Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek 2022 ekim transfer olacaklar

Hakkinda hayırlısı olsun canim bende cuma basladim estrofeme 12 sinde kontrole gidecegim bakalim transfer tarihi verebilecek mi

Hayırlısı olsun canım benden önce transfer olacaksın İnş. bu kez tutar ikimizin de .
Ahhh canim amin amin inşallah Rabbim bu yolda yürüyen herkese hemencecik nasip etsin evlerimiz bebis kokusuyla dolaun taşsın kiyafetlerimiz kusmuk koksun inşallah

İnşallah güzel kalinlasmistir canım Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Ben İlaci yanlis kullanmışım maalesef yazdıkları kağıtta ayırt edememişim 6.7 de kalmış kalınlık. Bu sebeple maalesef devam edemiyoruz. Bugün zoladex iğne vurulacağım ve adetin 2. Gününü bekleyeceğim. Kendi hatam yüzünden 1 ay daha ertelenmiş oldu ilaçlara dikkat edin mutlaka

Bana hemşire hanım dediki eğer değerinde sıkıntı çıkarsa bir sonraki aya kalıyor transferiniz, inşallah öyle olmaz ya ilaç falan verirde dengeler inşallah
Ben İlaci yanlis kullanmışım maalesef yazdıkları kağıtta ayırt edememişim 6.7 de kalmış kalınlık. Bu sebeple maalesef devam edemiyoruz. Bugün zoladex iğne vurulacağım ve adetin 2. Gününü bekleyeceğim. Kendi hatam yüzünden 1 ay daha ertelenmiş oldu ilaçlara dikkat edin mutlaka

Nasıl yalnis kullanmissin canım yaa nasil kullanıyordun ki? Tüh kötü olmuş

Merhaba kızlarr. Ekim ortaları regli olucam ve transfere hazırlanıcaz nasipse ekim sonu kAsım başını bulacak
Sizler neler yaptınız transferden önce nelere dikkat ediyorsunuz

Merhaba kızlarr. Ekim ortaları regli olucam ve transfere hazırlanıcaz nasipse ekim sonu kAsım başını bulacak
Merhaba canım hakkında hayırlısı olsun insallah valla ben sadece saglikli beslenmeye çalışıyorum canım onun dışında pek yaptığım bisey yok

Merhaba canım hakkında hayırlısı olsun insallah valla ben sadece saglikli beslenmeye çalışıyorum canım onun dışında pek yaptığım bisey yok
Bende onu yapmaya çalışıyorum. İnşallah bir sorun çıkmaz ya ne heyecanlı temmuzdan beri bekliyor bebelerim orda

Nasıl yalnis kullanmissin canım yaa nasil kullanıyordun ki? Tüh kötü olmuş
Şöyle ki estrofem sabah akşam 1 tabletle başlayıp sabah öğle akşam 1 devam ettim sonrası iki tablete çıkıyormuş sabah akşam. Ben yine 1 tablet aldım. 6.7 mm de kalmış kalınlığım bu arada 8 bile olsa ilacı yanlış kullandığım için devam etmiyorlarmış yani kendi hatam yüzünden olanlar oldu

Hayırlısı olsun normalde benimde 5 gün sonraydı ama Ekim sonu kasım başına kaldık bizde hayırlısı olsun hakkımızfq

Anladim canim yapacak bisey yok vardir bunda da bi hayir tuh ictiklerin boşa gitti desene neyse artık sağlık olsun düzgünce anlatamadilar demek ki beni hemsire yanina oturtturdu hem yazdi hem ustune basa basa anlatti bende bi tane ile basladim simdi aksamlari bi tane iciyorum sadece 5 gun sonra gunde sabah aksam olmak uzere iki tane icicem 4 gunde boyle devam edeceğim sonra sabah ogle aksam olmak uzere uc tane içeceğim ve kontrole gidecem duruma gore devam edecegim ilaca

Hayırlısı olsun normalde benimde 5 gün sonraydı ama Ekim sonu kasım başına kaldık bizde hayırlısı olsun hakkımızfq
Amin inşallah güzel sonuçlar alalım
Bir sıkıntımı çıktı o güne kaldı

İnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım inşallaj emeklerimizin karşılığını alalım sen daha önce oldunmu
Evet canim Ağustos ayinda ilk transferimi olmustum olumsuz oldu maalesef şimdi 4 tane dondurulmusum var onlar icin tekrar başladım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…