2 kere dondurulmuş deneyebilirsin o halde. inşallah bu seferkinde tutar dondurulmuş daha iyi en az %10 daha kolay tutunuyor diyorlarBu benim ikinci denemem olacak canım aciklanamayan infertilite olduğum için embriyolarima bi islem yapilmadi oncesinde hamileligim falanda olmadı hiç .. valla ilk transferimde 5.gune 7 embriyomuz gitmişti 3 tanesi iyi kalitede demislerdi ikisini transfer oldum biri dondurulmustu diğerlerini bi gun daha gozetlicez sonrada kendilerini toplayabiliyolar dedilerdi onlar biraz daha kalitesizdi heralde o gun transfer oldum biraz dinlendim hastaneden cikmadan bi tane daha dondurduk kendi toparladi digerlerini yarina kadat beklicek dediler canım 6.gunde iki tane daha dondurduk dediler yani su anda 2 tane 5. Gun 2 tanede 6.gun embriyolarim donduruldu birisi iyi kalitede digerlerinin kalitesi nasil hic bilmiyorum
Amin canım hayırlısı olsunMerhabalar bende Ağustos ayında ilk tup bebek denememk yaptim olumsuz oldu maalesef doktorum bir adet ara verelim rahim dinlensin dedi bu ayin sonuna dogru ikinci adetimi olurum muhtemelen ekimde de dondurulmus transferim olacak Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah öyledir canım aynen ikiser koyarlarsa iki defa deneme şansım var zaten devlette de 3 şansım var olmazsa özel yolları gözükecek2 kere dondurulmuş deneyebilirsin o halde. inşallah bu seferkinde tutar dondurulmuş daha iyi en az %10 daha kolay tutunuyor diyorlar
Amin canim aminAmin canım hayırlısı olsunbenim bu 3. kez transfer olacak inş bu defa tutar bende öyle 2.adette gel dediler iğneyi verdiler şimdi 3. adet sonrası yine aynı estrofem ile başlayacağız. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş. güzel haberlerimizi alırız. Herşeyin hayırlısı
Bide dondurulmuş mu transfer olacaksin canım senAmin canım hayırlısı olsunbenim bu 3. kez transfer olacak inş bu defa tutar bende öyle 2.adette gel dediler iğneyi verdiler şimdi 3. adet sonrası yine aynı estrofem ile başlayacağız. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş. güzel haberlerimizi alırız. Herşeyin hayırlısı
Hakkında hayırlısı olsun canım insallah ikiside sağlıklı bir sekilde bölünürlerBen de bugün opu oldum. Ancak 2 tane yumurta toplanmış. Amh 0.5 yarın arayıp durumlarını öğrencem. Ultrasonda 3-4 görülürken nasıl 2 oldu anlamıyorum. Çok üzüldüm. İnşalllah 2 side döllenip5. Güne kadar gider
Ben ilk transferimde biraz içmiştim canım rahimi kalınlaştıriyo diyolar yaa bilmiyorum ben duzenli pek icmemistimBen transfer hazirligina basliyorum nar suyu iceniniz var mi
Standart olan 3. Günde 8 hücreli olması sanırım bence sizinki iyiMerhaba ben de soru sormak istiyorum. Benim perşembe sabah 8 de yumurta toplamam oldu. 2 tane toplandı bir tanesi olmadı. Diğer için cuma aradığım da döllendi dediler. Pazartesi yani bugün aradığımda 10 hücreli dediler. Yarın donduracak dediler. Acaba 10 düşük mü iyi mi sizce
Bugün 4.gunun oluyo canım netten baktigimda en az 16 hucreli olması lazim yazıyo embriyologuna sor istersen bir belki yavas gelişiyodur ama gelisiyo sonuçtaMerhaba ben de soru sormak istiyorum. Benim perşembe sabah 8 de yumurta toplamam oldu. 2 tane toplandı bir tanesi olmadı. Diğer için cuma aradığım da döllendi dediler. Pazartesi yani bugün aradığımda 10 hücreli dediler. Yarın donduracak dediler. Acaba 10 düşük mü iyi mi sizce
InsallahBen de bugün opu oldum. Ancak 2 tane yumurta toplanmış. Amh 0.5 yarın arayıp durumlarını öğrencem. Ultrasonda 3-4 görülürken nasıl 2 oldu anlamıyorum. Çok üzüldüm. İnşalllah 2 side döllenip5. Güne kadar gider
Ne zaman transferiniz ? Benim hemsirem nasil besleniyosan ayni sekolde devam et dediBen transfer hazirligina basliyorum nar suyu iceniniz var mi
Benimde ayni senin gibi oldu canim ekim ayi hepimizi güldürür inşallahMerhabalar ben de ağustos ta ilk denemede negatif gördüm. Ekim sonu gibi dondurulmuş ile transfer olacak. Ekim ayını cok severim ben. hepimize uğurlu gelir inşallah
Merhaba benim de negatif çıktı da Ağustos ayında ki transferim, doktorum ne zaman istersen dondurulmuş lari transfer edelim diyor genelde ara vermek lazımmış ne yapsam yardımcı olur musunuz bilen varsaBenimde ayni senin gibi oldu canim ekim ayi hepimizi güldürür inşallah
Valla bilmiyom ki canim bende seninle aynıyım beni hastane hemen çağırdı gel bi muan edelim hersey yolundaysa tekrar baslayalim diye Allah var ben sadece muan oluyum diye gittim yapalim deselerde yaptirmicaktim o ay gittim muan etti doktor kist yok dedi ama rahim iyi durumda degil transfere hazir degil bir ay dinlen ikinci adetinde gel duruma göre başlayalım dedi ben hatta yalan yok 3-4 ay dusunmuyordum eşim bi kere daha deneyelim olmazsa ucuncuye istedigin zaman gideriz dedi onu kiramadim ama psikolojik acidan hazirsan bence bir ay yada iki ay dinlen git canım rahim bence bir ay dinlense yetiyo zaten yetmemisse bence doktor muanede onu gorur transferi yapmaz diye düşünüyorumMerhaba benim de negatif çıktı da Ağustos ayında ki transferim, doktorum ne zaman istersen dondurulmuş lari transfer edelim diyor genelde ara vermek lazımmış ne yapsam yardımcı olur musunuz bilen varsa
Bende bugün görüştüm sen nasıl istersen dedi 1 ayda ilaçları atar vücut dedi sen nasıl dersen adet doneminse gel rahime bakarız dedi bu ay düşünmüyorum dedim ozaman diğer ay muayne olursun duruma göre bakalım dedi, bur l arada neden tutmadığı ile ilgilid birşey dedimi canım sanaValla bilmiyom ki canim bende seninle aynıyım beni hastane hemen çağırdı gel bi muan edelim hersey yolundaysa tekrar baslayalim diye Allah var ben sadece muan oluyum diye gittim yapalim deselerde yaptirmicaktim o ay gittim muan etti doktor kist yok dedi ama rahim iyi durumda degil transfere hazir degil bir ay dinlen ikinci adetinde gel duruma göre başlayalım dedi ben hatta yalan yok 3-4 ay dusunmuyordum eşim bi kere daha deneyelim olmazsa ucuncuye istedigin zaman gideriz dedi onu kiramadim ama psikolojik acidan hazirsan bence bir ay yada iki ay dinlen git canım rahim bence bir ay dinlense yetiyo zaten yetmemisse bence doktor muanede onu gorur transferi yapmaz diye düşünüyorum
Yok canım hic bişey demediler bende sormadım piskolojik açıdan pek iyi değildim bide kendi doktorum yoktu ama tekrardan başlamak için gittigimde soracağım belkide taza transfer olduğumdan rahmim hazir değildi o yuzden olmadi bilemiyorum ki nasip kısmet biraz da canım senin doktorun bişey dedi mi?Bende bugün görüştüm sen nasıl istersen dedi 1 ayda ilaçları atar vücut dedi sen nasıl dersen adet doneminse gel rahime bakarız dedi bu ay düşünmüyorum dedim ozaman diğer ay muayne olursun duruma göre bakalım dedi, bur l arada neden tutmadığı ile ilgilid birşey dedimi canım sana