TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Çok sağol canım benim bebeğimin kalp atışını bir duysam şu haftalarıda atlatırsam sağlık bakanlığına şikayet edicem.
Bencede çok iyi yaparsın. Direkt kalp atışı için 8.haftada çağıran doktorlar var. Biraz daha bekleyelim demeden nasıl hemen kürtaja karar verebilir ki

Kızlar bu bulantılar durdu durdu 7 buçuk haftadn sonra başladı inşaallah da geç geldiği gibi erken gider. Yoksa halim harap... Eşime yemek hazırlayamayacağım diye korkmaya başladım. Yardım edecek kimsem de yok ailem şehir dışında. Zencefil çayı pek işe yaramadı bende sürekli kraker yemekten içim kurudu. Doktor prilam dr diye bi ilaç verdi ama pek kullanmak ta istemiyorum ilaç içen var mı gerçekten zararı olmaz dimi

Kızlar bu bulantılar durdu durdu 7 buçuk haftadn sonra başladı inşaallah da geç geldiği gibi erken gider. Yoksa halim harap... Eşime yemek hazırlayamayacağım diye korkmaya başladım. Yardım edecek kimsem de yok ailem şehir dışında. Zencefil çayı pek işe yaramadı bende sürekli kraker yemekten içim kurudu. Doktor prilam dr diye bi ilaç verdi ama pek kullanmak ta istemiyorum ilaç içen var mı gerçekten zararı olmaz dimi
Canim benim 6.haftaya girmemle bulanti tiksinme basladi yemek yiyemiyorum yedigimden tiksiniyorum salcali sulu uzun zamandir yemiyorum hamur isi iyi gidiyor bir tek simit yani bir de salatalik cilek cubuk kraker cok yedigimden suan gormek dahi istemiyorum ilac sormadim doktora ama zamanla gecer diye okudum yemekleri esim yapiyor artik ben sogan ve salcadan tiksiniyorum

Günaydın arkadaşlar benimde 5+5 de kese yolk sac ve embriyo göründü ama kalp atışı yok dedi doktor tüp bebek doktoruma değil başka doktora da görünmüştüm bana yarın sabah gel aç ve susuz gel test yapıcam dedi sonra sabah gittim bana radyoloji uzmanı da bir görsün seni dedi yukardan ultrason ile baktı oda yolk sac var kese düzgün 6. Haftada embriyoyu göremedim dedi usg ile takibini öneriyorum dedi aşağıya doktorun yanına indim bana hemen kürtaj yapalım o doktor da görememiş dedi aç susuz gel diye o yüzden söylemiş kan felan da almadı bende ben kürtaj olmak istemiyorum beklemek istiyorum dedim bütün ilaçlarını bırak doğal akışında olsun çok kanaman olursa hemen gel dedi bende tüp bebek doktoruma sormadan ilaçlarımı bırakamam dedim kızdı Böyle başına gelen var mı 5+5 de hiç kalp atışı görünmeyip sonradan görüp duyan çok moralim bozuk 😔 bir daha da o doktorun yanından bile geçmeyeceğim %1 ihtimal bile olsa ben hemen nasıl aldırırım
Canım ben 5+5 de boş kese gördüm. Senin 5+5 de gördüğün ultrason görüntüsünü 6+5 de ancak gördüm. Benim de 3.gün embriyosu. Doktorumda gayet normal demişti.Şu an 11. Haftaya girdim çok şükür. Yani 5+5 çok erken, hiç canını sıkma. Doktor çok aceleci davranmış. Daha çok erken. Bir hafta sonra tekrar git, kalp atışı da başlamış olacaktır. Üzme kendini 🙏🏻

Canım ben 5+5 de boş kese gördüm. Senin 5+5 de gördüğün ultrason görüntüsünü 6+5 de ancak gördüm. Benim de 3.gün embriyosu. Doktorumda gayet normal demişti.Şu an 11. Haftaya girdim çok şükür. Yani 5+5 çok erken, hiç canını sıkma. Doktor çok aceleci davranmış. Daha çok erken. Bir hafta sonra tekrar git, kalp atışı da başlamış olacaktır. Üzme kendini 🙏🏻
Çok teşekkür ederim o kadar güzel moral verdin ki seninde evladını sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻🥰

Canim benim 6.haftaya girmemle bulanti tiksinme basladi yemek yiyemiyorum yedigimden tiksiniyorum salcali sulu uzun zamandir yemiyorum hamur isi iyi gidiyor bir tek simit yani bir de salatalik cilek cubuk kraker cok yedigimden suan gormek dahi istemiyorum ilac sormadim doktora ama zamanla gecer diye okudum yemekleri esim yapiyor artik ben sogan ve salcadan tiksiniyorum
Canım geçmiş olsun bu yazıyı yazdıktan sonra midem daha da kötü oldu. Doktorumun verdiği ilacı içtim bir tane. 2 saat içinde tamamen geçti şükürler olsun. Tavsiye ederim doktoruna yazdır dene bi . İlacın adı prilam dr. Gebeler için üretilmiş bu bulantı ilacı sanırım ve inşaallah bi zararı olmaz

Benim beta hcg de yavaş artıyor ondan hemen yapalım dedi ama anlayamıyorum bide bana yarın gel kürtaj yapalım demiyor hazırlıksız hiçbirşeyden haberim olmadan gittim hastaneye eşimle ne olduğunu anlayamadık tüp bebek doktoruma sordum o bekleyelim salı günü kontrole gel bazen geç döllenme olabiliyor dedi ilaçlarını sakın bırakma dedi kese düzgün embriyo oluşmuş ve gelişiyor günü gününe
Canım kendi doktoruna git mutlaka daha çok küçük bebeğin kalp atışı geç duyulabilir ilaçlarını kullanmaya devam et inşallah duyacaksın kalp atışını

Günaydın kızlar 😍😍 hayırlı ramazanlar.
Günaydın Canım Hayırlı Ramazanlar
Benim de dün doktor kontrolüm vardı çok şükür bizim bebişler gayet iyiymiş teyzeleri ikisi de 15 gün öncesine göre baya büyümüşler bile doktor 3 hafta sonra çağırdı tekrar nasıl geçecek zaman bilmiyorum resimleriyle hasret gideriyorum kuzucuklarımın. Ben hafta sonu bir çılgınlık yapıp bebişler donlansın diye birkaç parça bir şey aldık annemle hala inanamıyorum Allahın verdiği bu mucizelere, sonsuz şükürler olsun. Allah acılarını göstermesin kimseye sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah Rabbim hepimize.

Günaydın Canım Hayırlı Ramazanlar
Benim de dün doktor kontrolüm vardı çok şükür bizim bebişler gayet iyiymiş teyzeleri ikisi de 15 gün öncesine göre baya büyümüşler bile doktor 3 hafta sonra çağırdı tekrar nasıl geçecek zaman bilmiyorum resimleriyle hasret gideriyorum kuzucuklarımın. Ben hafta sonu bir çılgınlık yapıp bebişler donlansın diye birkaç parça bir şey aldık annemle hala inanamıyorum Allahın verdiği bu mucizelere, sonsuz şükürler olsun. Allah acılarını göstermesin kimseye sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah Rabbim hepimize.
Amin canim harika bir duygudur kesinlikle 😍her randevu farkli heyecan.

Güzel anneler nasılsınız 🌸.
6. haftaya girdiğimden beri aşırı mide bulantılarım başladı. Çıkarma henüz yok. Ama bulantı çok fazla ne yapmam lazım yatıştırmak için. İlk olunca bilemedim sizlere sormak istedim. 😓🌸
Hiçbir çözümü yok canım 9.haftama girdim halen devam ediyor benim. Serum takviyesi alıyorum ben 😔sadece sabır diyorlar

X