Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek 2022 ekim transfer olacaklar

Allah allah oyle biseyde mi oluyomus yaa ise yarar inşallah canım kaçıncı denemen senin?
Toplamda 5. Denemem. İlk denemeden oğlum var. 2. Deneme düşük oldu kürtaj oldum. Sonra arka arkaya 2 kere negatif oldu. Bu da 5. Denemem. Dondurulmuş sperm ile deniyoruz, azosperm olduğu için. Pgt yaptırdık rahme çizik attırdık bi de bu embriyo glue yapacağız bakalım inşallah işe yarar. Oğluma 3 yaşından beri kardeş istiyoruz 6 yaşına geldi. Senin kaçıncı denemen?

Bu defa olur inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin benim ikinci denemem olacak ilki negatif oldu benim ilk hamileligim olacak olursa eger sebepsiz diyolar ama 4 senedir çocuk istiyorum daha hic hamile kalamadim bu defa nasip olur inşallah

Neden o kadar gev adet oluyosunuz normaldede mi duzensizdir adetleriniz ? Benim ilki negatif oldu sonucu alamadan ilaçları kullanirken adet oldum ben

İnş bu defa olur, sebepsiz olanlarda genelde vitamin eksikliği(b ve d) çıkabiliyor. Bir de hiç gebelik yaşamayanlara gebelik aşısı ve serumu tavsiye ediyorlar. Belki bunlar işe yarayabilir sordunuz mu hiç?

İnş bu defa olur, sebepsiz olanlarda genelde vitamin eksikliği(b ve d) çıkabiliyor. Bir de hiç gebelik yaşamayanlara gebelik aşısı ve serumu tavsiye ediyorlar. Belki bunlar işe yarayabilir sordunuz mu hiç?
B ve d vitaminime bakıldı canim onlar normal birde ben fmf hastasiyim ondan dolayi kansızlığım ve demir eksikligim var ama bunlar benim ailemin hepsinde var ablalarimda da var yani ama onlar hep normal yolla hamile kaldilar gebelik aşısını da hiç duymadım gittigimde bi sorarım bakalım

Kızlar selam, inşallah bir mani çıkmazsa benim de Ekim ayında 2.transferim olacak. Yaşım 37, kilom da var çok umudum yok ama gücümüz yettiğince çaba göstereceğiz.

9 yılda hiç gebe kalmadım. Hidrosalpinks varmış Temmuzda ameliyat oldum ama bir sorunum da sürekli yumurtalarımın çatlamayıp kistleşmesi. Bu durum da tedaviyi güçleştiriyor. Kullandığınız takviye, doğal kür vb. öneriniz olursa paylaşalım. Bu yumurta kistleşmesini nasıl engellerim bilemiyorum.

Doğum kontrol hapı da kullansam kist oluşuyor çoğu ay malesef

Gebelik aşısını hiç gebelik elde edememiş hastalara uyguluyorllar, faydasını gören oldu baya

Gebelik aşısını hiç gebelik elde edememiş hastalara uyguluyorllar, faydasını gören oldu baya
Anladım canım gittigimde sorayim bakalım bi bayada şey varmış valla neler neler yapıyorlar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Anladım canım gittigimde sorayim bakalım bi bayada şey varmış valla neler neler yapıyorlar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Öyle gerçekten. Biz elimizden geleni yapacağız gerisi Allah’a kalmış Ben de regl olmayı bekliyorum dün olacaktım olamadım henüz aprılarım var ama. Bi olsam da başlasam hemen

Öyle gerçekten. Biz elimizden geleni yapacağız gerisi Allah’a kalmış Ben de regl olmayı bekliyorum dün olacaktım olamadım henüz aprılarım var ama. Bi olsam da başlasam hemen
Başlarsın canım sakin ol heyecan yapma basladimi hemen bitiyor zaten bi bakmissin transfer olmuşsun bekleme sürecine başlamışsın iste o zaman duruyo zaman hayırlısı canım bende yumurtlamayi yeni gördüm bu ayin sonuna anca adet olurum bana adet olunca gel dediler adetin ikinci gunumu gitmem lazim bir bilgin var mı?

Valla zaman geçmiyor adetin 2. Ya da 3. Günü gitmen gerekiyor. Dondurulmuş transferi çok rahat geçiyor gerçekten.

Valla zaman geçmiyor adetin 2. Ya da 3. Günü gitmen gerekiyor. Dondurulmuş transferi çok rahat geçiyor gerçekten.
Anladım canım aynen hep oyle diyorlar benim ilk donmus transferim olacak gercekten sıfırdan baslamak cok yoruyo insani keske elimizde olsada istedigimiz kadar yumurta dondurabilsek boyle fazla fazla bir daha sıfırdan baslamak zorunda kalmasak benim 4 tane dondurulmusum var birde ben devlette tedavi oluyorum devlette 3 kere denenebiliyormus buyuk ihtimal iki iki koyarlar bana 3.denememde biter yani donmusum Allah korusun ucude tutmazsa bir sonrakine sıfırdan baslamam lazim ozele gitmem lazım rabbim oralara koymasın inşallah hemencecik kavuştursun yavrularımıza

Devlette sadece 3 kere denenebilmesi çok garibime gitti gerçekten. Olmuyor yapamıyoruz özele git diyorlar resmen. Böyle olunca rapor çıkarabiliyordır inşallah gerek kalmaz da bu tedavinde tutar. Benim opuda 8 yumurtam toplandı ama 5. Güne sağlıklı pgtli 1 tane embriyo kaldı o da tutmazsa sil baştan..

Aynen valla sorma şu an raporum var evet ama rapor 3 taneyi karşılıyor iste sonrasını karşılamıyor maalesef benimde 14 toplanmıştı 5.gune 6 tanesi gitti ikisini transfer olmustum tutmadi 4 tanesi donduruldu. Şükür senin bir tane sağlıklı gelmiş canım en azindan genetik olarak bi problemi olmadigindan eminsin insallah tutunurda bir daha baştan başlamazsin canım

Seninde sayın iyiymiş dondurulmuş embriyo daha rahat tutuyormuş inşallah bu sefer senin de tutar

Seninde sayın iyiymiş dondurulmuş embriyo daha rahat tutuyormuş inşallah bu sefer senin de tutar
Amin canım insallah cok korkmustum donduracak embriyom olmazsa naparim diye şükür dondurabildik bakalım kısmet canım inşallah hepimizin yüzünü güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…