Şimdi ben transfer olduğum ve siz pozitif olduğunu için klasik soruyu soracağımÇok teşekkürler, umarım 10 gün sonra sizden de güzel haberler alırız
Transfer sonrası progesteron veriyorlar ve onun yan etkileri ile hamilelik belirtileri aynı. O yüzden bence belirtilerden ayırt etmek zor. Mesela benim ikinci ve üçüncü transferimde batmalar, kasık ağrısı ve bulantım olmuştu. Ikincisi, negatifti, tamamen ilactanmis. Üçüncüsü hamilelik. Öyle garip bir durum. En iyisi oyalanıp 10 gün hiç düşünmemekŞimdi ben transfer olduğum ve siz pozitif olduğunu için klasik soruyu soracağımbelirtiniz var mıydı hiç, yada ne bileyim insan hissediyor mu :)
Kesinlikle katılıyorum. Belirti filan her şey ilaçlardan. 10 gün çabuk geçiyor zaten, test günü gelsin mi gelmesin mi bilemiyorum. Bir yandan test yaptırmak o kadar korkutuyor :)Transfer sonrası progesteron veriyorlar ve onun yan etkileri ile hamilelik belirtileri aynı. O yüzden bence belirtilerden ayırt etmek zor. Mesela benim ikinci ve üçüncü transferimde batmalar, kasık ağrısı ve bulantım olmuştu. Ikincisi, negatifti, tamamen ilactanmis. Üçüncüsü hamilelik. Öyle garip bir durum. En iyisi oyalanıp 10 gün hiç düşünmemekHayırlı haberler alın inşallah
Off evet, insan korkuyor, hayırlısı bakalımKesinlikle katılıyorum. Belirti filan her şey ilaçlardan. 10 gün çabuk geçiyor zaten, test günü gelsin mi gelmesin mi bilemiyorum. Bir yandan test yaptırmak o kadar korkutuyor :)
Aynen inşallah ya :) sizin için süreç nasıl şimdi ? Kan vermeye devam edecek misiniz?Off evet, insan korkuyor, hayırlısı bakalım
Pazartesi tekrar vereceğim, beta hcg değişimine bakacaklarAynen inşallah ya :) sizin için süreç nasıl şimdi ? Kan vermeye devam edecek misiniz?
süpersin sabrettin muradına erdin çok sevindimBugüne dek dişimi sıktım:) Ben hatırlıyorum sizi, temmuz ayında transfer grubundaydim, sizin süreciniz nasıl gidiyor?
Verdin mi tekrar kan canım ?Pazartesi tekrar vereceğim, beta hcg değişimine bakacaklar
Evet verdim, 2200lerde çıktıVerdin mi tekrar kan canım ?
Ah ne güzel, bol şans diliyorumsüpersin sabrettin muradına erdin çok sevindimmaşallah Evet cnm temmuzda olmamıştı şuan estrofem kullanıyorum devam 25 ekim kontrol sonra transfer günü belli olacak hayırlısıyla inş.
Nasılsınız? Transfer sonrası zaman nasıl geçiyor?Aynen inşallah ya :) sizin için süreç nasıl şimdi ? Kan vermeye devam edecek misiniz?
Maşallah süper canım :Evet verdim, 2200lerde çıktı❤ ay ben hala inanamıyorum. Beta hcg, enflasyondan hızlı artan tek şey şu an
Çok sağol canım şansa çok ihtiyacım var gerçekten darısı başımıza inş.Ah ne güzel, bol şans diliyorumInşallah gönlüne göre olur, iyi geçer transfer. Hayırlısı
Teşekkür ederm valla iyiyiyim sanırım :) hem test günü gelsin istiyorum bi yandan istemiyorum öyle bekliyorum. Biraz dikkat etmeye çalışıyorum, daha önceki transferlerimde çok rahat davranmıştım. Öyle ufak tefek kendi işlerim dışında yorulmamaya çalışıyorum. Siz nasılsınız:) ultrason gününüz belli mi ?Nasılsınız? Transfer sonrası zaman nasıl geçiyor?
Iyi ediyorsunuz, test gününe de az kaldıTeşekkür ederm valla iyiyiyim sanırım :) hem test günü gelsin istiyorum bi yandan istemiyorum öyle bekliyorum. Biraz dikkat etmeye çalışıyorum, daha önceki transferlerimde çok rahat davranmıştım. Öyle ufak tefek kendi işlerim dışında yorulmamaya çalışıyorum. Siz nasılsınız:) ultrason gününüz belli mi ?
Evet baya az kaldı. baya varmış ultrasona kadar:) gittiğinizde kalp atışıda duyulur mu acaba ? Kan vermeye devam etmek gerekiyor mu o zamana kadar?Iyi ediyorsunuz, test gününe de az kaldıBenim ultrason günüm 1 kasım haftasında, bakalım ne diyecekler
Yani ilaç gönderiminde bir sakınca yoksa benim elimde progestan fitil ve estrofem var. Eğer bu ikisini bulmakta zorluk çekerseniz benim elimde varCanlar recetem yazıldi
Eczanaler de baya sıkıntı yaşanıyor çoğunu bulamadım..
Elinizde kalan ve kullanılmayan ilaçlarınız var mı benim recetemde olan acaba?
Canım yarın eczaneyle konuscam eğer bulamazsam yazarım çok sağolYani ilaç gönderiminde bir sakınca yoksa benim elimde progestan fitil ve estrofem var. Eğer bu ikisini bulmakta zorluk çekerseniz benim elimde var
Kan, sadece 2 kere verdim, ultrasonda kalp atışina bakacağız dediler. Beta hcg yükselme hızına göre karar veriyorlarmışEvet baya az kaldı. baya varmış ultrasona kadar:) gittiğinizde kalp atışıda duyulur mu acaba ? Kan vermeye devam etmek gerekiyor mu o zamana kadar?