Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek 2022 ekim transfer olacaklar

Dün tek embriyo transferi oldu, 14 Ekim'de test yaptıracağım, hayırlısı bakalım 🤗 İlaçları önceden 1 aylık gerektiği kadarını toplu aldık, bazı ilaçlar çok zor bulunuyor diye doktorumuz öyle önerdi.
banada aynısı dedıler kuzum,
1ay oncesınden ılacları toplamak lazım dedı,
ay hadı ınsllaahhh pozıtıf haberlerını alalım ya. cok ısterım..
Rabbım bu yolda herkese yardım etsın .
dondurulmusların varmı pekı?

Evet, inanılır gibi değil. Nisan ayında başlamıştık biz, ilaçlara o zamandan beri neredeyse %100 zam geldi. Allah yardımcımız olsun, çok haklısınız
amiinnnn, bu iş artık gıt gıde zorlasıyor..
ınsallah 2023 de mıs gıbı yavrularımıza kavusmus oluruz :KK200:

banada aynısı dedıler kuzum,
1ay oncesınden ılacları toplamak lazım dedı,
ay hadı ınsllaahhh pozıtıf haberlerını alalım ya. cok ısterım..
Rabbım bu yolda herkese yardım etsın .
dondurulmusların varmı pekı?

amiinnnn, bu iş artık gıt gıde zorlasıyor..
ınsallah 2023 de mıs gıbı yavrularımıza kavusmus oluruz :KK200:
Ay inşallah, benim 3. transferim. 1 tane de dondurulmuş var. 2023te güzel bebislerimize kavuşalım 😇 Sen hangi aşamadasın? Transfer günü belli mi?

Ay inşallah, benim 3. transferim. 1 tane de dondurulmuş var. 2023te güzel bebislerimize kavuşalım 😇 Sen hangi aşamadasın? Transfer günü belli mi?
Canimm ben haziranda tüp Bebege başlayacaktım ama doğal hamile kaldım. Dış gebelik oldu.
Kasım'da basliycaz nasip olursa. Üç yıldır bekliyoruz bizde yavrumuz🤲

10 ekim transfer günüm bayanlar bugün dupbaston günde 3 tane azeltin 500 üç gün boyunca günde bir tane prednol 1 ve estrofemgunde üç tane olarak başladın estrofeme adetin ikinci gününden beri günde üç tane olarak içiyorum sizler ne ne kadar kullaniyorsunuz merak ettim dogrusu

10 ekim transfer günüm bayanlar bugün dupbaston günde 3 tane azeltin 500 üç gün boyunca günde bir tane prednol 1 ve estrofemgunde üç tane olarak başladın estrofeme adetin ikinci gününden beri günde üç tane olarak içiyorum sizler ne ne kadar kullaniyorsunuz merak ettim dogrusu
Ben estrofemi adetimin 2. Gunu kullanmaya başladım canım ilk 5 gun gunde bi tane ictim sonraki 4 gun gunde iki tane ve sonraki gunler ise gunde 3 tane içeceğim bugün itibari ile gunde ikiye cikardim sonra 3 e cikarip kontrole gidecegim bakalım ne dicekler

Ben estrofemi adetimin 2. Gunu kullanmaya başladım canım ilk 5 gun gunde bi tane ictim sonraki 4 gun gunde iki tane ve sonraki gunler ise gunde 3 tane içeceğim bugün itibari ile gunde ikiye cikardim sonra 3 e cikarip kontrole gidecegim bakalım ne dicekler
Estrofeme bende adetin ikinci günü başladım ancak günde üç tane transferden sonrada devam edeceksin dedi doktorum

Estrofeme bende adetin ikinci günü başladım ancak günde üç tane transferden sonrada devam edeceksin dedi doktorum
Benimkini yavas yavas artirarak başlattılar canım bende transfer sonrada gunde 3 olacak şekilde devam edecegim test gunune kadar

Kızlar hepinizin mevlid kandili mubarek olsun bu güzel gecede hepinizden dua bekler dua ederim Rabbim bu gece edecegimiz tüm dualarimizi kabul etsin inşallah 🤲🏻 bu gecenin yüzü suyu hürmetine bebek haberi bekleyenlere tez vakitte bu haberi versin hamile olanlarada saglikli bi gebelik nasip etsin 🤲🏻 amin🤲🏻❤️

Kızlar hepinizin mevlid kandili mubarek olsun bu güzel gecede hepinizden dua bekler dua ederim Rabbim bu gece edecegimiz tüm dualarimizi kabul etsin inşallah 🤲🏻 bu gecenin yüzü suyu hürmetine bebek haberi bekleyenlere tez vakitte bu haberi versin hamile olanlarada saglikli bi gebelik nasip etsin 🤲🏻 amin🤲🏻❤️
Teşekkürler canım, hepimiz için dua ediyorum. Allah kucaklarımizi sağlıklı, hayırlı evlatlarla doldursun 🙏

X