Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek 2022 ekim transfer olacaklar

Merhaba kızlar
Bende cumartesi günü 2. Tüp bebek transferimi olucam inşallah
1. Tüp bebek tedavinde 2 embriyo transfer edildi ama üçüzlere hamile kaldım maalesef 3 ay önce erken doğumla bebeklerimi kaybettim
Cumartesi günü 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi olucam inşallah

Evet çok üzüldüm kendi yüzümden ertelenmesine ama şimdi daha iyiyim vardır bi hayır belki dr zamanı gelmemiş demekki üzülme dedi bi de günde 1 iki tane sigara içiyordum bugün bırakacaktım zaten tamamen yıne bıraktım ama önceden olmuş oldu şimdi bırakmış oldum o bile etkileyecektir belki. Bilmiyorum ki kısmet. Gel olsun güç olmasın 1 ay nasıl nasıl geçer.

Hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın inşallah rabbim kavuştursun yavrularımıza inşallah

Aynen öyle canım vardir bundada bi hayır hic canını sıkma önceden birakmis oldun sigarayida hem kendini daha güzel hazirlarsin bir ayda bişey yok azıcık daha sık dişini

Merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor tedavi süreci
Ben dün progestana başladım baya bi dokundu bana doktorum alttan alabilirsin dedi ama alttan kullanmayı hiç sevmiyorum dayanıcam artık

Merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor tedavi süreci
Ben dün progestana başladım baya bi dokundu bana doktorum alttan alabilirsin dedi ama alttan kullanmayı hiç sevmiyorum dayanıcam artık
Merhaba canım bende bugün astrofemi ikiye cikardim hakkımızda hayırlısı bakalım evet progestan agizdan alindigi zaman cok bulanti bas dönmesi yapiyor diye bizede hep fitil olarak kullanin diyolar onu bende hic sevmiyorum akıntısı ayri olur olmasik yerde kullanmasi ayri dert iste ne biliyim dayanicaz artık

Aynen canım bebişler için dayanıcaz dünde prednol hapına başladım 4 gün kullanıcam hayatımda içtiğim en acı hap olabilir kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…