Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek 2022 ekim transfer olacaklar

İnşallah hepimiz ama bu süreç çok uzun ve yorucu
İnan bana iğneler ilaçlar yormuyo insanı canım o transferden sonra beklemek çok yoruyo insani kafa olarak yoruyo yani ilk seferde mutlu sona ulaşırsın umarım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Olsun canım gec olsun güç olmasın belki Rabbim nasip edecek mahsus seni zamanına sürüklüyor ilk denemen mi olacak senin ?
Evet ilk denemem olacak inşallah dondurulmuşlar bitene kadar devam edeceğim ilk denemede tutar umarım isteyen herkes dilerim en kısa zamanda anne olur çok uğraşıyoruz

Evet ilk denemem olacak inşallah dondurulmuşlar bitene kadar devam edeceğim ilk denemede tutar umarım isteyen herkes dilerim en kısa zamanda anne olur çok uğraşıyoruz
Umarim tutarda canim dondurulmuslar bir sure bekler hakkında hayırlısı olsun

İnan bana iğneler ilaçlar yormuyo insanı canım o transferden sonra beklemek çok yoruyo insani kafa olarak yoruyo yani ilk seferde mutlu sona ulaşırsın umarım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Dediğiniz gibi beklemek çok yorucu umarım kavuşurız en kısa zamanda. Regliden ne zaman sonra transfer yapılıyor biliyor musunuz uzun protokolde

Dediğiniz gibi beklemek çok yorucu umarım kavuşurız en kısa zamanda. Regliden ne zaman sonra transfer yapılıyor biliyor musunuz uzun protokolde
Canim ben uzun protokolle oldum tedavimi ilk reglimin 21. Günü ganopeptyl diye yumurta baskılayıcı igneye basladim 10 gun kadar vurundum adet oldum adetimin 2. Gunu gittim gonalfe basladik günlük 150ml onu ve ganopeptyl ye devem ettim 10 gunde onlari vurundum adetimin 13.gunu catlatma ignesini 15. Gunu de opu oldum not almıştım ben

Merhaba kızlar. Bende temmuz ayında opu oldu pgt ile sağlıklı embriyo bulup dondurduk. Bu ayda histereskopi oldum regl olunca rahim filmi çektiricem umarım filmde sorun çıkmazda ekim ayında olur transferim benimde

Merhaba kızlar. Bende temmuz ayında opu oldu pgt ile sağlıklı embriyo bulup dondurduk. Bu ayda histereskopi oldum regl olunca rahim filmi çektiricem umarım filmde sorun çıkmazda ekim ayında olur transferim benimde
Merhaba canım niye pgt yapıldı canım ?

Anladım canım ne güzel sağlıklı embriyon varmış canım insallah bu defa sımsıkı tutunur bebişin sana hayırlı olsun şimdiden
İnşallah canım amin hepimizin bebişleri inşallah sağlıkla tutunsun
Birde rahmim t şeklindeydi oda düzeltildi histereskopiyle. Düşüklerimin sebebi belki oydu bilemiyorum. Her yönden ihtimalleri eleyerek devam ediyoruz çok şükür inşallah gerisi rabbimin takdiri

Selam kızlar, ben de Ağustos ayında opu oldum, 8 yumurta toplandı 5'i döllendi ve 5. güne 2 tane embriyo kaldı, 2'sine de pgt yaptırdık ve 1 tanesi sağlıklı geldi, diğeri sağlıksızdı. 26 Ağustos'da da histereskopi oldum rahme çizik atıldı, şimdi regl olmayı bekliyorum. regl gelince dondurulmuş transferi olucam. zaman geçmiyor beklemek çok zor süreç çok uzun

Ne guzel canım doktorun işi şansa bırakmayı istemiyor demek ki inşallah ilk denemende yüzün güler canım

Selam canım heyecanını anlıyorum inşallah o sağlıklı gelen embriyon sana hayırlı sağlıklı evlat olur canım benimde donmuslarim var bende bu ayin sonunda ikinci adetimi olurum muhtemelen ekim ortasi gibide transferim olur heralde bi sıkıntı çıkmazsa

inşallah bir sıkıntı çıkmaz, bu senin kaçıncı denemen? bir de embriyolarla ilgili kalite vb bilgin var mı? ya da bir işlem görecek misin?

inşallah bir sıkıntı çıkmaz, bu senin kaçıncı denemen? bir de embriyolarla ilgili kalite vb bilgin var mı? ya da bir işlem görecek misin?
Bu benim ikinci denemem olacak canım aciklanamayan infertilite olduğum için embriyolarima bi islem yapilmadi oncesinde hamileligim falanda olmadı hiç .. valla ilk transferimde 5.gune 7 embriyomuz gitmişti 3 tanesi iyi kalitede demislerdi ikisini transfer oldum biri dondurulmustu diğerlerini bi gun daha gozetlicez sonrada kendilerini toplayabiliyolar dedilerdi onlar biraz daha kalitesizdi heralde o gun transfer oldum biraz dinlendim hastaneden cikmadan bi tane daha dondurduk kendi toparladi digerlerini yarina kadat beklicek dediler canım 6.gunde iki tane daha dondurduk dediler yani su anda 2 tane 5. Gun 2 tanede 6.gun embriyolarim donduruldu birisi iyi kalitede digerlerinin kalitesi nasil hic bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…