- 27 Aralık 2019
- 1.826
- 1.869
- 30
Anladım canım sifa olsun inşallahBilmiyorum canım doktor verdi sadece 4 gün kullanıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım sifa olsun inşallahBilmiyorum canım doktor verdi sadece 4 gün kullanıcam
Raporlu değilim, hayır. Ilaclar yaklaşık 10bin TL tuttu. Eylül ayında zam gelmiş maalesef.
evet ya herseye ıkı ayda bır zam gelıyor,Raporlu değilim, hayır. Ilaclar yaklaşık 10bin TL tuttu. Eylül ayında zam gelmiş maalesef.
pekı yumurtaların toplandı mı ? ne aşamadasın canımRaporlu değilim, hayır. Ilaclar yaklaşık 10bin TL tuttu. Eylül ayında zam gelmiş maalesef.
Dün tek embriyo transferi oldu, 14 Ekim'de test yaptıracağım, hayırlısı bakalım İlaçları önceden 1 aylık gerektiği kadarını toplu aldık, bazı ilaçlar çok zor bulunuyor diye doktorumuz öyle önerdi.pekı yumurtaların toplandı mı ? ne aşamadasın canım
Evet, inanılır gibi değil. Nisan ayında başlamıştık biz, ilaçlara o zamandan beri neredeyse %100 zam geldi. Allah yardımcımız olsun, çok haklısınızevet ya herseye ıkı ayda bır zam gelıyor,
Allah yardımcımız olsun gercekten
banada aynısı dedıler kuzum,Dün tek embriyo transferi oldu, 14 Ekim'de test yaptıracağım, hayırlısı bakalım İlaçları önceden 1 aylık gerektiği kadarını toplu aldık, bazı ilaçlar çok zor bulunuyor diye doktorumuz öyle önerdi.
amiinnnn, bu iş artık gıt gıde zorlasıyor..Evet, inanılır gibi değil. Nisan ayında başlamıştık biz, ilaçlara o zamandan beri neredeyse %100 zam geldi. Allah yardımcımız olsun, çok haklısınız
banada aynısı dedıler kuzum,
1ay oncesınden ılacları toplamak lazım dedı,
ay hadı ınsllaahhh pozıtıf haberlerını alalım ya. cok ısterım..
Rabbım bu yolda herkese yardım etsın .
dondurulmusların varmı pekı?
Ay inşallah, benim 3. transferim. 1 tane de dondurulmuş var. 2023te güzel bebislerimize kavuşalım Sen hangi aşamadasın? Transfer günü belli mi?amiinnnn, bu iş artık gıt gıde zorlasıyor..
ınsallah 2023 de mıs gıbı yavrularımıza kavusmus oluruz
Canimm ben haziranda tüp Bebege başlayacaktım ama doğal hamile kaldım. Dış gebelik oldu.Ay inşallah, benim 3. transferim. 1 tane de dondurulmuş var. 2023te güzel bebislerimize kavuşalım Sen hangi aşamadasın? Transfer günü belli mi?
Ben estrofemi adetimin 2. Gunu kullanmaya başladım canım ilk 5 gun gunde bi tane ictim sonraki 4 gun gunde iki tane ve sonraki gunler ise gunde 3 tane içeceğim bugün itibari ile gunde ikiye cikardim sonra 3 e cikarip kontrole gidecegim bakalım ne dicekler10 ekim transfer günüm bayanlar bugün dupbaston günde 3 tane azeltin 500 üç gün boyunca günde bir tane prednol 1 ve estrofemgunde üç tane olarak başladın estrofeme adetin ikinci gününden beri günde üç tane olarak içiyorum sizler ne ne kadar kullaniyorsunuz merak ettim dogrusu
Estrofeme bende adetin ikinci günü başladım ancak günde üç tane transferden sonrada devam edeceksin dedi doktorumBen estrofemi adetimin 2. Gunu kullanmaya başladım canım ilk 5 gun gunde bi tane ictim sonraki 4 gun gunde iki tane ve sonraki gunler ise gunde 3 tane içeceğim bugün itibari ile gunde ikiye cikardim sonra 3 e cikarip kontrole gidecegim bakalım ne dicekler
Benimkini yavas yavas artirarak başlattılar canım bende transfer sonrada gunde 3 olacak şekilde devam edecegim test gunune kadarEstrofeme bende adetin ikinci günü başladım ancak günde üç tane transferden sonrada devam edeceksin dedi doktorum
Ah hayırlı olsun tüp bebek sürecin, inşallah herşey gönlünce ilerlerCanimm ben haziranda tüp Bebege başlayacaktım ama doğal hamile kaldım. Dış gebelik oldu.
Kasım'da basliycaz nasip olursa. Üç yıldır bekliyoruz bizde yavrumuz
amın canımmmmAh hayırlı olsun tüp bebek sürecin, inşallah herşey gönlünce ilerler
Doğal siklus nedir ?Merhabalarr, bende ekim ayında transfer bekleyenlerdeniim. Doğal siklus yapılıyor şuan ve sadece corasprin ve vitamin kullanıyorum. Doğal siklus olduğu için transfer günüm ancak bir gün önceden belli olacak. Umuyorum herkes çok güzel sonuçlar alsıııın
Canim rahim kalinlasmasi için ilac kullanmadan kendi halinde kalinlasmasini bekliyolar doğal şekilde yani o demekDoğal siklus nedir ?
Teşekkürler canım, hepimiz için dua ediyorum. Allah kucaklarımizi sağlıklı, hayırlı evlatlarla doldursunKızlar hepinizin mevlid kandili mubarek olsun bu güzel gecede hepinizden dua bekler dua ederim Rabbim bu gece edecegimiz tüm dualarimizi kabul etsin inşallah bu gecenin yüzü suyu hürmetine bebek haberi bekleyenlere tez vakitte bu haberi versin hamile olanlarada saglikli bi gebelik nasip etsin amin