Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek 2022 ekim transfer olacaklar

2 kere dondurulmuş deneyebilirsin o halde. inşallah bu seferkinde tutar dondurulmuş daha iyi en az %10 daha kolay tutunuyor diyorlar

Amin canım hayırlısı olsun benim bu 3. kez transfer olacak inş bu defa tutar bende öyle 2.adette gel dediler iğneyi verdiler şimdi 3. adet sonrası yine aynı estrofem ile başlayacağız. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş. güzel haberlerimizi alırız. Herşeyin hayırlısı

2 kere dondurulmuş deneyebilirsin o halde. inşallah bu seferkinde tutar dondurulmuş daha iyi en az %10 daha kolay tutunuyor diyorlar
İnşallah öyledir canım aynen ikiser koyarlarsa iki defa deneme şansım var zaten devlette de 3 şansım var olmazsa özel yolları gözükecek

Amin canim amin bana igne falan vermediler valla bu ay hic bisey kullanmicam bir sonraki adetimde baslicam ilaçlara bakalım ne dicekler vermedikleri de bi açıdan iyi oldu yaa az vucudum dinlensin ilac ilac iki aydir mahvoldum zaten

Bide dondurulmuş mu transfer olacaksin canım sen

Ben de bugün opu oldum. Ancak 2 tane yumurta toplanmış. Amh 0.5 yarın arayıp durumlarını öğrencem. Ultrasonda 3-4 görülürken nasıl 2 oldu anlamıyorum. Çok üzüldüm. İnşalllah 2 side döllenip5. Güne kadar gider

Hakkında hayırlısı olsun canım insallah ikiside sağlıklı bir sekilde bölünürler

Merhaba ben de soru sormak istiyorum. Benim perşembe sabah 8 de yumurta toplamam oldu. 2 tane toplandı bir tanesi olmadı. Diğer için cuma aradığım da döllendi dediler. Pazartesi yani bugün aradığımda 10 hücreli dediler. Yarın donduracak dediler. Acaba 10 düşük mü iyi mi sizce

Standart olan 3. Günde 8 hücreli olması sanırım bence sizinki iyi

Bugün 4.gunun oluyo canım netten baktigimda en az 16 hucreli olması lazim yazıyo embriyologuna sor istersen bir belki yavas gelişiyodur ama gelisiyo sonuçta

Insallah benim 28 yumurtam toplandi 5.gune maalesef 3 tane gitti ve donduruldu cok kotu bi sayi 28 e gore

Merhabalar ben de ağustos ta ilk denemede negatif gördüm. Ekim sonu gibi dondurulmuş ile transfer olacak. Ekim ayını cok severim ben. hepimize uğurlu gelir inşallah

Merhabalar ben de ağustos ta ilk denemede negatif gördüm. Ekim sonu gibi dondurulmuş ile transfer olacak. Ekim ayını cok severim ben. hepimize uğurlu gelir inşallah
Benimde ayni senin gibi oldu canim ekim ayi hepimizi güldürür inşallah

Benimde ayni senin gibi oldu canim ekim ayi hepimizi güldürür inşallah
Merhaba benim de negatif çıktı da Ağustos ayında ki transferim, doktorum ne zaman istersen dondurulmuş lari transfer edelim diyor genelde ara vermek lazımmış ne yapsam yardımcı olur musunuz bilen varsa

Merhaba benim de negatif çıktı da Ağustos ayında ki transferim, doktorum ne zaman istersen dondurulmuş lari transfer edelim diyor genelde ara vermek lazımmış ne yapsam yardımcı olur musunuz bilen varsa
Valla bilmiyom ki canim bende seninle aynıyım beni hastane hemen çağırdı gel bi muan edelim hersey yolundaysa tekrar baslayalim diye Allah var ben sadece muan oluyum diye gittim yapalim deselerde yaptirmicaktim o ay gittim muan etti doktor kist yok dedi ama rahim iyi durumda degil transfere hazir degil bir ay dinlen ikinci adetinde gel duruma göre başlayalım dedi ben hatta yalan yok 3-4 ay dusunmuyordum eşim bi kere daha deneyelim olmazsa ucuncuye istedigin zaman gideriz dedi onu kiramadim ama psikolojik acidan hazirsan bence bir ay yada iki ay dinlen git canım rahim bence bir ay dinlense yetiyo zaten yetmemisse bence doktor muanede onu gorur transferi yapmaz diye düşünüyorum

Bende bugün görüştüm sen nasıl istersen dedi 1 ayda ilaçları atar vücut dedi sen nasıl dersen adet doneminse gel rahime bakarız dedi bu ay düşünmüyorum dedim ozaman diğer ay muayne olursun duruma göre bakalım dedi, bur l arada neden tutmadığı ile ilgilid birşey dedimi canım sana

Yok canım hic bişey demediler bende sormadım piskolojik açıdan pek iyi değildim bide kendi doktorum yoktu ama tekrardan başlamak için gittigimde soracağım belkide taza transfer olduğumdan rahmim hazir değildi o yuzden olmadi bilemiyorum ki nasip kısmet biraz da canım senin doktorun bişey dedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…