E nabızıma “ ONDAREN 8 MG/4 ML 1 AMP “ şeklinde not almışlar ilacı inanın bende bilmiyorum ama çok iyi geldi. 3 günün sonunda gözlerm açıldı resmen. Estrofemle her ilaç alınmadığı için özellikle söyledim kullandığımı ona göre bir ilaç dedilerBen de bugün kontrole gidicem soracağım. Ne iğnesi vurdular peki size ?
Yaaa bende sizleyim sanirimBi sıkıntı cikmazsa senle ayni gunler transfer olacaz heralde canım insallah yüzümüz güler
Peki bu son kontrolde rahim kalinligi ne kadar olmusSelam kızlar benim de bugün transfer öncesi son kontrolüm vardı. 4 ekimde transfer olacağım. Estrofemi 4e çıkardı sabah akşam 2 şer defa. Progestan fitil 2 gün sonra başlayacağım günde 3 defa. Pruloton depot iğne de haftada 2 kere buna da 2 gün sonra başlayacağım.
Söylemedi ama rahim gayet iyi ve kistleşmiş yumurtan yok dediPeki bu son kontrolde rahim kalinligi ne kadar olmus
Adetin kaçıncı günüSöylemedi ama rahim gayet iyi ve kistleşmiş yumurtan yok dedi
Bugün adetin 11. Günü. 18. Gününde transfer olacağım. Seninki ne zaman olacak?Adetin kaçıncı günü
Bugün estrofem yeni başladım insalh hayırla sonuçlanir canım seninkideBugün adetin 11. Günü. 18. Gününde transfer olacağım. Seninki ne zaman olacak?
Aynı gün transferlerimiz umarım güEl haberler alırızMerhaba kızlar, nasip olursa 8 Ekım de bende transfer olacağım. Herşey yolunda giderse inşallah. Bu 3. transferım olacak. Rabbım herkesın hakkında hayırlısını nasıp etsın
Bu ilaçları neye göre ayarlıyorlar dozunu rahim kalınlığına göre mi ? Yaşınız kaç bir de belki o da etkiliyor olabilirSelam kızlar benim de bugün transfer öncesi son kontrolüm vardı. 4 ekimde transfer olacağım. Estrofemi 4e çıkardı sabah akşam 2 şer defa. Progestan fitil 2 gün sonra başlayacağım günde 3 defa. Pruloton depot iğne de haftada 2 kere buna da 2 gün sonra başlayacağım.
Hayırlısı olsun hakkımızda canim siz benden önce transfer olacaksiniz sanırım çünkü ben daha adet olmadımYaaa bende sizleyim sanirim
Yaşım 34. Yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum bence standart olarak ilaçları böyle veriyorlar. Bizde sorun eşimde azosperm. Bende bi sorun yok her şeyin iyi olduğunu söyleyip duruyorlar ancak olmuyor son 3 denemedeBu ilaçları neye göre ayarlıyorlar dozunu rahim kalınlığına göre mi ? Yaşınız kaç bir de belki o da etkiliyor olabilir
Ben adetin 2.günü başladım estrofemeKizlar bende şimdi adet oldum adetimin 3.gunu hastaneye gitsem bişey olur mu yaa ?
ben de tam söküldükten sonra 3. gün gittim inceldiğini görmek istiyorlarKizlar bende şimdi adet oldum adetimin 3.gunu hastaneye gitsem bişey olur mu yaa ?
akupunktur ne için yapıyorlar? rahim kalışması vb. bişi mi? hiç duymamıştımBenim de cumartesi kontrolw gidecegim o gün transfer tarihini belirleyecekler… transferden önce akupunktur iyimis diye okudum istanbulda tavsiye edebileceginiz bir yer var mi avrupa yakasi olursa iyi olur
Yaa bi hastaneyi arayim bakalım ne diceklerBen adetin 2.günü başladım estrofeme
Benimde daha yeni yeni geliyo aksama tam sökülürum heraldeben de tam söküldükten sonra 3. gün gittim inceldiğini görmek istiyorlar