- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
Allah razı olsun arkadaşım ne kadar güzel özetlemişsin hepimizin hislerini onca acı, onca iğne, onca hormon, operasyon, hiç kolay şeyler değilmiş..stres sıkıntı hiç bitmiyor.. 5. Günde belirti olmaz zaten ama taktım işte.. senin yazmalarınla rahatladım sağolasın Allah'ım bu yolda emek veren herkesin emeklerinin karşılığını versin inşallah şu mübarek günlerde dediğin gibi çöpe atılan çocuklar var bizler çocuğa hasretiz.. Allah'ım yüzümüze gülsün seninde sağlıkla sihatle ilerlesin gebeliğin canım, minnoş minnoş bebisin olsunInsallah canim iyi dileklerin icin de cok tesekkur ederim.kendi adima konusayim ben hep hileli oyunlar oynamayi tercih ederim beklemeye pek tahammulum yok sabirsizim mesela internet hizina da alismisiz hemen her sey olsun istiyoruz ben 15 gun zor bekledim ve hep bi belirti gozledim ama hayat bu kadar hizli degilmis onun kendine gore bi duzeni varmis bebek ne kadar hizli gelisse de belirtiler kendini cok cabuk gostermeyebiliyor kaldi ki hepimizin vucut yapisi karakteri verdigi tepkiler farkli farkli kendinizi kimseyle kiyaslamayin ben gereksiz yere stres yapmisim kendime bu uzun bi yolculuk her anin her heyecanin tadini cikarmaya calisin ve ona ayak uydurun size soyluyorum da simdi bile niye hala karnim cikmiyo acaba cinsiyeti ne yapilan test sonuclqri nasil cikar diye dusunup duruyorum meraklar heyecanlar bitmiyor pozitif haberini aldiktan sonra bile surekli yeni seyler cikiuo merak edecek :) ve cok hakliyiz cogumuzun ilk gebeligi diye dusunuyorum yilkarca beklemisiz hasretini cekmisiz belki de bu anlari yasamayi en cok biz hakediyoruz guzel anneler Allah size de isteyen hasretle bekleyen herkese de nasip etsin hamilelere de saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah Herkes yasasin herkes tatsin bu duyguyu herkesin kolaylikla sahip oldugu kiminin kiymet bilmeyip dovup sokaga attigi cope camiye biraktigi bu evlatlara sahip olmak icin cok zorlu yollardan gectik geciyoruz da Allah bize sabrimizin mukafatini en guzel sekilde sagsalim hayirla versin insallah, guzel haberlerini bekliyorum kaderdasim