Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek 2022 ekim transfer olacaklar

Merhaba nasil gecti ? Bende cumartesi muayaneye gittim rahim duvari iyi dedi ama tahlillerde dusuk anlayamadim. Estrofeme başladı bu sabah. 5 gün sabah akşam 5 gün sabah öğle akşam ve tekrar gün sabah akşam içip 3 ekimde sabah iki içip muayaneye gidicem. Çokk üÜn sürüyor bu dondurulmuş artık beklemekte yoruyor ua
Hangi tahlillerin düşük canım anlamadım . Ben henuz adet olmadim canım olunca gieecegim donmus transfer nasil oluyo kac gun sürüyor hic bi bilgim yok maalesef olsun annesi miniğin gelsinde uzun sürsün sonu güzel olunca hepsi unutulur 😂🥰

Hangi tahlillerin düşük canım anlamadım . Ben henuz adet olmadim canım olunca gieecegim donmus transfer nasil oluyo kac gun sürüyor hic bi bilgim yok maalesef olsun annesi miniğin gelsinde uzun sürsün sonu güzel olunca hepsi unutulur 😂🥰
Edtradiol ve progeston tahlilleri . Reglinin 2. Ya da 3. Günü yapıyorlar. Ona göre estrofem dozu ayarlıyorlar. Reglinin 21. 22. Ya da 23. Günü transfer oluyormuş rahim duvarının kalınlığına göre

Selam kızlar, ben de bugün doktora gittim başladık transfer sürecine. estorofem ve corasprin verdi reçeteli. haftaya salı yine kontrole gidicem. sonra da 4 Ekim transfer olur büyük ihtimalle dedi. bu sefer ilk defa bana Bellavie woman diye bi kapsül de verdi, bilen kullanan var mı?
Estrofem 1 hafta mı kullanacaksınız ? Bana 2 hafta olarak yazdılar

Edtradiol ve progeston tahlilleri . Reglinin 2. Ya da 3. Günü yapıyorlar. Ona göre estrofem dozu ayarlıyorlar. Reglinin 21. 22. Ya da 23. Günü transfer oluyormuş rahim duvarının kalınlığına göre
21.gunu falan cok degil mi yaa benim taze transferide reglimin 18.gunu yapmislardi ben transferin 11.gunu adet oldum ilaclari kullanirken adetim gunu geldigi an çıktı yani o yüzden buda boyle olacak diye korkuyorum

Ben daha dün başladım estrofeme akşam 10 olmadan uyudum sabah 6 da uyandım hala uykum var 😊 normal bence 🥰 sizin transfer ne zaman
27 Eylülde kontrolüm var. sonra yeniden 3. kontrole çağırır mı bilmiyorum. tahmini ekimin ilk haftası olacak. 4 ekim gibi belki olabilir demişti. sizin ne zaman dedi transfere?

27 Eylülde kontrolüm var. sonra yeniden 3. kontrole çağırır mı bilmiyorum. tahmini ekimin ilk haftası olacak. 4 ekim gibi belki olabilir demişti. sizin ne zaman dedi transfere?
5 ekimde son kontrol o gün belli olacak transfer tarihi Max 10 ekimde olur diye düşünüyorum

kızlar estrofem sanırım bana dokundu, günde 3 defa alıyorum ama hep bir uyku hali ve sersemlik var. sizde de oluyor mu?
Ohh başlamışsın canım hadi guzelce ilerlesin bebişin gelsin inşallah ben hala adet olmayı bekliyorum 🤗 once siz verin guzel haberleri arkanizdan da ben gelirim inşaallah 😂😂

Ohh başlamışsın canım hadi guzelce ilerlesin bebişin gelsin inşallah ben hala adet olmayı bekliyorum 🤗 once siz verin guzel haberleri arkanizdan da ben gelirim inşaallah 😂😂
2 gün gecikme ile adet oldum başladım :) senin adet ne zaman gelecek? sanki çok yakındı aramız, seninde mi gecikti?

2 gün gecikme ile adet oldum başladım :) senin adet ne zaman gelecek? sanki çok yakındı aramız, seninde mi gecikti?
Yok kuzum yaa bu ayin 29 u benim adet tarihim bakalim gecikmezse inşallah ekim başı başlarım ilaca heralde aramızda bi hafta falan olacak

genelde 5. gün dondurulmuş embriyolara 18. güne transfer planlıyorlar sanırım. benim regl günümden itibaren 4 ekim 18. gün oluyor.
Transfer öncesi sanırım 3 gün progesteron da reçete ediliyor belki ikinci kontrole gittiğinizde yazar hayırlı olsun inşallah pozitif olur 🧿💕🙏

21.gunu falan cok degil mi yaa benim taze transferide reglimin 18.gunu yapmislardi ben transferin 11.gunu adet oldum ilaclari kullanirken adetim gunu geldigi an çıktı yani o yüzden buda boyle olacak diye korkuyorum
Valla ben herseyden çok korkuyorum artık zamanda geçmiyor hakkımızda hayırlısı 🙏

kızlar estrofem sanırım bana dokundu, günde 3 defa alıyorum ama hep bir uyku hali ve sersemlik var. sizde de oluyor mu?
Bende de aynı durum 3 gün boyunca tamaiyonum yerlerdeydi en son hastaneye gittim hemşiremin bilgisi dahilinde kolumda damardan iğne vurdular öyle rahatlayabildim

X