buyumedigi icin yarida birakiyodu doktorlar bu sefer yumurtalar buyudu cok sukur Rabbime sukur diyorum ki belkide nasip bu zamandi o yuzden buyumediler hic
Aynen öyle nasip kısmet canım belkide zamanim gelmesini bekliyolardi inşallah zamanı gelmistirde bebisine kavuşursun ilk denemende

İnşallah canım işimiz rast giderde bir daha ugrasmayiz tamam sen önden git adımlarını anlat bana
Merhaba nasil gecti ? Bende cumartesi muayaneye gittim rahim duvari iyi dedi ama tahlillerde dusuk anlayamadim. Estrofeme başladı bu sabah. 5 gün sabah akşam 5 gün sabah öğle akşam ve tekrar gün sabah akşam içip 3 ekimde sabah iki içip muayaneye gidicem. Çokk üÜn sürüyor bu dondurulmuş artık beklemekte yoruyor ua

Merhaba kızlar ben de çarşamba günü inşallah estrofem kullanmaya başlayacağım kontrole gidiyorum bir terslik çıkmazsa

Selam kızlar, ben de bugün doktora gittim başladık transfer sürecine. estorofem ve corasprin verdi reçeteli. haftaya salı yine kontrole gidicem. sonra da 4 Ekim transfer olur büyük ihtimalle dedi. bu sefer ilk defa bana Bellavie woman diye bi kapsül de verdi, bilen kullanan var mı?

Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlar da alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…