İnşallah güzel kalinlasmistir canım Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahEvet bende öyle duymuştum minimum 8 diye valla ben anlamadım şimdi dr dayım sıra bekliyorum bakalım kaç mm oldu
Hakkinda hayırlısı olsun canim bende cuma basladim estrofeme 12 sinde kontrole gidecegim bakalim transfer tarihi verebilecek miAmin cnm çok teşekkür ederim , cumartesi kontrole gittim 05 ekimde estrofeme başlayacağız bu defa 20 gün kullanacağız 25 ekimde kontrol ona göre 5-6 gün sonra da transfer günün dediler. Hayırlısı bakalım
Hayırlısı olsun canımHakkinda hayırlısı olsun canim bende cuma basladim estrofeme 12 sinde kontrole gidecegim bakalim transfer tarihi verebilecek mi
Ahhh canim amin amin inşallah Rabbim bu yolda yürüyen herkese hemencecik nasip etsin evlerimiz bebis kokusuyla dolaun taşsınHayırlısı olsun canımbenden önce transfer olacaksın İnş. bu kez tutar ikimizin de .
Ben İlaci yanlis kullanmışım maalesef yazdıkları kağıtta ayırt edememişim 6.7 de kalmış kalınlık. Bu sebeple maalesef devam edemiyoruz. Bugün zoladex iğne vurulacağım ve adetin 2. Gününü bekleyeceğim. Kendi hatam yüzünden 1 ay daha ertelenmiş oldu ilaçlara dikkat edin mutlakaİnşallah güzel kalinlasmistir canım Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Ben İlaci yanlis kullanmışım maalesef yazdıkları kağıtta ayırt edememişim 6.7 de kalmış kalınlık. Bu sebeple maalesef devam edemiyoruz. Bugün zoladex iğne vurulacağım ve adetin 2. Gününü bekleyeceğim. Kendi hatam yüzünden 1 ay daha ertelenmiş oldu ilaçlara dikkat edin mutlakaBana hemşire hanım dediki eğer değerinde sıkıntı çıkarsa bir sonraki aya kalıyor transferiniz, inşallah öyle olmaz ya ilaç falan verirde dengeler inşallah
Nasıl yalnis kullanmissin canım yaa nasil kullanıyordun ki? Tüh kötü olmuşBen İlaci yanlis kullanmışım maalesef yazdıkları kağıtta ayırt edememişim 6.7 de kalmış kalınlık. Bu sebeple maalesef devam edemiyoruz. Bugün zoladex iğne vurulacağım ve adetin 2. Gününü bekleyeceğim. Kendi hatam yüzünden 1 ay daha ertelenmiş oldu ilaçlara dikkat edin mutlaka
Merhaba canım hakkında hayırlısı olsun insallahMerhaba kızlarr. Ekim ortaları regli olucam ve transfere hazırlanıcaz nasipse ekim sonu kAsım başını bulacak
Sizler neler yaptınız transferden önce nelere dikkat ediyorsunuz
Bende onu yapmaya çalışıyorum. İnşallah bir sorun çıkmaz ya ne heyecanlı temmuzdan beri bekliyor bebelerim ordaMerhaba canım hakkında hayırlısı olsun insallahvalla ben sadece saglikli beslenmeye çalışıyorum canım onun dışında pek yaptığım bisey yok
Şöyle ki estrofem sabah akşam 1 tabletle başlayıp sabah öğle akşam 1 devam ettim sonrası iki tablete çıkıyormuş sabah akşam. Ben yine 1 tablet aldım. 6.7 mm de kalmış kalınlığım bu arada 8 bile olsa ilacı yanlış kullandığım için devam etmiyorlarmış yani kendi hatam yüzünden olanlar olduNasıl yalnis kullanmissin canım yaa nasil kullanıyordun ki? Tüh kötü olmuş
Hayırlısı olsun normalde benimde 5 gün sonraydı ama Ekim sonu kasım başına kaldık bizde hayırlısı olsun hakkımızfqMerhaba kızlarr. Ekim ortaları regli olucam ve transfere hazırlanıcaz nasipse ekim sonu kAsım başını bulacak
Sizler neler yaptınız transferden önce nelere dikkat ediyorsunuz
İlk transferin mi olacak canım ? Heyecanli ve stresli bir bekleyis canım Rabbim yardımcımız olsunBende onu yapmaya çalışıyorum. İnşallah bir sorun çıkmaz ya ne heyecanlı temmuzdan beri bekliyor bebelerim orda
Anladim canim yapacak bisey yok vardir bunda da bi hayir tuh ictiklerin boşa gitti desene neyse artık sağlık olsun düzgünce anlatamadilar demek kiŞöyle ki estrofem sabah akşam 1 tabletle başlayıp sabah öğle akşam 1 devam ettim sonrası iki tablete çıkıyormuş sabah akşam. Ben yine 1 tablet aldım. 6.7 mm de kalmış kalınlığım bu arada 8 bile olsa ilacı yanlış kullandığım için devam etmiyorlarmış yani kendi hatam yüzünden olanlar oldu
Amin inşallah güzel sonuçlar alalımHayırlısı olsun normalde benimde 5 gün sonraydı ama Ekim sonu kasım başına kaldık bizde hayırlısı olsun hakkımızfq
Evet ilk olucakİlk transferin mi olacak canım ? Heyecanli ve stresli bir bekleyis canım Rabbim yardımcımız olsun
Anladım canım inşallah güzel sonuçlarla son olur canımEvet ilk olucak
İnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım inşallaj emeklerimizin karşılığını alalım sen daha önce oldunmuAnladım canım inşallah güzel sonuçlarla son olur canım
Evet canim Ağustos ayinda ilk transferimi olmustum olumsuz oldu maalesef şimdi 4 tane dondurulmusum var onlar icin tekrar başladım bakalımİnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım inşallaj emeklerimizin karşılığını alalım sen daha önce oldunmu